Vojna garderoba i sl.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Alekre
    CBC Senator XXL
    • 12.09.2005
    • 780
    • Smederevo

Vojna garderoba i sl.

Da li znate gde bi mogla da se kupi vojna garderoba, tipa kamo pantalone, kosulje, kajisevi? Ja obozavam da nosim te stvari i jako su kvalitetne. Imam dve kosulje (maslinasto zelene). Nosio sam tokom cele srednje, cak sam i izlazio u njima Neverovatno koliko su jake, ne moze ni u tuci da se pocepaju
    Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
  • ciklon
    CBC Senator XXL
    • 11.08.2008
    • 362
    • Beograd

Re: Vojna garderoba i sl.

Dobiješ je za džabe u kasarni....
    ponika marke ROG :-)

Comment

• pistre
      CBC Senator
      • 19.02.2008
      • 234
      • bg, vozdovac

a sto se tice teme imas u army shop-u sve te dzidza bidze, a moj cale je skoro u nekoj prodavnici sa vojnom i drugom odecom kupio sa popustom preko prijatelja koji je vojno lice cipele (normalne kozne) za 1000 din i kozni kais za 600 din a izgledaju kao iz italije, pa ako imas nekoga onda trk tamo, inace cene su mnogo vece bez popusta

Comment

• IlijaGM
        CBC Senator XXL
        • 02.12.2008
        • 313
        • Gornji Milanovac

Pre neku nedelju je pisalo u kuriru ima neka prodavnica pri kasarni u pitanu je neka beogradska kasarna,ima te neke vojne konfekcije,a i ostalih stvari,znaci svega ima shto je vojska koristila samo nema oruzija,i to vrlo vrlo povoljno po nekim smeshnim cenama.
        Originally posted by zoranbg
        nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• aleksabgd
          CBC Član
          • 04.12.2009
          • 84
          • beograd

Vojnu garderobu mozes kupiti u army shop-u,mislim da se nalazi u Sarajevskoj ulici ili subotom na pijaci bubanj potok,koliko sam video uglavnom je kupuju lovci -naravno to je ona klasicna smb uniforma koju sam imao prilike da koristim punih godinu dana i iskreno bez neke preke potrebe je ne bi ponovo oblacio

Comment

• kuntalo
            CBC Senator XXL
            • 02.03.2007
            • 342
            • Predgradje

Mile Dragić, Njegoševa, čini mi se 41. U Zemunu vojni otpad, itd...
            Save the Panda!

Comment

• Alekre
              CBC Senator XXL
              • 12.09.2005
              • 780
              • Smederevo

Bas sam mislio na garderobu koja nasa vojska ima Army Shop sam gledao ali cene su mnogo jake za mene

Neki br. od vojnog otpada ili sl?

Comment

• Davor
                CBC Senator XXL
                • 02.03.2005
                • 498
                • Novi Sad

Za garderobu na vojnom odpadu preporucujem svakom da pogleda,jer ima(bar je bilo pre par godina na vojnom otpadu u Temerinu) mnogo odece koja je bukvalno ne raspakovana i nenosena a bila je po stvarno mizernim cenama tipa npr.dukser gace 100din, prsluk sa postavom oko 400din i sl.

Comment

• vladaa
                  CBC Član
                  • 07.08.2009
                  • 65
                  • nis

Imas u Nisu na ulazu u grad, ispred nis auta, sa leve strane je, ne moz da promasis. Kupio moj cale x stvari tu za smesne cifre ali stvarno smesne.
                  SKR je SKR za SKR

Comment

• kuntalo
                    CBC Senator XXL
                    • 02.03.2007
                    • 342
                    • Predgradje

Ne znam broj, ali otpad u Zemunu je u Albanskoj (ako ne grešim). Kad ideš iz pravca grada ulicom Cara Dušana, na semaforu kod konjičke škole skrećeš levo, pa u prvu desno. Nekih 200m dalje, sa desne strane, ulaz je i kapija u otpad. Roba uglavnom stiže ponedeljkom, tako da morate biti na kapiji pre 8 jer nakupci okupiraju mesto i pokupe sve što valja za 10min. Još ne mogu da prežalim modularne rančeve koji su mi izmakli pred nosem- čovek ušao, video o čemu se radi i kupio đuture, cela kolica.

A za ovaj u Temerinu sam čuo, kažu da je ubedljivo najopskrbljeniji, ali verovatno važe ista pravila- ili treba imati insajdera koji će javiti kad stiže roba...
                    Save the Panda!

Comment

• Alekre
                      CBC Senator XXL
                      • 12.09.2005
                      • 780
                      • Smederevo

Jel taj otpad u Zemunu i Rakovici jos uvek funkcionise? Cenio bih ako bi mi neko od clanova koji zivi u tom kraju dao info pa da odem ''na slepo''.

Comment

• lakilucano
                        CBC Senator XXL
                        • 31.08.2007
                        • 421
                        • Bezanijska kosa

Originally posted by Alekre
                        Jel taj otpad u Zemunu i Rakovici jos uvek funkcionise? Cenio bih ako bi mi neko od clanova koji zivi u tom kraju dao info pa da odem ''na slepo''.
                        U Zemunu ne radi vise, sad je taj vojni otpad u Knezevcu na adresi ulica Oslobodjenja 30. Jedno 300m od okretnice u Knezevcu.
                        bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
                        Ne predaj se nikad,osim kad moraš.

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

sad sam prolazio pa svratio na vojni otpad u knezevcu,nalazi se tacno kod rakovickog mosta za kruzni put.Bivsa kasarna knezevac.Da bi se uslo ostavlja sa L.K na pportirnici.
                          a sta ima?..pa nema nista gospodjo

bas nista..neke stare razvaljene petji..unutra kajsevi i uprtaci,transportne vretje..ali sve je to iscepano i bukvalno nije nizasta.neki "kaliodoskopi" i neka tako "laboratorijska" oprema..ali 90% da to nista neradi i nemoze da se popravi.
                          crno beli Televizori..
                          ima vojni ashovchitji na rasklapanje ... 100 dinara,sa onom koznom navlakom za uprtach.. uzeo sam jedan,da me zhelja mine..
                          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• deki-ascona
                            Bio nam je drug! RIP
                            • 10.04.2007
                            • 2118
                            • NI , Trosharina

Bez tog army asovceta ne odem nigde, 2 u 1, za otkopavanje snega u cilju parkiranja na staroj planini, a moze i kao 'ladno oruzje - po zelji
                            U NI na buvljaku ga prodaju za 250, pa eto Zoranova informacija moze nekom da koristi.
                            Originally posted by Valent Vudriga
                            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• wuchkica
                              CBC Senator XXL
                              • 18.04.2008
                              • 709
                              • Bgd-Cerak
                              • Metla :)

Originally posted by IlijaGM
                              Pre neku nedelju je pisalo u kuriru ima neka prodavnica pri kasarni u pitanu je neka beogradska kasarna,ima te neke vojne konfekcije,a i ostalih stvari,znaci svega ima shto je vojska koristila samo nema oruzija,i to vrlo vrlo povoljno po nekim smeshnim cenama.
                              Jeste, jeste...ali samo za vojna lica
                              Mogu ti reći gde kupuju vojna lica i to po džaba cenama, ali ne možeš ti da uđeš tamo i "dobar dan, daj", jedino ako znaš nekog ko je vojno lice.

Samo army shop, vojni otpad nema ništa, a viđala sam na bubanj potoku ))

A imaš i na vašaru u Rumi )))
                              Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

Working...
                              X