A hardver je ono sto sutiramo kada se softver zakuca
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Preskakanje sredine koja je najvitalniji deo ekipe i par idiotskih promasaja.
Mozda i bolje ovako, ako ne pobedimo 2 u grupi nismo ni zasluzili da idemo dalje i kraj price.
Mi nismo ni zasluzili da budemo tamo, jer fudbal u je u ovoj zemlji na veoma niskom nivou, i te pare sto daju za fudbalsku reprezentaciju bolje da preusmere u druge sportove u kojima imamo vise perspektive a nemamo para....
Fudbal nam je odaaaavno otisao u q...otkad su razni BIZMISMENI preuzeli stvar.Sto se tice utakmice sa Gancima,apsolutno mi je nejasna Anticeva taktika.Sta je Zigic radio na centru non stop kao paker Gde nestade vezni red..Sto se ostale dve tekme tice,Nemci ce nam dati dva tri komada,a sa Kengurima nereseno ili 1-0 za nase ``evropske Brazilce``
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Udje Bruce Villis u prodavnicu kompjuterske opreme i kaze: DAJ HARD!
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
pita me ortak preksinoc u gradu, hoces da gledas tekmu?
ja: naravno da ne
O: NECES DA GLEDAS PRVU UTAKMICU REPREZENTACIJE
ja: naravno da ne, ima toliko lepsih stvari koje mogu da se rade umesto gledanja tih istripovanih likova dignutih u nebo
ne mogu opisati nivo zadovoljstva kad sam cuo juce popodne da su izgubili, dok sam jeo rostilj, pio znojav LAV (sa koga sam naravno skidao gornju nalepnicu sa temom fudbalske lopte i grbom srbije) i ladio bulju u plicaku
da ne budem shvacen pogresno, volim svoju zemlju, preponosan sam kad sportisti iz neke tamo srbijice (ko zna gde li je to na mapi) izuvaju sve redom, ali ti sportisti nisu fudbaleri srpske reprezentacije, pardon, "ORLOVI" u koje upucavamo abnormalne svote novca, vec Nadja Higl ili vaterpolisti koji nemaju u cemu da treniraju ili neki drugi sportisti koji se na sve moguce nacine snalaze da postanu to sto jesu i kad postanu, opet se snalaze da odu na neko takmicenje i donesu nam medalje
mrzim fudbal i ne mogu da iscekam da dodje 7. jul
P.S. i dalje mi je zadovoljni smesak na licu zbog jucerasnje utakmice
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Trebali su ovi iz FSS-a, poslati samo celu postavu juniorkse selekcije bez selektora! I verovatno bi i oni izgubili od Gane, al verujem da bi igrasli od srca ( kao sto je i igrala Gana ), ne bi kopirali neuspesnu i neizlecivu nasu boljku preskakanja veznog reda, i....i barem bi trcali za tom loptom.
Ovako, i ovo nazovi par zvezdica sto imamo u timu ( i one sto nisu ) se cuvaju za klubove. Ko da ce FSS brinuti finansijski o njima ako povredom izgube celu narednu sezonu. A patriotizam? To je nesto sto se meri dzepom kod nas!
Ja stvarno nikad nisam razumeo zašto neko gubi deo svog života i živce navijajući za tamo neke koji trčkaraju za nekom loptom a usput i ne znaj ušta će sa njom, malo napred malo nazad...
Udje 'aker u mesaru i trazi 300gr sunke,
Pita ga prodavacica: -Da narezem? -Ma jok, baci na FLASH!
Comment