Re: Srbija na SP 2010 / in & out 23-6-2010 10:20PM
nisam uplacivao jer ja u stvari i nikad nisam ni odigrao tiket u zivotu, niti se ikada kladim, a i bojao sam se da ce se ovi nasi povampiriti kao sto su sa nemackom, pa cu izgubiti pare
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Originally posted by Testera
prvi put posle 10 godina sam se napio, u baru na plazi planirali smo da proslavimo pobedu uz par tura pica, posle 5 prestao da brojim
videcu koliko je bilo, sutra na recepciji
napismo se od tuge, ej od australije
Pitaj i koji je rezultat bio (taman da mozes da nastavis)
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Igrali su korektno s obzirom na tehničke mogućnosti, ali nije ih išlo. S obzirom na prethodne godine pokazali su bar neki trud.
Ništa, imaju sad 4 godine da poprave stvar.
Slazem se da su pokazali trud. Ovo za tehnicke mogucnosti mi nije najjasnije, imali su patike, dresove, loptu da treniraju, belu kafu za dorucak...isto kao i ostali. Falilo im je malkice srece. Mora se priznati da prosto nasi nisu na tom svetskom nivou. Nisam neki poznavalac fudbala, ali svako moze da pogleda kako se krecu Brazilci na protivnickoj polovini, a kako "orlovi" : imam utisak da nasi sve rade u zaletu, pa ako uguraju go onda OK. Imam utisak da sve rade slucajno, pa kom opanci...fali tu malo mashte, kontrole lopte...
Eto, tako sam se i kladio, ako nasi pobede onda OK, a ako izgube da bar imam jedno pranje kola gratis. Probajte nekad da se kladite na jedne , a da navijate za druge - nekako se covek opusti
Jedna od 2 koleginice (koje su se na moj nagovor kladile na Australiju) me zvala sinoc kad je pao 2. go da mi kaze da je muz upravo oterao u majcinu i otisao kod komsije da dogleda utakmicu, jer "ne moze sa baksuzom ni fudbal da gleda" !!! Ko zna sta mu je pricala, al' ga je definitivno jako iznervirala !
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Originally posted by deki-ascona
Jedna od 2 koleginice (koje su se na moj nagovor kladile na Australiju) me zvala sinoc kad je pao 2. go da mi kaze da je muz upravo oterao u majcinu i otisao kod komsije da dogleda utakmicu, jer "ne moze sa baksuzom ni fudbal da gleda" !!! Ko zna sta mu je pricala, al' ga je definitivno jako iznervirala !
, kakva izjava
e, a sinoc dolazi ortak na nase standardno svakovecernje druzenje na poligonu, sa smeskom na licu koji govori "sta se ovo desava po gradu, sto su ljudi nervozni, jel se to neka utakmica igra veceras?"
i kad smo poveli temu o fudbalu, ali onako opusteno kako samo to ljudi sa gedorom u glavi i benzinom u venskom sistemu mogu, taj ortak kaze
-moj cale popljuvao ceo televizor, samo vice, pu pic** vam materina, pu bogalji......
nakon utakmice mu je zena mirno donela i urucila MER glas i magicnu krpu
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Originally posted by deki-ascona
Slazem se da su pokazali trud. Ovo za tehnicke mogucnosti mi nije najjasnije, imali su patike, dresove, loptu da treniraju, belu kafu za dorucak...isto kao i ostali. Falilo im je malkice srece. Mora se priznati da prosto nasi nisu na tom svetskom nivou. Nisam neki poznavalac fudbala, ali svako moze da pogleda kako se krecu Brazilci na protivnickoj polovini, a kako "orlovi" : imam utisak da nasi sve rade u zaletu, pa ako uguraju go onda OK. Imam utisak da sve rade slucajno, pa kom opanci...fali tu malo mashte, kontrole lopte...
Eto, tako sam se i kladio, ako nasi pobede onda OK, a ako izgube da bar imam jedno pranje kola gratis. Probajte nekad da se kladite na jedne , a da navijate za druge - nekako se covek opusti
amin
btw, kad sam posle prvog reko da ce i drugi da prime moja zena je demonstrativno napustila skup uz reci da sam baksuz. pa bre nisam ja baxuz nego slepci igraju ko da su nas skupili posle rostilja da trcimo za loptom...
Originally posted by skyline
Originally posted by X9
ja zbog Zigica polupo Tv
sad mu trazi da ti kupi nov, sram ga bilo
nema potrebe nije mi ni ovaj prvi kupio,al ja vise slepce ne gledam.svaka cast ostalima,al da je Zigic onoliko govedo,ne verujem.pa i mrtav konj moze da prdne,al on ne moze da se mrdne.na sve to on jos igra ,tj.statira 60 i nesto minuta.
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
bolje sto su sad izgubili nego da nas obrukaju kao sa holandijom 6-1 onomad.. pa i francuzi su izpali, jel mozete da zamislite koliko su tamo ljuti na njih?
Comment