Ja sam veciti apsolvent na Visoj poslovnoj Poslovna Informatika smer.
A inace sam nastavio porodican biznis. Drzim prodavnicu "STR" robe siroke potrosnje.
I ja ne radim za ono sto sam se skolovao, kao i vecina ljudi na ovom forumu.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Studiram Internet Science (IT) na lokalnom Univerzitetu ovde u Australiji (Wollongong, 80km juzno od Sydney-a), igram kosarku za lokalni tim (Illawarra Seahwks). Takmicimo se u drugoj Australiskoj ligi (ABA). Shatro polu-profi, a para nigdje. Ko pocetkom 90-tih kod nas.
Radim par godina vec u jednoj italijanskoj piceriji/restoranu, zadnjih godinu i nesto samo jedan dan sedmicno.
Od skora poceo da radim kao IT Consultant. Satnica mi je do 00 (placena) samo sto ne radim svaki dan nego na poziv (on call). Pa ono moze biti 50 sati sedmicno ili pola sata mjesecno, ne zna se, nista nije zagarantovano. Do duse imamo samo 3 klijenta, posto je kompanija tek pocela sa radom.
Eto toliko od mene...
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Ja cu za mesec dana biti diplomirani prostorni planer (ing. prostornog planiranja)! Inace da se pohvalim da studiram ubrzano od druge godine i da sam jedini dobitnik stipendije fonda za mlade talente na mom fakultetu! Ujedno sam i student generacije i imam prosek 9.3 a nisam pao ni jedan ispit! Zivim od stipendije koja je 20000din mesecno (koju mi dao Kostunica) i naravno od roditelja (tata radi u DELTI) i sestre (sestra zivi u Wienu)...
Sad sam se nahvalio bash!!!
Studiram prostorno planiranje na Geografskom fakultetu univerziteta u Beogradu (nekada je smer bio na PMF-u, a vec vise od decenije je na geografskom fakultetu, kao izdvojenom od PMF-a)...
elektrotehnicka+visa -smer ekologija..radim u hotelu(pripadamo SAS Radison-u,tako da ajd i ja imam neke veze sa Svedjanima),na takvom mestu gde sam neposredno u dodiru sa svim onim sto se zove tehnika www.stylehotel.at
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment