Re: Srbija vs. Gana
da pojasnim sta je pisac 'teo da kaze. ne treba ih dizati u nebesa ovom pobedom. npr, u novom sadu se jos uvek slavi, kola sa zastavama, glasnom muzikom i gomila tupana u gepeku. da nije udarilo nevreme, verovatno bi se to pretvorilo u opstenarodno veselje. isto tako ih ne treba ni razapinjati jer su izgubili od gane. jeste na prvu loptu, ganjani su tamo neki trkaci za antilopama sa kopljem u ruci, medjutim, igraju i oni po belom svetu, u nemackim i engleskim ligama, a to znaci da znaju nesto osim trcanja po savani. sta englezi da kazu, dve utakmice neresene, svi da skoce sa big bena na glavu.
skajlajn je sve rekao u jednoj recenici. radujem se - logicno, predstavnici tvoje zemlje uradili nesto dok ih gleda ceo svet. srbija pobedila nemacku na svetskom prvenstvu - puna usta kad to kazes. sto je zaista ogoroman uspeh - neko ce reci sreca, nego ce reci znanje, u svakom slucaju ovim kaze da su nemci bili favorit i da smo nase manje vise svi uglavnom otpisali.
ne pratim fudbal, ni zbog fudbala ni zbog kladionice ali uvek cu navijati za srbiju gde god da se pojavi i trudicu se da imam sto realniji stav. nisu oni za mene ni evropski brazilci ni evropski klosari. kakvi su, takvi su, nasi su
Originally posted by Chubbs
skajlajn je sve rekao u jednoj recenici. radujem se - logicno, predstavnici tvoje zemlje uradili nesto dok ih gleda ceo svet. srbija pobedila nemacku na svetskom prvenstvu - puna usta kad to kazes. sto je zaista ogoroman uspeh - neko ce reci sreca, nego ce reci znanje, u svakom slucaju ovim kaze da su nemci bili favorit i da smo nase manje vise svi uglavnom otpisali.
ne pratim fudbal, ni zbog fudbala ni zbog kladionice ali uvek cu navijati za srbiju gde god da se pojavi i trudicu se da imam sto realniji stav. nisu oni za mene ni evropski brazilci ni evropski klosari. kakvi su, takvi su, nasi su

Comment