web dizajn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: web dizajn

Možda su upotrebili najnoviju capture tehnologiju, nemojte ih potcenjivati
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Javio mi se danas čovek sa capture tehnologijom, lepo smo se ispričali, iskritikovao mi je na brzinu sajt (sa pravom) ismejali se i asocirali neke stvari. Pozitivan lik Internet je čudo
      Pitam da brišem, kaže nemoj i to je besplatna reklama, tačno. Našao me je preko klikova na ovom linku

https.autogas.rs

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Originally posted by mb12
        ^ Pa naravno, sa tim sam i mislio citava 2 sata da im je trebalo, tj "kod" za te stvari im je i oduzeo najvise vremena. Strasno kako neko prodaje "bele bubrege" za bubrege.
        U ovakvim slučajevima gde nema mnogo kodiranja, tj. nema mnogo php-a, asp-a, javascripta, flash-a itd naplaćuje se sam dizajn koji mora da bude originalan, privlačan ali i user friendly a ovaj iz gornjeg linka izgleda kao da su se deca igrala dizajna.

Comment

• mb12
          CBC Senator XXL
          • 06.11.2006
          • 640
          • Vrbas
          • Mazda 626 2.0 TD

^ E bas to...btw, tu nema ni P od php-a, ni A od asp-a, ni M od mysql-a itd

Originally posted by Dora
          Javio mi se danas čovek sa capture tehnologijom, lepo smo se ispričali, iskritikovao mi je na brzinu sajt (sa pravom) ismejali se i asocirali neke stvari. Pozitivan lik Internet je čudo
          Pitam da brišem, kaže nemoj i to je besplatna reklama, tačno. Našao me je preko klikova na ovom linku
          Pa pazi, ja da naletim na Nedju Kostica ( btw, neverujem da neko nezna za doticnog a da je iz NS-a ) na ulici i da kojim slucajem prozborim sa likom par "pametnih" cak bih mu i cestitao na tome kako mlati pare od gluposti. Medjutim, stavio bih mu do znanja da nisam ovca kao konzumenti njegove televizije. E sad, izbaci iz prosle dve recenice NEdjo Kostic i zameni sa imenom tog lika, i rec televizije sa uslauga...sve ce ti biti jasno

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

Dragoslave ovo ne smem da propustim
            kliknuću ovde i pristati na Vašu ponudu

ha

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Čekaj, stani, zar ti nisi oženjen???

https.autogas.rs

Comment

• PINHEAD
                CBC Senator XXL
                • 30.03.2005
                • 373
                • BG, Vidikovac

Nijedna cena nije preskupa ako je mushterija na kraju zadovoljna.

Stoga se manite komentara "ja umem bolje i jeftinije", reklamirate se na pogresnom mestu.
                Nemate predstavu o pojedinostima ugovorenog posla stoga nemojte suditi na osnovu uradjenog o nivou znanja onoga ko je to radio.

Danas svi misle da je dovoljno videti source web strane i da odmah mogu da budu Sherlok Holms weba. E pa ne vidi se uvek bash sve na taj nacin

Naci posao je jedna stvar, uraditi ga i uslovi pod kojim se radi sasvim druga. Svako prodaje po svojoj ceni, a mushterija je tu da odabere kod koga ce.

Ne postoji pravilo koliko koji sajt treba da koshta.

....

Samo da ne bude zabune, gorepomenuti inkomreklam je i dizajnerski i tehnicki shit, ali ne bih na osnovu toga sudio ni 'dizajneru' ni 'programeru' ( cuj mene, kom dizajneru, kom programeru ).
                ...i nisam ga ja radio ako je nekome slucajno palo na pamet
                EI9, EJ9, EK9......

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Slažem se, zato sam ovde i kačio samo šitine ili šitinske izjave tipa neću da te pustim jer koristiš zastareli pregledač...

Što se sudjena tiče, mislim da nismo tolike ovce da ne prepoznamo da je uzeto para za ništa a plus je i mušterija sam izjavila da nije zadovoljna...

https.autogas.rs

Comment

• mb12
                    CBC Senator XXL
                    • 06.11.2006
                    • 640
                    • Vrbas
                    • Mazda 626 2.0 TD

Al budimo realni, 400 evra za ONO CUDO!?!?

Ma definitivno kad bi video lika koji je to radio, jos bi ga castio picem, zato sto ume da prodaje maglu, i to skupo

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Ja sam uradio 4-5 sajtova za pare i to lepe (normalne) pare (radni sat x broj stranica x količina teksta, slika, plaćanje preko računa), otprilike čisto fizikalisanje.

Kod jednog sam ja uradio "dizajn" i čovek zadovoljan, njemu lepo, posle par godina iskustva pitam da menjamo, da to malo liči..., kaže ne diraj sajt pravi pare kao lud, svi mu hvale zato što je jednostavan i brzo dodju do informacije koja im treba... drugi je opet sam birao od forme do boja, i on srećan... nikad se ne zna zašto nešto izgleda baš tako i nikad ne znate koliko ljudi znaju da budu operisani od boja i oblika, daj samo šareno i "efektno" (Može li da se mrda i da svira? NE!), imao sam prilike da vidim sajt koji je urađen na osnovu flajera za sajam (dizajn, boje), flajer izgleda dobro da staneš i da se diviš, a sajt gledan na monitoru nikako, a ista stvar.
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• skijash
                        CBC Senator XXL
                        • 07.09.2007
                        • 1354
                        • Beograd
                        • wrx

Pogledajte ovog cara:

Čovek je neki inženjer srednjih godina i sam je pravio sajt. Išao sam u tu firmu da kupim lazy bag. Čovek u kancelariji ima 14" crt monitor i neki pentium 1-2 bemliga sa windowsom 95 (dobro je, nije 3.11 ). Kad sam mu rekao da mu sajt ne poštuje nikakve standarde i da se ne prikazuje dobro u firefoxu rekao mi je da je to neispravan brauzer i da kod njega radi kako treba. Istina, kod njega je radilo u internet exploreru (5 ili tako neki), ali je sve potpuno fiksno za tu rezoluciju. Kad sam mu rekao da mu ne valja sajt i da sam razmišljao da li da dođem tu pošto sam ga video, rekao mi je da ga ne zanima da ulaže u sajt i da je ovaj savršeno dobar.
                        OBAVEZNO kliknite na njegovu sliku u dnu.

Comment

• PINHEAD
                          CBC Senator XXL
                          • 30.03.2005
                          • 373
                          • BG, Vidikovac

Sve regularno kod tipa, ne znam zasto se cudis?
                          Pogledaj svog caleta, na primer, ili nekog drugog koga gledash svaki dan, ali ih pogledaj "objektivno".
                          Razmisli o tome kakav ces ti biti u tim nekim godinama ...

Svako od nas je uvrnut na neki svoj nacin.
                          Ja ovog tipa skroz kapiram. I ne gledam ga odozgo. Mozda je on malo "zaostao" u nekim svojim razmisljanjima i shvatanjima, mozda ima neki svoj "mikrokosmos" u kome obitava i u kome vaze zakoni fizike koju on propagira.
                          Ali takodje znam da sigurno postoji neki aspekt njegove licnosti koji ja ne poznajem a koji bi mogao da mi odrzi lekciju iz necega, ili da me zainteresuje za neke stvari.

To sto je neko poseban ( fura web stranu iz '95 ) ne znaci da je retardiran.
                          EI9, EJ9, EK9......

Comment

• skijash
                            CBC Senator XXL
                            • 07.09.2007
                            • 1354
                            • Beograd
                            • wrx

Nije ništa regularno, to što si malo stariji ne znači da treba da misliš da si najpametniji i da uvređeno odbijaš dobronameran savet. Svi pametni ljudi prihvataju savete ljudi koji više znaju od njih o nečemu. Ako pogledaš cv ovog lika videćeš da je diplomirao na etf-u i bio na postdiplomskim u USA. Može se okarakterisati samo kao lud i zatucan ako malo dublje analiziraš i pogledaš lične stranice.
                            I tema je web dizajn

Comment

Working...
                            X