M&P15 nova igracka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

M&P15 nova igracka

nije pravi M&P15
    Smith & Wesson
    model je M&P 15-22

neznam koliko vas ima poznanstva sa oruzijem , ali da neobjasnjavam sta je M&P15 ,mnogi bi trebali znati
    nego
    prosle godine se pojavio M&P15 da kazem (kopija) u .22 kalibru sve vece firme su se bacile na istu ideju posto pravi M&P15 kosta 1000$ pa nagore i municija je ovde prosle godino skoro troduplo poskupela , tako za zezanciju ovaj novi pokusaj je postao popularan
    nova kosta 500 $ jeste malo nabudzena cena ali opet i nije lose

ja nisam hteo da dajem kes nego sam uzeo credit card preko prodavnice koja je prodavala i dobio deal 6 meseci bez kamate sto je super deal

inace municija za ovu igracku kosta 10 $ za kutiju od 500 metaka a moze se i naci jeftinije
    dok recimo za moj pistolj koi je .45 kalibar municija kosta 20 $ za 50 metaka i to je najeftinija i ako se uopste nadje u prodavnici

inace ovaj AR-15 je kopija originalnog sje je od plastike , ista plastika koju glock pistolji koriste , naravno cev je metalna i oblozena aluminijom tako da je ova igrackica jako lagana tezina je svega 2.50 KG

najzesce , trebalo mi je 30 minuta da sve papire ispunim platim i da izadjem iz prodavnice ,tako se to ovde radi sa svim oruzijem

i da zaboravih , dodje sa dozivotnom garancijom , na sve .+

_Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija
  • Mirror
    CBC Senator
    • 29.01.2009
    • 206
    • Novi Sad

Re: AR-15 nova igracka

Cool igracka, nema sta. A da li ima neku primenu? Zar je potrebno to imati kao zastitu ili sluzi da odes u sumu da se malo izduvas?
    Ili je bas za lov?

A cene su neverovatne, mislim ne znam koliko inace kostaju puske, ali to 10usd za 500 metaka i puska od 500.... Meni bar deluje jeftino...
    Prijatelj moj ima neke, da kazem "obicne" karabine jer se ne razumem, ide u lov redovno itd. Znam da su po oko 1000 evra plus ima na 2 optiku, bas je iz US doneo rece da je od jeftinijih (jos sa izbegnutom carinom ) i to jos dodje ~250 USD po komadu.
    "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394

Re: M&P15 nova igracka

koja zastita , samo da se izduvas ,cene su ovde stvarno male za razliku od europe , trenutno apliciram za diler dozvolu tako da mogu preko interneta kupovati i prodavati oruzije , imas raznih online aukcija gde se mogu naci jako dobre cene ali nemozs kupiti nista bez dilerske dozvole , ili da klupis pa ti posalju nekome ko ima dozvolu pa ti pokupis oruzije ali dok municiju mozes kupovati , bas sam danas kupio celi sanduk 7.62 za papovku za 250 $ i to u originalnom pakovanju i jos je made in yugoslavija

Comment

• pistre
        CBC Senator
        • 19.02.2008
        • 234
        • bg, vozdovac

sta ce ti ovo, nisi valjda u nekoj divljini pa te nocu napadaju vampiri i zombiji

a ako sam te razumeo ja bi mogao da preko e-bay kupim pistolj i preuzmem ga (imam dozvolu za posedovanje pistolja/revolvera) ili moram da imam dilersku dozvolu ?

Comment

• vujke
          Admin
          • 29.09.2004
          • 1673
          • Mladenovac
          • Daewoo Lanos 1.5SX

Blah, trula Amerika Ovde svako cimanje oroza kosta 1€
          while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Mirror
            CBC Senator
            • 29.01.2009
            • 206
            • Novi Sad

A na primer gde mozes otici malo da se "igras"? Da li moras ici bogu iza ledja u sumu ili na svojem posedu? Da li moras da ides na neko streliste ili kako?
            Koliko je komplikovano dobiti dozvolu za tako nesto?

Ajde ostavi neke linkove tih sajtova za prodaju oruzija, bas me interesuje kakve su cene.
            "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

• goxee
              CBC Veteran
              • 20.03.2007
              • 119
              • Beograd, Vozdovac

Originally posted by vujke
              Blah, trula Amerika Ovde svako cimanje oroza kosta 1€
              Pa nije bas toliko, ali jeste skupo u svakom slucaju... 9mm/40din
              Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• SAAB PoWeR
                CBC Senator XXL
                • 26.04.2005
                • 1394

na ebay se nemoze prodavati oruzije ni municija , za to postoje posebne aukcije .
                @pistre
                neznam dali si primetio ja sam u usa
                neznam kakva su pravila za uvozenje oruzija u srbiju , naravno ti mozes da kupis sta hoces ovde , mozes cak oruzije u avion da uneses recimo ako ides za srbiju (naravno da je u torbi koju predajes na salteru ) ali problem dolazi kada stignes u srbiju , ovde po zakonu mozes da kupujes oruzije i posedujes bez ikakve dozvole , sve sto ti je potrebno je licna karta (bar u drzavi u kojoj sam ja , sve imaju razlicite zakone )
                sto se tice pucanja u gradu postoje streljane u prodavnicama koje prodaju oruzije ali ako zivis van grada mozes pucati kodsebe u dvoristu sve dok nemas komsiju blizeg od 150 m , a po sumi radi sta hoces (naravno nepucas na zivotinje dok nije sezona )
                nemas pojma koliko ima municije iz srbije ovde prodaje se na sve strane , raznog oruzija iz srbije ,starog novog sta hoces , kad i kako je to dospelo ovde nemam pojma .
                dve aukcije

web stranica popularnog prodavaca municije i oruzija
                Homepage. Products, sale items and links to: ammunition, handguns, rifles and shotguns, books and magazines, accessories, cleaning supplies, AR-15 accessories, Class 3 items, EAA, H&K, Sig, Olympic Arms and Springfield Armory

ako imas vozacku mozes i tenk da kupis ako hoces i veruj ima na hiljade ljudi koi ih poseduju
                zakon je za cucjenje u drzavi gde ja zivim ali kada se pogleda Texas tamo jos uvek vladaju kaubi , texas je jedna od vise drzava gde je dozvoljeno i nosenje oruzija , naravno ne po prodavnicama i kafanama

Comment

• pistre
                  CBC Senator
                  • 19.02.2008
                  • 234
                  • bg, vozdovac

ma znam da si u usa i ne cudi me da nam predstavis tenk za vikend zezanje nego sam mislio za srbiju, da li mogu da preuzmem paket opusteno sa dozvolom pa da ga registrujem ili to mora preko supa da se zavrsava kao i mnoge stvari, jer su u prodavnicama malo skuplji pistolji nego kod vas gde ih dobijas u zitaricama

Comment

• goxee
                    CBC Veteran
                    • 20.03.2007
                    • 119
                    • Beograd, Vozdovac

Ne mozes uopste da uvozis oruzje iz usa, za to postoje radnje koje se time bave i imaju monopol na to!
                    Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• SAAB PoWeR
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2005
                      • 1394

koliko je meni poznato u srbbiju mozes da uneses lovacko oruzije ako si stranac i dolazis u lov i za to trebaju neki papiri , ali za domace neverujem da mozes uvesti , jedino preko dilera da ti one sve sredi , najbolje pitas u nekoj radnji dali mozes da kupis pistolj i da ga oni prime i tako da ga preuzmes , tako ovde barem rade , oruzije se posalje nekome ko poseduje federalnu dozvolu taj ti naplati nekih 50 $ za svu proceduru i to je to

Comment

• pistre
                        CBC Senator
                        • 19.02.2008
                        • 234
                        • bg, vozdovac

e to me je zanimalo, znaci moras da budes diler. hvala vi obojici

Comment

• SAAB PoWeR
                          CBC Senator XXL
                          • 26.04.2005
                          • 1394

danas mi je stigao paket sa monucijom
                          pazi na slici ko je napravio municiju ,ovo je za papovku

Comment

• kilson
                            Moderator
                            • 09.10.2004
                            • 3216
                            • NoviBGD
                            • AR 75 GT

Ovo je klasicno vojno pakovanje, a sumnjam da su stampali na cirilici za izvoz u usa - znaci... Jos neko kopa!

P.S. Ako se ne varam, kalas i papovka rade na isto gorivo
                            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• vujke
                              Admin
                              • 29.09.2004
                              • 1673
                              • Mladenovac
                              • Daewoo Lanos 1.5SX

da da, 7.62x39mm bezolovni trose
                              Pap M59 je inace kalashov stariji brat.
                              Neko je 90-ih izgleda "kupio" ceo magacin, original zapecacena municija, jos ni "boju" nisu dobili
                              while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

Working...
                              X