Mogu da komentarišem samo sa aspekta Čačka gde bih naše aktivnosti ocenio sa četvorkom....Djubreta će uvek biti dovoljno na ulicama tako da se ne plašim da će nam ponestati predmeta za obradu....Znaš i sam da nam je ekologija na prvom mestu.Inače vidim da imamo izvesnih problema sa glavnom deponijom u BGD gde djubre curi već neko vreme....
Centralna gradska deponija nije u našoj nadležnosti.Inače čistimo djubrad i po našem preduzeću, što se vidi iz medija.Ti su zaista najgori.Čistač pa prlja.....neoprostivo!
pre primarnog, ono sto je najvaznije, suprug i roditelj. sin, sad ce 3 godine... ja inace 35 (auto mi ima 24 - verujem da je stariji od vas vecine)
Primarno elektrotehnicar za prijemnu i studijsku radio tehniku, nediplomirani inzinjer. S tim sam radio na Studiju B kao tonac, potom Golf radio, i usput vise drugih stanica (izdvajam radio S).
Sekudarno (ljubav jos od 1984.) - serviser za racunare (razne). Inace, ponosni vlasnik nabudzenog (hehe) ZX Spectruma koji jos uvek radi... Od novije tehnike, PC naravno, laptop itd. nebitno.
Tercijalno radim u Frankfutskim \"Vesti\"-ma. Ne kao novinar. Radim prelom, obradu slika, pripremu za stampu. Radim australijsko izdanje na srpskom.
Comment