zasto postoje pesme kao u temi-Napravi mi sina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

Re: zasto postoje pesme kao u temi-Napravi mi sina

dobio sam text na mail, tako da istinitost price ne mogu da potvrdim...
    Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

ma samo je na zanimljiv nacin opisana cenzura koja je tada postojala. nisi mogao bilo sta da pustis u javnost. da je napisano kako su par likova sedeli u nekoj kancelariji i pregledavali materijal i odobravali, ne bi bilo interesantno. a ako ubacis udbu, oznu, avione rv i dzejmsa bonda, dobijes dosta na zanimljivosti.

ne dozvoli istini da stane na put dobroj prici.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Boki Ar
        CBC Senator XXL
        • 11.11.2004
        • 2827
        • Aranđelovac
        • Vektra

Cenzura, čudna stvar... Slučajno znam da je Bora Čorba tekstove za jedan svoj album (treba da je "Buvlja Pijaca") pravio u ex. JNA, u Doboju. Većina zna: "Kosa gori ispod šlema, valjamo se po prašini...". Nama su pričali da je on bio jedan od najboljih vojnika.

Na parapetu kapije poligona pisao je velikim slovima naziv grupe sa sve onom "ukrasnom ribljom kočicom" umesto slova i. Niko to nije prefarbao par godina posle Borinog "skidanja".

Comment

Working...
        X