@killaz:
Naravno, opushteno
Sorry ako sam "zvuchio" drugachije...
Mada, priznacesh da sam reagovao sa razlogom, pre svega shto je pitanje bilo postavljeno tako kako jeste. Sad je vec druga pricha, a i lichno sam priznao da je najverovatnije od vlasnika/vozacha svih brendova najvishe procentualnih "krljacha" za volanom BMW-a, pre svega zato shto sebe momentalno smatraju za prioritet u saobracaju samo ako voze BMW
Upravo zato shto sam tek od nedavno i sam vlasnik BMW-a mi smeta da me "a priori" stave u red sa takvima. Te napaljene tatine sinove ne mozhe da mrzi vishe od mene bilo koji vlasnik Alfe ili Honde, jer upravo ti drkoshi "donose" najvishe loshe reklame BMW-u, pa ih se kao takvih grozim i gadim vishe od vlasnika bilo kojeg drugog brenda...
Pozz
Naravno, opushteno

Mada, priznacesh da sam reagovao sa razlogom, pre svega shto je pitanje bilo postavljeno tako kako jeste. Sad je vec druga pricha, a i lichno sam priznao da je najverovatnije od vlasnika/vozacha svih brendova najvishe procentualnih "krljacha" za volanom BMW-a, pre svega zato shto sebe momentalno smatraju za prioritet u saobracaju samo ako voze BMW

p.s. J*besh kola, vazhno je drugarstvo.

Pozz

Comment