Procentualno najvishe nekulturnih vozacha vozi...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

@killaz:

Naravno, opushteno Sorry ako sam "zvuchio" drugachije...

Mada, priznacesh da sam reagovao sa razlogom, pre svega shto je pitanje bilo postavljeno tako kako jeste. Sad je vec druga pricha, a i lichno sam priznao da je najverovatnije od vlasnika/vozacha svih brendova najvishe procentualnih "krljacha" za volanom BMW-a, pre svega zato shto sebe momentalno smatraju za prioritet u saobracaju samo ako voze BMW Upravo zato shto sam tek od nedavno i sam vlasnik BMW-a mi smeta da me "a priori" stave u red sa takvima. Te napaljene tatine sinove ne mozhe da mrzi vishe od mene bilo koji vlasnik Alfe ili Honde, jer upravo ti drkoshi "donose" najvishe loshe reklame BMW-u, pa ih se kao takvih grozim i gadim vishe od vlasnika bilo kojeg drugog brenda...

p.s. J*besh kola, vazhno je drugarstvo.

Pozz
    http://www.bmw.tv

Comment

• 156V6
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 415
      • BEOGRAD

Sorry oversp nije mi bila namera da licnp nekog prozivam jednostavno iskusvo i mnostvo situacija koje se ponavljaju narocito sa parkiranjem meni to vise smeta nego ponasanje u samom saobracaju jer i kao pesak si ucesnik saobrcaja zar ne? stvarno mrzim kad se preprece na trotoaru i nateruju te da ih zaobilazis 5metra i silazis na kolovoz jer im se eto moze da budu iznad svih a tebe ko j... zaobilazi ga

kao sto rekoh nije Kappa sports losa marka daleko od toga al su je poseljacili tako i danas sa nekim brendovima

E da i jos nesto sto me iritira primetio sam cesto da kerovi valjda iz nekog straha nece da zaustavljaju A8ice ili neke napucane bembare dok jadne Yugice i neke male Corsice i slicna opustena kolica odvaljuju za najmanju sitnicu...primer pre neki dan sam video kako je strumpf zaustavio lika u Yugu i poceo da ga smara nesto zbog pojasa dok je pored na crveno proleteo A8 mislis da ga ja pandur zaustavio? ma nije smeo ni da ga pogleda...jbg pravda je slepa

Comment

• karazoki
        CBC Veteran
        • 25.08.2005
        • 157
        • Krusevac

Pa cela vlada vozi Audi de smeju da zaustavljaju.

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Sve sto sam primetio je da su Yugo i Golf vozaci jedini koji nemogu da pretrpe poraz i po bilo koju cenu hoce da se oduze pa makar ih i glave kostalo.

Ovo , licno iskustvo.
          Nije mi se josh desilo da neki sa BMWom kojem sam pokazo gde mu je mesto navali odma , chovek prihvati da nema sta da trazi i nece vise da se blamira.

Ovi sa gore 2 navedena, ima da izginu ali ce da probaju da te obidju.
          Makr to bilo na sledecem semaforu dok stojis na crvenom , ima po cenu "chasti" (glupost) da prodju kroz crveno samo da ti pokazu da su brzi. (kad stojis )

Od tada znam da neizazivam sudbinu dragih mi zemljaka, pustim ih da obidju ili ako put dozvoljava odem na brzinu i izgubim se .

Stvarno, nije da zelim da generalizujem ali je od svih auta koja se nalaze u voznom parku, neki Yugic ili Golf, ulazna masina u autosvet. Potentni momci se nedaju takom lako
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• overspeed
            CBC Senator XXL
            • 24.05.2005
            • 2779
            • Kosovska Mitrovica

@ 156V6

Opusteno, sad se razumemo To shto sam reagovao je bilo iz ranije navedenih razloga, da se ne ponavljam...

Elem, shto se mene tiche vec sam izneo svoja iskustva i svoje mishljenje. Ostaje ipak stvar u tome KO vozi, a ne SHTA vozi, a uvek ce biti onih koji ce time shta i kako voze pokushavati da izleche neke svoje komplekse ili projektuju u realnost ambicije svojih abnormalnih mentalnih sklopova.

Bez obzira na to shta voze...

Pozz

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

ma...i nije bas tako jednostavno...
              cinjenica je da u srbiji ljudi jos uvek uglavnom voze sta mogu a ne sta bi hteli(normalno u realnim okvirima,nemislim na ferari i sl.)
              kad bi vise nas moglo da vozi u srednjoj klasi automobila ono sto zeli a ne sta mora...slika bi bila jos drugacija.
              onda bi bogami mogao da racunas po marki automobila kakav je vozac ili kakve pretenzije ima u saobracaju,pa i u zivotu...
              Ja naprimer vozim matoru korsu,ali bi mi vise "legao" neki citroen C4 naprimer...ako razumete sta ocu da vam kazem
              E sad se postavlja pitanje..zasto bi meni legao C4 a ne neki WV u istoj cenovnoj klasi.
              a opet nekom bi odgovaralo bas obratno?
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• karazoki
                CBC Veteran
                • 25.08.2005
                • 157
                • Krusevac

Pa evo prilike u novom Sat-y vest da od oktobra pustaju slobadan uvoz (e 3 motori) pa ko voli nek izvoli.

Comment

• overspeed
                  CBC Senator XXL
                  • 24.05.2005
                  • 2779
                  • Kosovska Mitrovica

zoranbg

ma...i nije bas tako jednostavno...
                  cinjenica je da u srbiji ljudi jos uvek uglavnom voze sta mogu a ne sta bi hteli
                  Citiracu samoga sebe iz ranijeg posta:

...a uvek ce biti onih koji ce time shta i kako voze pokushavati da izleche neke svoje komplekse...
                  Dakle, nije samo bitno shta vec i kako se vozi... Zar mislish da bi ranije pomenuti napaljeni i nadr*ani tatini sinovi bili kulturniji vozachi da umesto bmw-a kockice ili nekog bmw-a iz ranih 90-tih imaju (nedaj Bozhe) M5 ili M3 csl?! Ne, bili bi 10 X gori... Isto vazhi i za sve druge brendove...

A to da vozi bash ono shta hoce i zheli mislim da na svetu ima jaaaako mali broj ljudi, procentualno zanemarljiv. U principu samo bolesno bogati ili bolesno kriminalni mogu sebi da priushte ono shto bi zaista voleli da voze, svoj auto snova. Da voze bolje automobile voze, ali ni najveci broj "obichnih smrtnika" preko ne mozhe sebi da priushti auto snova, a o nama nema kao ni o vecini zemalja "treceg sveta" i ostalih zemalja u razvoju nema ni smisla prichati...

Pozz

Comment

• Alexandar
                    CBC Član
                    • 14.06.2005
                    • 68
                    • Futog, Vojvodina

Mrtva trka, izmedju 124 Merc-a i BMW-a, a pridružuje im se i VW TDI Mafija. Kad ih vidim za volanom, glava k'o pesnica, a uši k'o satelitske antene, mobilni telefon u obe ruke, već znam šta će da bude na semaforu.
                    Panonski Mornar
                    ALMERA 1.5S Tekna

Comment

• Sasha
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 4126
                      • Novi Sad

www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Wartburg
                        CBC Senator XXL
                        • 01.02.2005
                        • 663

Po mom nekom zapazanju Golfisti i Pasatlije.

Comment

• maki
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 878
                          • Budva, CG

Ma nema veze ko sta vozi nego kakav je kad sjedne za volan
                          HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Wartburg
                            CBC Senator XXL
                            • 01.02.2005
                            • 663

Stoji Maki, ali neko moje zapazanje je da su to obicno Golfisti (nije bitno koje generacije ali uglavnom dvojke).

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

U pravu si Maki, ja se isto ponašam kako u Peglici tako i u Hondi!
                              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• sw.brick
                                CBC Senator XXL
                                • 09.10.2004
                                • 8141
                                • Beograd, barajevo-zemun
                                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

mi postaje jasno koliko je u mentalitetu ovdashnjeg naroda "usadjeno" da ljude ceni ili karakterishe (izmedju ostalog, ali ponajvishe) po tome shta voze, a ne kakav je vozach taj neko u tom autu, i pre svega kakav je chovek
                                taj mentalitet je stvoren iskustvom, uslovnim refleksom poslednjih decenija. pesak i vozac tokom voznje ne vidi ko je za volanom kao prvi opticki dozivljaj vec sam auto i prema dotadasnjem svom/ komsijinom/ ranijem/ ostalom iskustvu ocekuje odredjeni profil ponasanja, odredjenu reakciju. pogresno ili ispravno se ne zna unapred.

nezgoda je sto kod nas je u jako velikom broju odredjeni tip/marka vozila tipicno povezana sa odredjenim nacinom ponasanja u saobracaju.
                                ono sto se vidi javno, sto stvara utisak kod posmatraca sa strane, objektivno ili ne.

bahatost u parkiranju je nesto sto me veoma nervira i tu se izdvajaju po mom iskustvu BMW, Audi, VW a retko Citroen npr.

u voznji ja sa taksistima imam uglavnom pozitivna iskustva.
                                a ubedljivo najvise tvrdoglavosti Reno 4, Yugo, medjugradksi busevi, JATovi minibusevi (ovi voze ko mahniti koji god da vidim ).

slazem se da je vozac taj koji upravlja vozilom i od njega sve zavisi. obicno mladji vozaci vole da se "dokazuju" inacenjem protiv logike saobracaj i haoticnom voznjom sa ugrozavanjem ostalih vozaca. sto mladji vozac i sto "besniji" auto to veca bahatost.

i obrnuto nekako stariji vozaci i vozaci skupljih auta, uklucujuci i vece BMW-e se tolerantnije ponasaju, kuturnije daju zmigavce, na vreme se prestrojavaju, itd.

sa dzipovima ja nemam problema, uglavnom se sklanjaju ubrzano

ah da ne zaboravim, najbahatiji vozaci koje sam ikada sreo su oni u vozilima pod rotacijom- obesni, sebicni i totalno voze van svih saobrac. pravila i uopste neke normalne logike.

npr- u stanju su da voze 100+ km/h u kontra smeru tudjom saobracjanom trakom jer su eto upalili plavu rotaciju na tamno plavom autu....

a kada se dogodi nezeljeno bice kao cudo kako
                                volvo
                                945 SE turbo lpg
                                344 GL lpg

Comment

Working...
                                X