kao u pitanju...cisto onako...
TATOO
Collapse
X
-
ima jos vremena (cek,cek dok zavrsim faks (nisam ni krenuo)), ali nesto mora da se nacrta...
Comment
-
-
a sta je sa iglom ja mislim da i ona treba da se menja ali ove nase tatoo majstore to mrzi (posto su igle skupe)
Comment
-
-
Kad sam bio malitettovirale su se samo "mangupi i barabe" jedva sam odoleo da se ne isaram,imam nesto sitno,inace tada su bile tetovaze tipa home made,ucili se ljudi jedni na drugima,tatoo ekserima,inace poznati majstori tada su tettovirali prirucnim alatom,al nije bilo bolje jbg,sada ni za zivu glavu
Comment
-
-
Pazi svi oni trebaju da koriste pribor koji je sterilisan pre upotrebe. Moraju da imaju onaj aparat sto su zubari imali pre. Da li se to kod nas koristi ne znam jel sam radio jos odavno Tatto, skoro 9 godina. Kad se odlucite za to i ako dobro se raspitajte o majstoru koji ce da vam radi jel sam ja tu tatovazu radio kod Stele koja me je zajebala. Posle 2 god. moja tetovaza je skroz izbledila i videla se samo na odstojanju od 20-30 cm. Uradio sam je ponovo pre 2 godine i nema problema jos uvek se vidi tj. ne bledi, ali sad sam radio u Holandiji koja je poznata po Tatto majstorima.
Inace svi moraju da koriste boje na prirodnim osnovama i moraju da vode racuna o higijeni masinice, igala i sve sto spada u opremu i naravno da moraju da koriste rukavice.
Comment
-
-
To ne znam i da li postoji mogucnost da provalis to. Mozda je najbolje da procitas sastav koji se nalazi na bocici iz koje oni sipaju boju.
Inace kad sam radio tetovazu u Holandiji, nasao sam sliku nekog naseg lika koji je istetovirao dvoglavog orla.
Comment
-
-
E pa onda ne znam... Da se ide kod nekog uglednog majstora. Recimo studio Sindjel u Beogradu. Ja nemam pojma o ovome, ali taj studio je poznat i ima veeeliki salon u strogom centru Beograda koji izgleda fino. Ali mislim da mora i da otplatio taj salon, zato sam rekao ono za cenu
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
Comment