Tašta, najveće zlo na balkanu...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hondaholic
    CBC Senator
    • 20.09.2007
    • 201
    • Beograd
    • 1993 Honda CIVIC 4x4

Re: Tašta, najveće zlo na balkanu...

Originally posted by 206
    Pre ili posle razvoda?
    Jos uvek smo u braku i imamo sina i cekamo jos jednu bebu

Dokle god doyvoljavate da vam se bilo ko mesa u zajednicki zivot vas i zene (nebitno da li su to vasi ili njeni), imate mnogo velike sanse da se raspadnete ili da imate jako los brak. Moja se tasta meni najavljuje kad ce da dodje pa makar i na kafu. Kad je u prolazu mora da pozove da pita da li moze da svrati i to redovno radi jer me je jednom zatekla "kao od majke rodjenog a cerku ispod jorgana"
    Od tog trenutka zvoni, najavljuje se bar par sati unazad i jako je fina. A kad mi pukne film jako brzo bezi u kucicu!!!
    1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• ragazzoni
      CBC Senator XXL
      • 24.02.2009
      • 774
      • Obrenovac i okolina
      • Opel Omega 2.0i-16v

Re: Moja femme fatale

Originally posted by jovan30
      Ovaj moj prethodni post me je inspirisao da napisem sledeci malo poduzi, ali nadam se ce nekom koristiti, da se ne za*ebe kao ja...

Davno bese bilo to, pre 5 godina se zavrsilo, a pre 8 pocelo... imao sam 24 godine kada sam je upoznao, ona 22, bila je treca godina fakulteta a ja apsolevent... !
      E baš nezgodno, zaista tako mislim. Dosta je takvih priča, naročito ako razmišljaš i ulažeš nešto u budućmost. Ali bolje što se završilo, na tebi je samo da stisneš DELETE, kad smogneš snage i napred. Nažalost, kao što sam ranije napisao, ŽENE SU TE KOJE BIRAJU!!! I izglada da je tačno. Nezgodno je kad te matira, kad ti se čini da je tu, a neuhvatljiva je, ne možeš joj ništa ona može tebi sve, ako se razumemo. Ne radi se ovde ko je veći DASA, ali se postavlja pitanje ako želiš sve naj, naj, zašto dobiješ tako nešto, Da li zaista muškarc DRŽI čvrsto sve u svojim rukama i da li smo zaista KOVAČI SVOJE SREĆE???? ''SLABIJI POL JE USTVARI JAČI POL, ZBOG SLABOSTI JAČEG POLA PREMA SLABIJEM!!!'' A što se tašti tiče, one su sasvim sporedna stvar u životu, osim možda za njihove muževe.
      ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
      Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

ragazzoni, cini mi se da je kod tebe u pitanju "zverkov sindrom", pisao bi o tasti, al nisi siguran da nece da izadje na videlo

Ljudi ne bojte se, nijedna tasta nije clan ovog foruma, nije im u prirodi da se bave automobilima. Slobodno pisite !
        Eto, mozemo da uvedemo "nedelju borbe protiv taste", kad vec svoju nedelju imaju deca, distroficari i sl. Najbolje bi bilo da to bude doba godine kad je atm.pritisak najnizi, posto taste uglavnom imaju visok gornji srcani. I tako da se mi potrudimo da im zagorcamo zivot, makar i tih 7 dana godisnje
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• ragazzoni
          CBC Senator XXL
          • 24.02.2009
          • 774
          • Obrenovac i okolina
          • Opel Omega 2.0i-16v

Originally posted by deki-ascona
          ragazzoni, cini mi se da je kod tebe u pitanju "zverkov sindrom", pisao bi o tasti, al nisi siguran da nece da izadje na videlo

Pa ja ne mogu ni sa samim sobom da izađem na kraj! Pre bih pisao o sebi, ali nisam siguran da DAME posećuju ove forume i da im je želja da rade generalne ni u kući a kamoli na autima!!!! A sa taštom zaista nemam nikakvih problema zaista. Mada je normalan odnos da zetovi sa taštama, snajke sa svekrvama i potčinjeni sa šefovima imaju ZATEGNUT odnos. Ili se varam???
          ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
          Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Meni je sve to što pričate uvek delovalo logično, ali u praksi potpuno suprotno. Sa taštom sam u super odnosima, bolji odnosi nego što ima sa ćerkom. A sa tastom je to uvek nekako uzdržano i kao da postoji momenat nadmetanja.

Verujte mi, dobra tašta je od izuzetne važnosti za lagodniji život, a to je klopa, prebacivanje obaveza, uvaljivanje vrućih krompira...
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Uvalis neki krompir i tastu, mozda ce da se opusti...
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

@ragazzoni: matori, to sto deki nije znao da odabre to je njegova muka i to sto mora sad da vadi trnje iz one rabote. ja stvarno ali stvarno nikad nisam, niti cu imati problema sa mojom "babom".

@deki: kume, bice da ti slabo "razgovaras" sa svojom zenom pa se izgleda ona zali svojoj mami
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• deki-ascona
                  Bio nam je drug! RIP
                  • 10.04.2007
                  • 2118
                  • NI , Trosharina

matori, stampana ploca sa sudomasine je vec 10-ak dana kod majstora, gospodja ascona je malo nadr...ndana , tako da ce "razgovor" da priceka "ODABERITE PO JEDNU CASU KOJU CETE DA KORISTITE CEO DAN, 100 CASA STE UPRLJALI, NISAM JA VASH ROB, JA IDEM A VI DOVEDITE NEKU DRUGU DA VAS OPSLUZUJE !!! "

Nista ne brini sine, tata ce da vec da probere neku s kojom moze natenane da se "razgovara" !

A mama, pa ona je original hillary clinton iz southparka (epizoda u kojoj je pripadnik antiter.jedinice nestao prilikom pregleda vagine pomenute gospodje) , s njom izgleda niko nije "razgovarao" godinama. Trebalo je da je slikam odmah posle ugradjivanja bajpasa, sa podocnjacima velikim kao sise, dok zadnjim atomima snage pokusava da izdaje naredbe tastu, pa da stavim fotku kao avatar.
                  Jedino gde joj skidam kapu je sarma poplocana dimljenim rebarcima spremana u zemljanom loncu .... uffff !

Inace , da udje u zapisnik da sam licno , bez obzira na vreme i mesto, uvek za sadrzajan i konstruktivan "razgovor". Bez obzira na temu.

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

ti si moj idol... CARE !!! padoh sa stolice...
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Čiča
                      CBC Senator XXL
                      • 14.12.2005
                      • 1621
                      • Beograd, Vidikovac

ja zivim u miru sa tastom i tastom (naravno svako u svome domu) i od velike su pomoci, cuvena dece, domaci zadaci... kuvanje, nedeljni ruckovi.

Svojevremeno su me na poslu rekli "balgo tebi, svaki dan ti zena napravi sendvich za posao", ja sam rekao da mi to plavi tasta . Svisu bili zacudjeni. Kada sam ispricao to trastu i tasti, i da se svi cude kako i zasto, tast je odgovorio, pa zete kako da te ne volimo, izneo si djubre iz kuce (bila je tu i g-dja supruga) i nije joj bilo pravo

Ne sumnjam da Deki vec zna za foru:

Izlazi tasta iz kuce, a zet gleda sa prozora. Ona izima bicikl, a zet pita :" gde ste vi to krenuli"?

Idem na groblje

A ko ce da vrati bicikl ????

Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                      "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• deki-ascona
                        Bio nam je drug! RIP
                        • 10.04.2007
                        • 2118
                        • NI , Trosharina

Nisam znao za foru, pa ne kenjam ja o tasti sa svakim . Ovaj forum je zato dobar, niko me cuje (osim 1.500.000 clanova CBC) , a sanse su nikakve da se ona uloguje na forum, pa mogu da se "olaksam"

Mada surak hoce da posalje jedan laptop, da joj namestim da moze da skajpuje sa majkom posto nece da joj se javlja na tel. zato sto ga zove uvek kad je mamuran, ili je sa nekom crnkinjom u krevetu, usput mu mnogo para trosi zbog roaminga ( surak zivi u Stockholmu). Laptop moze da dodje, ali osecam da ce moj klinac da ga zadrzi, tako da nista od caskanja.

Mozda se secate, pre par godina je Svedsku pogodilo neko nevreme, bura, talasi, i tasta videla slike na RTS dnevniku, zove me "ne znam sta je sa Draganom, ne javlja se na telefon, daj zovi ga ti sa tvog racunara, vidi sta je, kazi mu hitno da mi se javi, I KAZI MU DA NE IDE BLIZU OBALE I KAZI MU KOLIKI SU TALASI !!! Ona zamislja Stockholm kao ribarsku banju, samo na moru, pa eto njen sinak, detence - bicman od samo 35 god. mozda popije par piva vise, pa resi da se se eto tako setka rivom, odjednom naidje dzinovski talas i odnese ga !

Mislim, stvarno....

A foru sa grobljem cu da joj prodam, doduse ona ne vozi bajs, ali nosi neki ceger kad ide na groblje. Saznacete njenu reakcuju 1. prilikom

Comment

• Gile_GTI
                          CBC Veteran
                          • 15.02.2009
                          • 107
                          • Beograd-Karaburma

Nikako nije dobro da vam se tasta zove Nada..... jer Nada poslednja umire....

Taste ne idu u raj..... vestice ne lete preko 1000 metara visine....

na kojoj ikoni su zet i tasta zajedno? sveti djordje ubija azdaju......

sve u svemu jadne taste i mi sa njima

Comment

• prolupator
                            CBC Senator XXL
                            • 02.09.2005
                            • 3968
                            • Zemun

Meni je moja tasta dobra ... dok je u svojoj kuci ... 150km daleko ...

Vidjam je retko ali kratko, dobro kuva - pojedem sve sa stola i to je to
                            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• legenda
                              CBC Senator XXL
                              • 28.03.2009
                              • 1345
                              • Beograd

Ljudi sto kukate na taste...meni moja bivsa nesudjena tasta uvek ostavljala pecenje,krijuci cak i od rodjenih cerki,za nesudjenog zeta studenta...posto je ostala bez posla i pocela da radi na pijaci,a glavni dobavljac joj je njen brat sa sela,trebalo je neko da povadi krompir(poznatije u seoskim domacinstvima kao kompir i kompirici)...trazila je da ja odem na selo i da pomognem vadjenje 2 dana...kako me ta familija sa sela nikad ocima nije videla,ja lepo posaljem komsiju(ne bas pod vinklu)-naravno uz naknadu(dzabe hrana i smestaj-kod njih u selu)...jedini uslov da se predstavi kao ja...pomogne on njima,odradio nije se stedeo...komentari stigli iz sela(dobar je,posten je,nije bas najpametniji i brate mlogo mator)...bilo je malo dreke kad se saznalo(od strane bivse i nesudjene svastike)a Tasta stala u moju odbranu...sta hocete,vas dve ste nesposobne,a on se decko snasao...jbg vise me volela tasta nego devojka

Comment

• stalker92
                                CBC Senator
                                • 05.09.2008
                                • 243
                                • Novi Sad, Srbija
                                • 1981 Ford Taunus Tc3

Originally posted by legenda
                                kako me ta familija sa sela nikad ocima nije videla,ja lepo posaljem komsiju(ne bas pod vinklu)-naravno uz naknadu(dzabe hrana i smestaj-kod njih u selu)...jedini uslov da se predstavi kao ja...
                                covece stvarno si legenda!

Comment

Working...
                                X