Kineski telefoni sa dve kartice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dexxter
    CBC Senator
    • 26.11.2007
    • 224
    • Svilajnac

Kineski telefoni sa dve kartice

Interesuje me da li je neko imao iskustvo sa ovim telefonima? Znaci ne rekla kazala vec licno iskustvo. Ja vec skoro dve godine nosim Samsung D880 dual sim i poceo je opasno da me zeza. Spreman je za zamenu. Evo neki linkovi od tih telefona. Meni konkretno nisu bitne preformanse kamera ili nekih drugih dodataka. Bitno mi je da ne moram da nosim dva telefona.

Blogger est un outil de publication de blogs proposé par Google pour vous permettre d'échanger facilement vos réflexions avec le reste du monde. Il vous permet de publier un texte, des photos et des vidéos en toute simplicité sur votre blog personnel ou collectif.
    Work to ride - Ride to work
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Re: Kineski telefoni sa dve kartice

Ima ga ortak, izgleda kao dečija igračka, kinezi imaju smisla za dizajn kao ja za pletenje džempera, sve izgleda jeftino i ružno i celokupan uređaj je kao kineski tranzistor sa buvljaka (i bukvalno pošto ima onu ogromnu antenu za tv prijem). S druge strane ima dva mesta za sim kartice, dva blututa (ne znam zašto, verovatno su samo spojili dva telefona zajedno ) i ovaj ortak je potpuno zadovoljan, ali voli čovek kineske stvari tako da nije merodavan, ja ga u životu ne bih kupio
    Ima i neki samsung novi sa tačskrinom i podržava dve kartice, al nisam siguran kako se zove model.

Comment

• Dexxter
      CBC Senator
      • 26.11.2007
      • 224
      • Svilajnac

Vidao sam da ima i onih modela bez TV-a. Pre bih uzao taj bez TV-a jer mi nije potreban. A za Samsung D88sam dao 300e i trajao mi je oko 14 meseci. Pa sam razmisljao bolje da dam 90e za godinu dana nego 300e. Ali opet nemam nikakvo saznanje o njima i neznam nikoga ko ima takav telefon. E sad da dam 90e i da mi traje 3-4 meseca je vec mnogo. ZZato me i zanima iskustvo nekoga ko ga ima.

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Nemam lichno telefon, ali najbolji drugar ima.

Anycool je u pitanju dual sim, ne znam model tachno. Kad se telefon uzme u ruku izgleda kvalitetno odradjen, chak prednja strana lepo izgleda, pozadi je vec loshije uradjen, odmah se vidi da je kinez

Touch screen ok radi, mada mi nekako chudno deluje, kao da su dugmici ispod a folija prevuchena preko

Proshlo je 2 meseca od kad ga je kupio i pocheo je da ga zeza u smislu, da nema signal gde ja npr imam (obojica smo kod telekoma), zove,a veza se ne uspostavlja itd. Mislim da je bolje da se pruzhish za neshto kvalitetnije i da ne razmishljash, poshto su ti telefoni lutrija.
        Kum ima isti taj anycool, ispadao mu je 100 puta, poispadali su mu dugmici tj pola dugmica, ali mu sve radi i nema problema shto se zvanja tiche.

I love my

Comment

• IlijaGM
          CBC Senator XXL
          • 02.12.2008
          • 313
          • Gornji Milanovac

Originally posted by Kanarinac
          Nemam lichno telefon, ali najbolji drugar ima.

Anycool je u pitanju dual sim, ne znam model tachno. Kad se telefon uzme u ruku izgleda kvalitetno odradjen, chak prednja strana lepo izgleda, pozadi je vec loshije uradjen, odmah se vidi da je kinez

Ja sam probao od drugara nekog kineza mislim da je bio anycool,ali ne mogu da garantujem.Bolja je plastika na kineskim digitronima od 100din nego na onom telefonu.
          Originally posted by zoranbg
          nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• Viper
            CBC Senator XXL
            • 25.11.2004
            • 700
            • Kać

Ja ima kinesku repliku Nokie E71, ima svasta sto i original osim gps i symbian plus ima i tv, sve radi besprekorno, baterija drzi oko 2 dana sve zavisi koliko ga koristim, zadovoljan sam sto se samog telefona tice, problema sa signalom nema, imam vip i mts karticu u njemu.
            Kvalitet izrade je vrhunski, obe maske su metalne.
            I DONT NEED SEX
            goverment fucks me every day!

Comment

• Dexxter
              CBC Senator
              • 26.11.2007
              • 224
              • Svilajnac

Koliko ga dugo koristis?

Comment

• Azrael
                CBC Senator
                • 29.06.2006
                • 278
                • Kragujevac

Ako hoces fon sa 2 kartice razmisli o ovom samsugu http://mobilnisvet.com/mobilni/2055/Samsung/C5212. Moj prijatelj je promenio mnogo dual sim Kineza i svaki je radio dobro par meseci, i posle toga su jednostvno poceli da otkazuju. Vec izvesno vreme nosi ovaj Samsung i prezadovoljan je njime.

Comment

• Dexxter
                  CBC Senator
                  • 26.11.2007
                  • 224
                  • Svilajnac

Nisam znao da je Samsung izbacio jos neki sa dve kartice. A i nije skup.

Comment

• Viper
                    CBC Senator XXL
                    • 25.11.2004
                    • 700
                    • Kać

Originally posted by Dexxter
                    Koliko ga dugo koristis?
                    Oko pola godine.
                    I DONT NEED SEX
                    goverment fucks me every day!

Comment

• zokac
                      CBC Veteran
                      • 11.03.2008
                      • 101
                      • kragujevac

Evo i ja da napisem,imam e71 sa obicnom tastaturom,radi perfektno,koristim ga 7 meseci kvalitet izrade mnogo bolji od vecine originala,ima po neku jedva primetnu ogrebotinu,ali nisam ga cuvao ni malo.

Comment

• VVLAJKO
                        CBC Senator XXL
                        • 23.07.2008
                        • 484
                        • Nis
                        • Audi A4, Primera p12

Ja imam anycool onaj noviji, manji.

Kvalitet izrade je sasvim ok, plastika je extra. Kazu da su ispravljene sve mane onih vecih, starijih.

Kad meni majstoru radi vec skoro god. dana normalnom coveku ce barem 5.

Imam i nokiu N90 i LG ku990 svi su na 064, a ovaj kinez ima ubedljivo najbolji prijem i najjacu bateriju
                        Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• casper71
                          CBC Član
                          • 23.01.2008
                          • 33
                          • Kraljevo

Imam Samsung D880 duos kao ti vec nekih godinu dana i extra mi je i radi bez greske, baterija ona jaca od 1200mA i drzi
                          mi do cetiri dana s tim sto mi ne rade stalno uporedo obe kartice.

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Ja sam ga imao vise od godinu dana dok ga nisam izgubio. Kvalitet izrade je bio bolji nego na bilo kom telefonu sto sam imao sto se tice plastike i cvrstine, nigde nema lufta nikad nista ne krcka. Stereo uredjaj nisam cuo takav do sada, pustim radio i slusam normalno. TV je isto bio ok dok nisam izgubio antenu. Problem je bila baterija 1 dan, ali drugar je imao isti takav njemu je trajala normalno 3 4 dana. Umeo je da se zakoci, sad to su one dekodirane varijante ne znam da li zbog toga.
                            To date there has never been a faster car built for the public road and,
                            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Azrael
                              CBC Senator
                              • 29.06.2006
                              • 278
                              • Kragujevac

Sto se tice kineskih telefona i njihovog kvaliteta, to je lutrija uzimati, jer nekome rade perfektno, nekome rade tako da non stop nesto zeza, a nekome nece da rade uopste posle nekog vremena. Problem je sto na takve telefone nemate garanciju, pa u vecini slucajeva kada se pokvare mozete samo da ih bacite jer ne mogu da se poprave, a i ako mogu cesto je cena popravke veca od vrednosti telefona.....

Comment

Working...
                              X