Izgubljeno-nađeno ili ima još uvek ljudi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • The Stig
    CBC Senator
    • 24.09.2009
    • 201
    • Beograd

Re: Izgubljeno-nađeno ili ima još uvek ljudi!

@slobodank
    imam i ja taj telefon on je dizajniran i pravljen da bude otporan na npr. pescane oluje, kisu i td. Cak sam presao i kolima preko njega i nista

Comment

• Williams
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2006
      • 556
      • Beograd- Cerak

Kolega moj je odradio najgluplju mogucu stvar, ostavio je torbicu na krovu od kola, zaboravio na nju i krenuo kolima. U torbici mu je bilo oko 3500e, i 100k dinara sa sve dokumentima i karticama. Kad je shvatio sta se desilo uhvatio se za glavu (ne secam se tacno za sta su pare bile namenjene), zvonio mu je telefon i neki momak ga je zvao da se nadju. Na sastanak je dosao neki rmpalija 2 sa 2, onako celav sa sve koznom jaknom, koji nije hteo ni dinar jedan da uzme. Kolega je izvadio 300e da mu da, ovaj ni da cuje. Naravno u torbici je sve bilo na mestu.

Meni se jedan primer desio dok sam bio u gimnaziji, vracao se autobusom sa drugarom kuci koji je izasao 5-6 stanica pre mene, i tu je dosla neka 4tvoroclana porodica kojoj sam ustupio mesto. Videvsi novcanik na podu, ja ga dizem i kazem "tati", gospodine ispao vam je novcanik i on ga nonsalantno uzima i stavlja u dzep, bez hvala.
      Sutradan mi drugar kaze da mu je ispao novcanik u basu, i pita me da ga nisam mozda video. Hteo sam u zemlju da propadnem.

Comment

• mistermobil
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2008
        • 469
        • pecinci

Dosli dvoje,mladi bracni par,znam ih,rade sa vocem sa Kvanta i lepo im ide poslic.Sklopili ugovor za dindzu u Telenoru kod mene,uzeli telefon i odose,vatra..ja nisam ni obracao paznju,blejao u intenet citao kojesta.Nikog nema,smor zivi,ja sam radim.posle pola sata skontam na maloj stolicici u radnji stoji torbica`pederusa`!pogledam unutra,moj klinacki san se ostvario-oko 1800evrica i poprilican bunt crvenih dinara.Lepo!Mogu laditi 00 naredna 3-4 meseca.Medjutim unutra licna karta od ovog momka i njegove zene i neki papiri,uplatnice itd..Sta cu,(al je jadno sebe ovako hvaliti pricom kako si dobar i posten -mada nije svejedno,lomis se bre u takvim momentima,to se jednom u zivotu desi ),sedoh u auto,odo do njihove piljarnice i predadoh im torbicu.oni nisu nista ni skontali,nemaju pojma gde im je ostala,bili jos na dva tri mesta.Presrecni,samo sto nisu crveni tepih prostrli.Spremili pare za robu da idu na Kvantas da pazare i tu im bio i jucerasnji pazar,cuda-00 i ostalo.Dobih ja kao nagradu dve pune gajbe raznog tropskoga i domaceg voca da se sit najedem i us....m od kolicine na prazan stomak.Tako je otprilike i bilo posto sam to voce kasnije u naletu fiks ideja frikombinovao sa pivom,ja i ortaci...i to je Kraj,tj Happpy end
        Ko leti,vrijedi
        Ko vrijedi,leti
        Ko ne leti,ne vrijedi..
        (Grunf,TNT..)

Comment

Working...
        X