Dokle vise lopovluk?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CLD
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2005
    • 1225
    • Belgija - ranije Luna-Chico

Re: Dokle vise lopovluk?

Originally posted by legenda
    @Cld Prvo i osnovno novac ne dajes bez priznanice i sudske overe,jer svasta moze da se desi u medjuvremenu...znaci ugovor o zajmu...kad istekne rok ostavis im neki razuman da vrate,a ako nece tuzba i onda se njima zaracunava zakonska zatezna kamata...moze da ti se desi da se na njima ne vodi nista,pa onda ne mozes da naplatis,tako da treba dobro razmisliti kome se daje novac...hriscanska nacela ko tebe kamenom ti njega hlebom zaboravi...u tvom primeru ko tebe kamenom ti njega stenom...(nemoj da mislis da sam neki naopak covek nego su me zavrnuli sto puta,pa ti ovo pricam iz iskustva)...to sto ce se oni setiti da ti vrate je vise nego smesno(i nemoj da ti se desi ko ceka izvisi)...u tvom slucaju jedino uterivaci dugova resavaju stvar
    ja sam toj osobi verovao i nisam uzeo nikakvu priznanicu, o uterivacima dugova ne razmisljam kao ni o steni.

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Staklo i siljci na vr' zida, struja u brave, zamke na vrata, bodljikava zica (ona sa ziletima, zatvorska) po dvoristu ... upozorenje na vrata, a ko ne zna da cita - ko mu kriv osnovna skola je obavezna i svi moraju u nju da idu i da budu pismeni.

I meni smeta sto u ovoj drzavi ne smes da se branis. Zato nista i nemam

No, da imam kuci stvarno bih stavio sve moguce seckalice i bockalice u najgorem izdanju svud okolo, struju u brave (ne da ih ubijem, samo da imaju dobre opekotine), zamke iza vrata, alarm, bezbolku (ma ne boli nista pri ruci ) ...

Pa nek' me tuze sve NVO i njihovi sateliti ...
      Bolje biti smatran boodalom, nego biti boodala ...
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

Imam labradora, clan je porodice. Da rizikujem da ga otruju, morao bih stvarno posle da pobijem govna...
        https://t.me/pump_upp

Comment

• Pele
          CBC Senator
          • 01.07.2006
          • 262
          • Požarevac

Samo motka, i udri ....... bez svedoka, naravno ....

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

e sad se vec preteruje. masovno istrebljenje prizivanje hitlera... 'ajde bre...
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
            X