tu nije stvar para vec nacin i svrha upotrebe tog aparata. sta ce nekom mladom coveku koji se ne bavi fotografijom profesionalno taj eko blok od fotaparata. ok ako ce on sad da uzme neku torbicu pa neki session da napravi (!?), pa slika pa vrati u torbicu. zamisli da treba da nosis taj fotoaparat na neku zurku ili neki festival. pored sve te funkcionalnosti i itekako dobrog optickog zooma kodaka (sigurno je aparat boli glava), ali ja sam vise za prakticnost canona.
a i ne verujem da su u istoj klasi ta dva aparata da bi mogla tek tako da se porede. ok ista cena ali nadji kodak sa istim performansama ixusa 30 ili 40 i reci njegovu cenu. taj kodak je izgubio na ceni jer je preglomazan. mislim da ne postoji neki drugi fotoaparat sa tolikim displejom kao sto ima canon.
jedno onako poredjenje ta dva aparata bi bilo u auto svetu kombi vs karavan. tako mi se cini
a i ne verujem da su u istoj klasi ta dva aparata da bi mogla tek tako da se porede. ok ista cena ali nadji kodak sa istim performansama ixusa 30 ili 40 i reci njegovu cenu. taj kodak je izgubio na ceni jer je preglomazan. mislim da ne postoji neki drugi fotoaparat sa tolikim displejom kao sto ima canon.
jedno onako poredjenje ta dva aparata bi bilo u auto svetu kombi vs karavan. tako mi se cini
Comment