Stvarno mi nisu jasne ovakve stvari, pa ja sam u običnom editoru napravio bolji sajt nego što je ovaj a nisam ništa naplaćivao, normalno neću sam sebi naplatiti
Kako objasniti čoveku da mora platiti... Ovaj nije iz NS-a
Klonite se sajtova koji vam nude nešto besplatno. Besplatan šablon za izradu sajta, besplatne fotografije, samo što vam i tekst ne ponude besplatno. Kako to "besplatno" funkcioniše:
Kad vaš sajt malo zaživi, a administrator ima evidenciju posećenosti, postaviće svoju reklamu u vrhu vaše strane. Ostavićete strašno neozbiljan utisak kod publike. To uglavnom nije prikladna reklama, već napadna. Kompanija koja vam nudi besplatan sajt ima evidentiran vaš IP, kad vi posetite svoj sajt neće vam postaviti reklamu, kad neko drugi poseti hoće. To besplatno se mora njima vratiti.
naravno bilo je dogovoreno jedno a ispalo je sasvim drugacije, ali bio sam na moru i sad ga biJe. NSadjani su ovo radili i jos je ovo bolja, prepravljena verzija
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
naravno bilo je dogovoreno jedno a ispalo je sasvim drugacije, ali bio sam na moru i sad ga biJe. NSadjani su ovo radili i jos je ovo bolja, prepravljena verzija
Sad ja nisam razumeo da li je ovo njihov link ili to što si platio... Ako je to što si platio, Japanac je mali deca šta bi im ja uradio Prva asocijacija mi je sajt under contrukcion ....
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Pa majku mu kako ja nikad ne naidjem na takve mušterije, zašto meni uvek dodje neki v6 3000 24v ili tako neki Ford tranzit na nevidjeno a kad dodje ono 9 metra limuzina i tri metra visina, pa to autobus bre a ne kombi, radili na dvorištu a sve za iste neovce
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Gledam statistiku na sajtovima i na Alexi ima top referali, kao dobar webadžija kliknem da vidim vredi li se upisati. link je http://infozarada.com/index1.php ili bez index, bio sam strpljiv i odgledao (odslušao) video zapis.
sa sledeće strane gde me je pustio iako nisma dao podatke od svašta nešto izdvojio sam ovaj detalj jer mi je baš upao u oko.
Glavna stvar u njemu su audio-video zapisi uradjeni najmodernijom Capture tehnologijom i spremljeno u Flash oblik da ih lako ispratite na Vašem računaru ...PLUS dobijate i sve potrebne alate koje ste videli u snimcima. Znači da možete da na vašem računaru ponovite viđeno.
Mislim taj Alexa da ne kažem šta radi ali ipak....
Ne bi im dao ni 100, 50 je prava mera za ovoliki poslic. Pa ovo je samo html, nema php, nema mysql, nema asp, nego najobicniji html, i css ( i jos par pocetnickih stvari ). Iskreno, najveci posao im je bio ubacivanje slika, a za sam "kod" im je trebalo 2 sata. Pa to obicni pocetnici u WEB vodama znaju da urade...ccccc
Pazi ako se malo udubiš, jeste prost, ali stavili su google tracker, stavili su meta tagove (keywords i ostalo), i koriste par veoma kvalitetnih scriptova, doduše samo mali deo, ali ipak su čuli za tako nešto, znači nisu totalni amateri...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
^ Pa naravno, sa tim sam i mislio citava 2 sata da im je trebalo, tj "kod" za te stvari im je i oduzeo najvise vremena. Strasno kako neko prodaje "bele bubrege" za bubrege.
Comment