Biometrijska L.K .gde je najmanja guzva ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Re: Biometrijska L.K .gde je najmanja guzva ?

vazeci zakon o licnoj karti iz 2006 : zakon o L.K

clan 31 : licna karta ti vazi dok ne istekne ili najvise 5 godina od dana stupanja ovog zakona.to znaci do 2011 maksimalno..koliko ja razumem.

btw: danas sam registroavao auto..prosao tehnicki normalno.. i onda poljubio RED u MUPu i kome neki vetj stoje 2 sata.. pokusao da odem u jedan drugi mup..jer je jedan preneo zvaku da kao tamo nema guzve.(inace taj lik je dosao tretji dan da uradi registraciju,jer je prva dva proveo par sati i odlepio pa otisao kutji)

otisli tamo .. shalterusa ladno nam kaze ,da njoj treba 30 minuta ! da "obradi" jednu stranku i da svi mi koji joj izlazimo iz tog tajminga netreba dzabe da cekamo jer necemo da stignemo na red..
    i ja se vratim u agenciju gde sam osigurao auto.. i za nadoknadu od 1000 dinara ( u ovoj zemlji je sve 1000 dinara ) bitje izvrsena registracija preko njih do sutra u podne..

da vam kazem ..da nemislite da sam ja sad nesto extra istripovan od redova i da nemam strpljenja za redove i tako to.
    ali ovo sto se desava po MUP-ovima je odvano preslo sve granice IOLE prihvatljivih desavanja..
    neko nesto mora da uradi ,reaguje i popravi NEPODNOSLJIVU situaciju.

http://www.mycity.rs/Vesti/Nove-licne-k ... inara.html citajte dozivljaje

"Jel neko izvadio novu licnu kartu? Evo kako je izgledao moj pokusaj...

Otisao ja jutros u 7 do MUP-a (Novi BG) da predam dokumenta za izdavanje nove licne karte. Bar 35 ljudi je cekalo ispred, a salteri rade od 7:30. Posle stampeda nasao sam se ispred saltera #13 (iskusniji su ladno poneli stolice sa sobom ). Elem, tu saznam da nema sanse da predam dokumenta jer samo po 15 dnevno mogu da procesiraju a gomila njih je vec bila ispred mene. Koliko cujem ni server im nije radio nesto ovih dana... da li je danas proradio - nemam pojma. Uglavnom procedura je sledeca: dodjes do MUP-a izmedju 12:00am i 4:00am (najbolje izmedju 12 i 2) do policajca sto cami u onoj kucici ispred i tu se upises u neki spisak. Odes kuci, vratis se ujutru oko 7-7:30 i opet stanes u red. E sad, koliko dugo se ceka na salteru dok te ne prozovu ostaje mi da saznam ovih dana.

Ne bih se ni cimao sa svim ovim, al mislio sam da stare licne karte vaze samo do kraja godine. Sad vidim da pise "sadašnje lične karte u obliku knjižice važiće do 26. jula 2011. godine". Bah..."
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

Citajuci sve ovo, tek sad shvatam koliko imam srece sto sam prijavljen u Backom Petrovcu i sve te papire zavrsavam za, bukvalno, manje od 20 min. prosle nedelje sam vadio drzavljanstvo i registrovao kola i jedino sto sam cekao je, da snajka popuni uplatnice.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• ragazzoni
        CBC Senator XXL
        • 24.02.2009
        • 774
        • Obrenovac i okolina
        • Opel Omega 2.0i-16v

Originally posted by zoranbg
        Ne bih se ni cimao sa svim ovim, al mislio sam da stare licne karte vaze samo do kraja godine. Sad vidim da pise "sadašnje lične karte u obliku knjižice važiće do 26. jula 2011. godine". Bah..."
        Puno ti hvala.
        ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
        Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• wuchkica
          CBC Senator XXL
          • 18.04.2008
          • 709
          • Bgd-Cerak
          • Metla :)

Ajde osvežite malo temu
          Jel bio neko skoro u čukarici? Gužva? Koliko se čeka? Da ja guram preko veze il da čuvam vezu za druge stvari?
          P.s. jel ima šanse završiti do 14.7., putujem 15tog. Dazas/sutra tek vadim izvode ako mi ne budu pravili problem sa MK rođenih
          Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

bliza ti je rakovica, zakazi sms-om, i bice gotovo do 14.07.
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• wuchkica
              CBC Senator XXL
              • 18.04.2008
              • 709
              • Bgd-Cerak

Ma znam da je bliža, ali mi zbog posla čukarica kao lakša..posle čekanja i predavanja se treba vratiti na posao

Ali oki, slušam te..ti znaš (il bi to tako barem trebalo da bude )

Comment

• HachiRoku
                CBC Veteran
                • 24.04.2008
                • 185
                • Akina

Grocka je prazna... tj. nema guzve
                Potpis nije po pravilima foruma... A sto???

Comment

• wuchkica
                  CBC Senator XXL
                  • 18.04.2008
                  • 709
                  • Bgd-Cerak

pa i ne treba da ima..idem na ODMOR u bukvalnom smislu te reči

Comment

• kuzmar
                    Moderator
                    • 18.12.2009
                    • 783
                    • Lazarevac
                    • Pezo 207 1.6 HDI

Vaznost starih licnih karti je nedavno produzen do 31.12.2016.godine

http://www.javniservis.rs/index.php?opt ... Itemid=499
                    www.paluba.info

Comment

• RANK
                      CBC Senator XXL
                      • 28.02.2007
                      • 1635
                      • Beograd
                      • FIAT MAREA WEEKEND 1

Samo u banana-drzavama, kakva je i nasa, drzava ti izda dokument, za to debelo naplati i dokumentovano zagarantuje trajanje dokumenta, a onda ti pre isteka trazi da ga o svom trosku izvadis ponovo.
                      "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

Working...
                      X