Mladozenja: Dobro vece, dosao sam da trazim pi*ku vase cerke?
Otac: Kako vas nije sramota, trazi se ruka a ne pi*ka!
Mladozenja: Pa da sam hteo da dr*am ne bi se zenio
Doro, ti si jedno 150-ti koji mi je to rekao................
To se samo tako kaže... Ima ona stara iz vojske kad na transparentu iznad vrata piše "dragi drugovi dobrodošli" a kad okreneš transparent poše #naderali ste" malo vulgarnije
Nije to tako loše kao što se predstavlja, još gore je
I tako u krug.
Šalim se naravno, to je lutrija pa kome se šta, ko i kako zalomi
genralno, sve zene su makar po malo prepredene, lukave, proracunate.....
da bi neko bio kandidovan za mesto taste, mora pripadati tom rodu
e, sad postoje skotovi, skotici, djavoli, i sve u svemu jako puno zena koje pustaju jezik vise nego sto treba, bez obzira koliko godina imaju, ali sa druge strane postoje i zene koje su same po sebi tihe, postene, veoma korektne i gledaju zeta kao svoje dete, kao i one koje imaju neke od osobina sa pocetka recenice, ali drze to za zubima jer je zet uspeo sebe da predstavi kao neko ko je kao musko veoma bitan u zivotu njihove cerke
ovo sam primetio i na svom, a i na tudjim primerima
to je izrazeno u porodicama bez muske glave u kuci i u njima, zbog tog nedostatka, zet zauizma veoma vazno mesto
ja sam imao devojku koje zivi sa sestrom i majkom, ortakova devojka zivi takodje samo sa sestrom i mamom.....
u tim porodicama je zet, decko, stagod itekako mazena i pazena funkcija od strane devojkine/zenine majke
ali zla tasta/dobra tasta nije slucaj samo sa tastama
nista bolje svekrve nisu, zensko je to, pa jos i sujetnije (one frojdove teoreme o dijagonalnim odnosima u porodici ) jer ni jedna nije dovoljno dobra za mog sincica, to moze da potvrdi MarinaNS, ali i ja licno vidim na primeru moje keve protiv babe
ali zato, sa druge strane znam, da ce moja keva prema mojoj buducoj zeni se postaviti kao prema rodjenom detetu i da ce sve dati od sebe da pomogne koliko moze, jer je u sustini takva osoba
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Po mom misljenju,svako treba da zivi svoj zivot i niko nikome da se mesa...sa tastama,svekrvama,samo nedeljni rucak(i to ne stalno),krsne slave,rodjendani,Bozic i to je to...ne treba mi niko drugi nista da mi pomaze,roditelji moji ako mogu i hoce...sve su devojke,zene iste prepredene i proracunate...tasta nesudjena me pitala koliko zaradjujem,a ja joj kazem 15 000...posle jahala svojoj cerci da ja promenim posao...posto joj je ova rekla pravu cifru,zvala me da mi kaze da je ne zavadjam sa decom...muka mi je vise od idiota
to je izrazeno u porodicama bez muske glave u kuci i u njima, zbog tog nedostatka, zet zauizma veoma vazno mesto
ja sam imao devojku koje zivi sa sestrom i majkom, ortakova devojka zivi takodje samo sa sestrom i mamom.....
u tim porodicama je zet, decko, stagod itekako mazena i pazena funkcija od strane devojkine/zenine majke
Ima tu dosta istine,ali sta ako ti devojka/zena ima stariju sestru (11 godina stariju,kao moja devojka) i udala se pre zilion godina,onda je stariji zet Bog i batina,a ovaj mladji...pa ne znam,javicu valjda jednog dana kako mi je..
ali sta ako ti devojka/zena ima stariju sestru (11 godina stariju,kao moja devojka) i udala se pre zilion godina,onda je stariji zet Bog i batina,a ovaj mladji...pa ne znam,javicu valjda jednog dana kako mi je..
zemo, nek ti je bog upomoc
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
.....
....
pa sad, tako bi trebalo, no u svakom zitu ima kukolja koji po default-u zapadne......
meni
Jbg.. i vestice u nedostatu metle traze nesto da zajasu
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Pišem ovo, a ruka mi drhti od tuge i bola Prodajem svoju Lagunu I 1996, karavan, plin, koža, dig. klima, alu felne, mahagoni (imitacija), alarm, Sony CD-MP3, dva dodatna sedišta koja se montiraju u gepeku, idealna za decu (ili taštu, pošto su okrenuta unazad). Prešla je 241000 km, od toga oko 100000 km kod mene, sve je zapisano šta je rađeno na autu od kada je uvežen. Nove gume, novi auspuh komplet sa garancijom, sređen prednji trap (dve kugle, stabilizator, opruga, kraj spone) pločice, sve ovo je urađeno u prethodna dva meseca. Ima par rana (ogrebotina) sa parkinga, inače je sedi i vozi. Plin je ugrađen kod Rašića, upisan u saobraćajnu, boca je u rezervnom točku. Registrovana je do 26.12.2010. Redovno je održavana, mali servis uvek na 5000 km. Cenim je 3200 EUR. http://img36.imageshack.us/g/20101002123715.jpg/
Comment