Ja se nadam da cemo u narednih godinu do dve dana(optimista sam) biti na beloj shengen listi i da cemo se ovakvih pitanja oko viza secati samo kao neprijatnosti iz proslosti.
Pitanje u vezi viza...
Collapse
X
-
Ma vazhi, nadaj se... Bice super ako Italijani produzhe poslovnu na godinu dana (umesto sadashnjih 6), a bela lista...
Comment
-
-
sto se tice vize za italiju izmedju ostalog moras da imas 1000 eura na racunu u nekoj stranoj banci i to da im dostavis,olaksavajucu okolnost,tj. lakse se dobija viza ako imas polisu nekog stranog osiguranjaHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Ja imam zdravstveno osiguranje ono Europe assistence koje sam dobio kad sam otvorio racun u Delta banci koja je sada u vlasnistvu Italijanske Intesa banke.
Ja se ipak nadam da cemo da kraja 2006 uci na belu shengen listu pa da cemo se ove teme secati kao ruzne proslosti koja ce tada biti iza nas.
Comment
-
-
Originally posted by Stefan1Ja se ipak nadam da cemo da kraja 2006 uci na belu shengen listu pa da cemo se ove teme secati kao ruzne proslosti koja ce tada biti iza nas.
Comment
-
-
Ja sam bas sad u proceduri vadjenja poslovne Italijanske vize. Vec nedelju dana zbiram papircine...gomila ne vidjena...samo sto jos i ultrazvucni pregled rektuma ne traze. Krajem meseca imam zakazan razgovor u ambasadi.
Sto se bele liste tice...lipsi magarce...ovi iz EZ pre neki dan ispreskakase Labusa u vezi ne vidjenog falsifikovanja raznih dokumenata kod podnosenja za vize. Covek nije imao sta da im kaze..."sta ce te deca vole da idu u inostranstvo pa..."
Comment
-
Comment