Ja se primio da pazarim neke stvarcice ( iako nisam znao da civilna lica nemogu tamo da pzare, ili mozda mogu ) na vojnom otpadu u Temerinu...Medjutim, kako je bio clanak u Kuriru , neka hvala. To jest, kroz clanak su provukli mogucnost da je roba ozracena, i da nije za dzabaka tako jeftina roba...
Neka hvala, nisam nasao zdravlje na ulici. Jes' da ima jos mali milion stvari koje danas narusavaju zdravlje coveka, al necu da nadodajem nepotrebno ako nemoram, pa sad dal je istina ili nije, ipak necu da rizikujem!
slazem se @wuchkica , i mene neka tuga ufatila (t'ga za Jug) ,dok sam gledao one stvari i to..
ima i te vojnichke Bluze i pantalone polovne ali spakovane ,sa sve oni dugmitji sa petokrakom i naramenicama za uprtache..ahah.... valjda je komplet "odelo" par 100 dindzi , ..
ili neke vretje platnene a u svakoj 50 gas-maski korishtjenih.. isto po nekoj DZ.. ceni.. i takosve to staro maximalno ,koristeno u vishe "generacija"
to nije lose kad neko ima "insajdera" pa sta znam..za nesto da mu javi ili odvoji .
a ovako ko je sluzio vojsku u JNA .. uvati ga neka T'ga ..shmrcc.
@mb12 ..pa shta ako je ozrachen ? ..ako ga nosim na pojasu sa sobom (mora po novom ZOBSu),taman tju da ubijem H1N1 ako mi pridje.. a ako ga ostavim negde u mraku..lako ga nadjem . .svetli.
e da..recite svima da je vojni ashov obavezan da se ima u kolima po novom ZOBSu,ali ne u gepeku nego zakachen za pantalone.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Pre neku nedelju je pisalo u kuriru ima neka prodavnica pri kasarni u pitanu je neka beogradska kasarna,ima te neke vojne konfekcije,a i ostalih stvari,znaci svega ima shto je vojska koristila samo nema oruzija,i to vrlo vrlo povoljno po nekim smeshnim cenama.
Jeste, jeste...ali samo za vojna lica
Mogu ti reći gde kupuju vojna lica i to po džaba cenama, ali ne možeš ti da uđeš tamo i "dobar dan, daj", jedino ako znaš nekog ko je vojno lice.
Samo army shop, vojni otpad nema ništa, a viđala sam na bubanj potoku ))
A imaš i na vašaru u Rumi )))
U novinama je pisalo da svako moze da kupi,i da su im najceshci kupci "zemljoradnici".
Originally posted by zoranbg
nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
A pa da, Kneževac može fizičko lice, ali sam to u prvom postu otpisala kao opciju jer tamo nema stvarno ništa..ni da se probere.
Ja samo mislila na ostale prodavnice (mimo vojnog odpada, armi šopa i raznih pijaca) da ne može da kupuje niko ko nije vojno lice. Sećam se da ćale i kad je odlazio u uniformi morao je da pokazuje legitimaciju.
Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Eeee hvala na informacijama. Izgleda da se sve to razgrabilo No cuo sam da ponedeljkom stize dosta robe pa treba bas rano ujutru da se ode, mozda ste samo uboli pogresan dan?
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment