Re: Prevara, SMS najniži jedinstven broj na televiziji
Čitaš li ti sebe šta napišeš bar ponekad? Kako je on to ojadio i upropstio pljačku naroda kad je on opljačkao narod, dal pameću ili nečim drugim neću da se raspravljam. Ja napravim igru i kupim auto, zaradim i podelim auto, neko ga je uzeo i to je bilo predvidjeno. Šta sam ja na gubitku??? Mogu biti na gubitku jedino ako sam ja dobio taj auto pa mi sad politija oduzela taj auto (ja organizator igre), u protivnom na gubitku je svako ko bi ga možda dobio a nije jer je neko bio "pamatan" a to nije lutrija nego narod.
O hakovanju mogu da pričam do besvesti ali ne vredi, sve što je na bilo kakvoj žici povezano sa bilo kojim drugim računarom je podložno hakovanju a najčešće sekretarica uhakuje nalog u krevetu ili debiltant drži šifru u novčaniku zapisanu, tako da to nije problem ako postoji dovoljan motiv.
I nije mi bitno uopšte jer ne igram te igre ali mi ide na kiselo da ga veseliš i uzdižeš ko da je narodni heroj a tvoja baba je možda oštećena jer je poslal dobar broj ali je neko znao bolji broj i pšoslao ga i uzeo auto.
P
. A da, DSL je rekao da nije bilo upada, pa da li su oni baš toliki magarci da bi priznali i da je bilo. Mislim....
A to što eM kaže, kako god, to nije uradio jedan čovek, nema šanse da tera dva auta odjednom, nisu to biciklovi...
Nije mi rodjak, ali je covek bez problema nasao nacin na nikog ne "hakuje" vec je ukljucio mozak i pobedio sistem. Po mom misljenju daleko od kriminalca. Neka se pozabave pravim kriminalcima ako imaju onaj parni polni organ sto visi ispod neparnog. Ovde im je covek lepo razbio dobro organizovani sistem pljacke naroda. Sada ce da plati samo zbog toga. Drzava ne voli konkurenciju.
O hakovanju mogu da pričam do besvesti ali ne vredi, sve što je na bilo kakvoj žici povezano sa bilo kojim drugim računarom je podložno hakovanju a najčešće sekretarica uhakuje nalog u krevetu ili debiltant drži šifru u novčaniku zapisanu, tako da to nije problem ako postoji dovoljan motiv.
I nije mi bitno uopšte jer ne igram te igre ali mi ide na kiselo da ga veseliš i uzdižeš ko da je narodni heroj a tvoja baba je možda oštećena jer je poslal dobar broj ali je neko znao bolji broj i pšoslao ga i uzeo auto.
P

A to što eM kaže, kako god, to nije uradio jedan čovek, nema šanse da tera dva auta odjednom, nisu to biciklovi...
Comment