VIP podigao cene za prepaid korisnike

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: VIP podigao cene za prepaid korisnike

Pa došao je Vodafon maskiran u VIP, i neće više dolaziti na žalost ili sreću... a što bi tek pljuvali po njemu, kad vam uvale telefon, gde je sve vezano za vodafon i moraš sve da skidaš od njih, cent po cent... Ljudi napolju idu na sistem glupih korisnika, treba mi pesma kliknem na Vodafon music i skinem, trebami ovo klik i skinem... oni za tu uslugicu naplate nešto i svi srećni, firmware je prilagođen za takav način rada... nešto kao telenor muzika, nekad su slali samo podešavanja za gprs/mms, a sada još svašta nešto da ti olakšaju trošenje para...

Kad bude kao u UK za 30funti mesečno, imam nokiu n97 i svega (poziva poruka interneta) da ne mogu da potrošim i da hoću + gledanje svih TV programa prego 3g, e to će onda biti posao...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• DovlaK
      CBC Senator XXL
      • 24.07.2008
      • 560
      • Beograd

Originally posted by skijash
      E sad ste me smorili, taman sam hteo da uzmem telefon kod njih
      Pa ja sam koristio samo taj ugovor znači bez telefona i bilo kakve obaveze i prosto odluka za raskid ugovora je došla usled lošeg rada, gubljenja signala (u koji ghod telefon da sam ubacio karticu), neprofesionalnog korisničkog servisa, ASTRONOMSKOG rominga itd... problemi oko raskida ugovora su došli naknadno
      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• skijash
        CBC Senator XXL
        • 07.09.2007
        • 1354
        • Beograd
        • wrx

Ma hoću ovaj da uzmem, a ima samo kod njih
        http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... o.605.html

Comment

• DovlaK
          CBC Senator XXL
          • 24.07.2008
          • 560
          • Beograd

Raspitaj se malo po rpodavnicama... recimo nedavno sam čuo da se u Tehnomobile može uzeti neki model telefona koji uopšte nije u Telekomovoj zvaničnoj ponudi već Tehnomobile formira uslove na osnovu nekakvog ugovora o partnerstvu i šta ja znam... a mt:s-ovom sajtu ima spisak tih partnera pa možeš da ih okreneš da pitaš imaju li taj model koji tebi treba i pod kojim uslovima

Comment

• skaarj
            CBC Veteran
            • 25.03.2005
            • 176
            • Novi Sad

Prati oglase, vec sam vidjao da ljudi preprodaju te modele, rekose da VIP ne zakljucava HTC telefone tako da rade na svim mrezama.

Uz ovo napomena, bez paketa sa dosta megabajta ovaj telefon nema smisla...
            *** gf AL QK \=-Q XES1 ***

Comment

• skijash
              CBC Senator XXL
              • 07.09.2007
              • 1354
              • Beograd
              • wrx

To i jeste poenta, 3g se podrazumeva, samo da ga kupim ovako nema smisla.

Comment

• stalker92
                CBC Senator
                • 05.09.2008
                • 243
                • Novi Sad, Srbija
                • 1981 Ford Taunus Tc3

Ja imam njihovu karticu iz samo jednog razloga: mrzi me da odem do mt:s-a po novu i kasnije svima iz imenika saljem novi broj... jednostavno navikao sam...
                Hvala Bogu imam prepaid (uzeo sam prosle godine na onoj akciji platis 200din. dobijes 1000din. kredita), pa necu imati cimanje ni sa kakavim ugovorima...

Los signal, kredit mi ispari cim sam ga uplatio iako po ovim cenama ne bi trebalo, korisnicki servis = 0...

Originally posted by deki-ascona
                Ja znam jednog koji je pojeo karticu pred sluzbenicom da bi im pokazao da je vise ne koristi....
                CAR!!!

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

najvecu glupost koju sam mogao da uradim zajedno sa M Powerom je VIP postpaid paket sa telefonom. prvo telefon sagem koji u slucaju da se ne zakljuca tastatura, a to se cesto desava, ili da se sama otkljuca uvek i obavezno ide na njohov portal i predpostavljate sta se desava. redovno uz racun dobijem neke silne Kb koje ne da nisam video nego ne koristim mobilni u te svrhe. roming katastrofa skup a pogotovo GPRS. jednom prilikom prekoracim "limit" oni mi iskljuce tel. kad sam pozvao call centar bilo je u fazonu morate avansno uplatiti 1200din pa da vas uklucimo a mi to radimo preventive radi jer mislimo na vas. alo reko ljudi, j akoristim telefon sta ima vi da vodite racuna o meni. jel placam redovno racune pa kao da, pa u cemu je onda problem, pa kao sistem je takav to vami pise u ugovoru ali malo sitnijim slovima znaci sad cutim i *enjam i cekam da prodje jos godinu dana i da odem da ih gadjam sa sve telefonom ili razmisaljm da platim 9000din i da se ratosiljam bede.
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skijash
                    CBC Senator XXL
                    • 07.09.2007
                    • 1354
                    • Beograd
                    • wrx

E do urca pa gde baš oni uzeše taj telefon ekskluzivno
                    Sad imam ugovor kod telekoma ali nisam baš nešto zadovoljan pa reko možda su ovi bolji.

Comment

• zvrle
                      CBC Senator XXL
                      • 01.11.2005
                      • 961
                      • Beograd, Batajnica
                      • Golf 4

Ma gde su bolji.
                      Signal katastrofa, moram da izdjem iz kancelarija da bih telefonirao, cesto ispada iz mreze, imam sluzbeni a svi iz firme me zovu na privatni 063
                      Uzeli smo sve telefone preko njih, izmedju ostalog i blackberry, telefon nece da zvoni, nece da reaguje na komande, oni kazu sve je ok sa telefonom. Ovi ostali redovno ispadaju iz mreze.
                      “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• DovlaK
                        CBC Senator XXL
                        • 24.07.2008
                        • 560
                        • Beograd

Originally posted by zverko
                        najvecu glupost koju sam mogao da uradim zajedno sa M Powerom je VIP postpaid paket sa telefonom. prvo telefon sagem koji u slucaju da se ne zakljuca tastatura, a to se cesto desava, ili da se sama otkljuca uvek i obavezno ide na njohov portal i predpostavljate sta se desava. redovno uz racun dobijem neke silne Kb koje ne da nisam video nego ne koristim mobilni u te svrhe. roming katastrofa skup a pogotovo GPRS. jednom prilikom prekoracim "limit" oni mi iskljuce tel. kad sam pozvao call centar bilo je u fazonu morate avansno uplatiti 1200din pa da vas uklucimo a mi to radimo preventive radi jer mislimo na vas. alo reko ljudi, j akoristim telefon sta ima vi da vodite racuna o meni. jel placam redovno racune pa kao da, pa u cemu je onda problem, pa kao sistem je takav to vami pise u ugovoru ali malo sitnijim slovima znaci sad cutim i *enjam i cekam da prodje jos godinu dana i da odem da ih gadjam sa sve telefonom ili razmisaljm da platim 9000din i da se ratosiljam bede.
                        Ne zaboravi da progutaš karticu...

Comment

• deki-ascona
                          Bio nam je drug! RIP
                          • 10.04.2007
                          • 2118
                          • NI , Trosharina

Ovde dugujem objasnjenje : covek raskine ugovor, oni kazu OK, on vrati karticu, oni kazu "neka, to je vase, mi cemo to svejedno iskljuciti.." . Sledeci mesec dodje racun, on ode u njihov shop, opet ista prica. Opet stigne racun i on ga ignorise. E onda se pojavio covek sa aktovkom, pozvonio, predstavio se nesto kao "popisivac imovine" i taj drugar ga jurio niz ulicu al' ga nije stigao. E onda je otisao u shop ponovo i pojeo karticu pred sluzbenicom , posto ona i dalje nije htela da uzme karticu...

Nisu ga dalje uznemiravali. Dakle - jedite kartice
                          Originally posted by Valent Vudriga
                          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

a to sto ispada iz mreze , to necu da komentarisem... mTs nista nije bolji samo sto su malo vise uhodaniji inace... telenor je ozbiljna kuca.
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• TheWickerMan
                              CBC Senator XXL
                              • 11.09.2007
                              • 791
                              • DE
                              • AR Giulietta TCT

Imas ga i bez postpaid broja,tj za kesh,bas u VIPu,nije kodiran... Neces da se pokajes,"telefon" je vrh...

Comment

• skijash
                                CBC Senator XXL
                                • 07.09.2007
                                • 1354
                                • Beograd
                                • wrx

U Engleskoj ga dobijaju za dž sa nekim super paketom, a ja da im dam 550 evra samo za telefon? How yes no, pa nisam pao sa kruške, za te pare uzmem trkački kočioni kit sa četvoroklipnim kleštima
                                A da je super, znam, drugar ga je uzeo u vipu i telefonom je prezadovoljan a ni na uslugu se ne žali...

Comment

Working...
                                X