VIP podigao cene za prepaid korisnike

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: VIP podigao cene za prepaid korisnike

Originally posted by uglavnom_bezopasni
    Mobtel je imao to sa poenima, i taman je trebalo da skupim 10 godina, neki silni poeni mogao sam svašta da dobijem, država otela Mobtel i posle ga preprodala i puj pike ne važi. Telenor ne računa štaž od ranije, svi koji su bili "članovi" kad su oni počeli da rade imaju isti štaž, bez obzira da li je član od pre 15 godina ili dan pre početka njihovog rada, i to je jedino što zameram telenoru, mogli bi malo više da brinu o redovnim i starim korisnicima...
    Ja im zamerio, a ono danas stižu dva pisma koja počinju sa: "Ovo je ponuda samo za Vas, našeg dugogodišnjeg postpaid korisnika."
    Sutra ću da vidim koliko će to besplatno i jako povoljno da me košta na godišnjem nivou pa pišem hvalospev ili pljuvačinu.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zvrle
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2005
      • 961
      • Beograd, Batajnica
      • Golf 4

istu ponudu sam i ja dobio
      2000din za 10Gb saobracaja je previse
      “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• vladaa
        CBC Član
        • 07.08.2009
        • 65
        • nis

Kad bi dobili 10 G za 2000 din svi bi bili srecni i zadovoljni Moj komsija koristi standard paket i ima 5 G za 1500 dinara.Za 6 meseci nijedan racun za njihov glupi internet nije bio toliko nego oko 2500-3000 a kako niko nema pojma
        Moje misljenje je da su svi odreda teska bezobrazna lopovska banda koji prodaju muda za bubrege u tehnoloski naprednoj nam zemlji. Sve vam je jasno kad od prvih 10 mesta po ostvarenom profitu u 2009 telenor je na drugom a svi ostali su do 10-og. Prijatelj iz Italije uz paket koji placa racun 35 e mesecno dobio prosle godine n96 a pre mesec dana mu poslali n97 kao ljubitelju nokie i kao izraz njihovog postovanja sto on koristi njihove usluge i to sve za dz. Svi smo mi ljubitelji nokie ilI bilo kog fona tog ranga uz takve uslove !! Ovde mozes da uzmes samo groblja od telefona za male pare koje inace platis upola cene uz normalan paket i obavezes se 2 godine na klasicno dranje !!
        SKR je SKR za SKR

Comment

• orion
          CBC Član
          • 11.11.2008
          • 51
          • beograd

Videh ova iskustva i svaka cas ljudima koji su ovo pisali. Izgleda da prilikom bilo kakve pomisli prelaska na postpaid treba malo proci forumima i videti ko angazuje agencije za prinudnu naplatu. Licno sumnjam da neko sa namerom prelazi na postpaid da bi eto eskivirao placanje vec se obicno radi o tome da slucajno ili namerno ljudi dobijaju nebulozne racune a onda kada treba da se resi problem onda smo mi kao pojedinci totalno nezasticeni pa cak i ugrozeni. Kakva god bila korupcija u zemlji svaka vrsta sile pa cak i telefonsko dosadjivanje treba da bude u iskljucivom monopolu drzave

Comment

• mistermobil
            CBC Senator XXL
            • 09.11.2008
            • 469
            • pecinci

Moguca je greska u sistemu naplate,ali veca greska je do korisnika od kojih vecina srlja da uzme sto bolji telefon za sto manje para pritom ne vodeci racuna sta potpisuje i kakvi su uslovi,o cemu se tu zapravo radi.Radim kao diler ugovore za MTS i Telenor mrezu,a VIP ugovore radi moj kolega.Ako mogu da pomognem i razjasnim neke stvari slobodno pitajte.Molim da ovo ne shvatite kao neku reklamu i sl nego nudim pomoc u necemu sto znam ili mislim da znam.
            Ko leti,vrijedi
            Ko vrijedi,leti
            Ko ne leti,ne vrijedi..
            (Grunf,TNT..)

Comment

• milannik
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2004
              • 1455
              • Niš

Ja mislim da je to u redu sa stanovista foruma, za informacije oko ugovora i sl.
              Molim clanove foruma da ovo ne shvate kao on-line shop i ne traze u ovoj temi informacije o telefonima, ponudama, itd...
              Hvala.

Comment

• mistermobil
                CBC Senator XXL
                • 09.11.2008
                • 469
                • pecinci

Slazem se.Ako bas nesto explicitno treba to onda na PP.
                Ko leti,vrijedi
                Ko vrijedi,leti
                Ko ne leti,ne vrijedi..
                (Grunf,TNT..)

Comment

• DovlaK
                  CBC Senator XXL
                  • 24.07.2008
                  • 560
                  • Beograd

Evo da napišem epilog ove mučne priče. Dakle, Januar 26, 2010.

STIGLO MI JE REŠENJE O RASKIDU UGOVORA!!!

Da ne bih ponavljao priču, ima u nekoliko postova izložen moj problem, pa ću nastaviti tamo gde dam poslednji put stao. Dakle, od oktobra sam ih zvao jednom nedeljno i sve su mi govorili - biće, evo sad će, sledeće nedelje, pa za 10 dana itd itd... i konačno DANAS stigne POTVRDA da su sva dugovanja izmirena, i stigne spisak svih zaduženja i uplata koje sam imao tokom pretplatničkog odnosa kod njih. Dakle, trebalo im je sitnih 8 i po meseci da naštampaju 4 lista papira.

E sad, pošto nisam bio dokon, zapisao sam svaki poziv koji sam im uputio, koliko je trajao i koliko košta, kao i svaki moj odlazak u ekspoziture koje su uglavnom van mog grada (jer studiram u BG-u) pa ću sad da ih zovem da pitam ko će to da nadoknadi.
                  Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• mistermobil
                    CBC Senator XXL
                    • 09.11.2008
                    • 469
                    • pecinci

To i treba sve da im nabijes na nos jer je to totalno nekorektno i neprofesionalno ponasanje.Mts raskida ugovor u roku od 5 min,dobijes sdamo racun iduceg meseca do datuma kad si sklopio ugovor.Telenor trazi razlog za raskid i njihovi ljudi iz call centra vas zovu i najljubaznije pokusaju da ubede da ne raskidate,ali ako vi kazete da ipak hocete,posaljete im mejl ili faks sa fotokopijom LK i napisanim zahtevom za raskid na obicnom papiru i ugovor je za 24h raskinut.
                    Ko leti,vrijedi
                    Ko vrijedi,leti
                    Ko ne leti,ne vrijedi..
                    (Grunf,TNT..)

Comment

• little
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 912
                      • BGD
                      • Lancia Ypsilon 1.2 8V

MTS raskida ugovor dva meseca, a onda pošalje obaveštenje da je ugovor raskinut, da bi nakon šest meseci posalo račun na pedesetak evrića zbog raskida ugovora i to sve na adresu preminule osobe.
                      "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• Franjo
                        Banovan
                        • 14.08.2009
                        • 2831
                        • Inđija - Beograd
                        • Renault megan II res

Treba promeniti temu u postpejd, jer se samo o tome diskutuje. Lično imam nekoliko VIP i Telenor računa, svi pripejd i nikad nisam imao nekih većih problema. Nekoliko puta sam primetio da kraduckaju, ali nema problema sa kamatama. Punim ih sve kao i auto: ne znam tarifu, niti gledam koliko sam "prešao" (potrošio). Kažem za 1.000 ili 2.000 i to je to. Koliko traje da traje. Žena, kćerka i ja prilagodili smo tarife prema svojim potrebama. Ja platim 500 dobijem 1000 dinara mesečno. Kćerka plati 100 dinara i dobije 1000 minuta razgovora u mreži nedeljno i 1000 sms, MMS.

Jasno mi je, da se radi o zahtevnijim korisnicima, ali postpejd.

Comment

• Čiča
                          CBC Senator XXL
                          • 14.12.2005
                          • 1621
                          • Beograd, Vidikovac

Kao bivsi MTS zaposleni, a sada korisnik MTS postpaid usluga presao sam na paket odrzavanje racuna... placam fixno 130 din mesecno i sav saobracaj koji napravim. Nisam hteo da uzimam bilo koji paket jer nisam znao koliko cu trositi mesecno. Posto mi racuni variaju onda mi je ovo najprihvatljivija varijanta, jer ne mogu da razmisljam imam li ili nemam kredita.

Sto se tice iskustava koje iznosite, mislim da se trebaju razdvojiti price o strucnosti "pratecih sluzbi" ili sto kaze Zverko, MTS je nauhodaniji.

Sa tehnickog stanovista

1. Telenor
                          2. i 3. VIP i MTS jer i dele resurse

To je isto kao kada odes u banku da otvoris racun i naletis na nekoga ko radi 15 dana (taska i kravata) i onda ti pola informacija ne kaze. Kada sam otvarao racun u Raiffeisenbank niko mi nije rekao da cu za 4 godine inati 7 racuna i da ce se placati odrzavanje mesecno za svaki od njih i da sam morao da potegnem vezu da bi sve racune zatvori. Pljuvao sam ih na sav glas.

Pre mesec dana zatvaram racun u PS i shvatim da su isti i gori samo su uhodaniji u svojoj prevari.

Stoga otvorite cetvore oci kada sklapate ugovore, a naoruzajte se strljenjem kada hocete da raskinete. To je nesto kao sekta, ulazi se lako, ali je izlazak malo tezi.
                          Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                          "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• madic
                            CBC Senator XXL
                            • 07.10.2007
                            • 844
                            • Beograd

Kod MTS-a provera stanja za postpaid ne radi vec vise od godinu dana ili izbacuje neke nebulozne cifre.
                            Zato sam pre par meseci i presao na Telenor i progledao jer se sve updatuje u roku od 5 minuta.

Takodje znam dosta ljudi koje Telekom kraducka onako 500-1000 din mesecno, a poznajem i osobu kojoj je za 2 dana provedena
                            u sloveniji stigao racun od 1300 eur, ali jbg drzavna firma, protekcija...

A sve 3 firme posluju u skladu sa ocajnim srpskim standardima sto se tice postovanja korisnika.

Comment

• DovlaK
                              CBC Senator XXL
                              • 24.07.2008
                              • 560
                              • Beograd

Što se računa tiče ljudi su budale jer ne čitaju šta piše u cenovniku... naravno, operateri jesu ljige pa najbitnije stvari pišu malim slovima, ali ipak SVE piše Kada se izvuče listing tačno se zna koliko šta košta

Drugo, račun od 1300eur je blago rečeno nemoguć ukoliko neko nije uplatio avans. SVAKI broj je blokiran na 12 000rsd (kod Telekoma, kod VIP-a je 9 000rsd) i ukoliko želiš da potrošiš više moraš uplatiti avans. Išao sam u inostranstvo nedavno i odjednom mi se usključi telefon. Poludeo sam zovem korisnički, pozdravljam im širu i užu familiju da bih saznao da sam potrošio 12 000rsd i da, ukoliko želim da trošim još, moram da uplatim avans... dakle, nemoguće je napraviti tolike račune
                              Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                                - 42 -
                                • 03.02.2005
                                • 2235
                                • Novi Sad

Nije, bar ne u telenoru, ako praviš velike račune svaki mesec i ako si "član" od 1995, onda nema problema i nije nikad bilo, još ako je na firmu broj, a za nove korisnike ne znam kako je.
                                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                                11.04. 0:12 #2
                                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
                                X