Srbija na SP 2010 / in & out 23-6-2010 10:20PM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

Re: Srbija na SP 2010 / in & out 23-6-2010 10:20PM

Francuzi su i trebali da ispadnu.
    al brate Ameri idu dalje pa oni jos i ne igraju fudbal vec soccer
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

Originally posted by X9
      nema potrebe nije mi ni ovaj prvi kupio,al ja vise slepce ne gledam.svaka cast ostalima,al da je Zigic onoliko govedo,ne verujem.pa i mrtav konj moze da prdne,al on ne moze da se mrdne.na sve to on jos igra ,tj.statira 60 i nesto minuta.
      ma maravno, zezam se, ironican sam, samo hocu da ti kazem koliko je besmisleno ljutiti se i nervirati zbog nekog tamo zigica i ostalih u "reprezentaciji"
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

Originally posted by Dora
        Pa nemojte biti takvi, pa naši su makar i kilavi
        Kod nas se kaze i "nas je pa nek je pun buva"

A stvarno, Zigic centarfor, a kao da ga nema. Trebalo je da ga neko pogodi loptom u glavu da bi igrao glavom, a onaj Australijanac, zaboravih ime, sa tetoviranom rukom, svaki put kad je skocio nadvisio je celu nasu odbranu, pa naravno da ce jednom da nabode u go. I taj sigurno ima platu od 10.000 nedeljno, a Zigic ima 60.000. Pa ko je tu normalan ? Nasi bokovi, Krasic, npr., OK igrac, zalepio se uz aut liniju kao mutav, lopta desno, pa ako Krasic prodje onda imamo napad, a ako ne - nista. Oni Englezi imaju Lennona na istoj poziciji, covek brz kao munja, 6 puta zaredom je prolazio i centrirao i na kraju suparnici moraju da izvrse 2 izmene i da ga udvoje i on je svoj posao zavrsio - ostalima je napravio prostor. Valjda se to zove taktika - da se vidi gde kod protivnika skripi, pa da se tu radi, a ovi nasi sve po nekom sablonu. Argentinci su takodje dobar primer , rotiraju mesta kao kod sibicara, nemas pojma kad ce ko kome i gde da doda loptu.
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

O cemu pricamo covek zabode glavom go, odmah zatim onaj sa pola terena zavuce, 2 kontre 2 gola a nasih 10 1000% sansi score 0. na petercu stoji 7 metara gola i on prebaci, bolje da je zmureo vece su sanse.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Mislim da bi dom penzionera bolje igrao ali ne bik da vas strecam....
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

ja sa svojih 169,999999999cm vise skocim uvis od one kamile Zigica
              a jos ako pirka vetric taj skok bogme i traje
              "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

Originally posted by X9
                Originally posted by skyline
                Originally posted by X9
                ja zbog Zigica polupo Tv
                sad mu trazi da ti kupi nov, sram ga bilo
                nema potrebe nije mi ni ovaj prvi kupio,al ja vise slepce ne gledam.svaka cast ostalima,al da je Zigic onoliko govedo,ne verujem.pa i mrtav konj moze da prdne,al on ne moze da se mrdne.na sve to on jos igra ,tj.statira 60 i nesto minuta.
                Hajde miki sta pricas, sta je bilo protiv Nemacke? Sad jedno iole slabije izdanje i odmah je govedo i mrtav konj? Juce sam cuo toliko uvreda na racun svih da nisam mogao verovati. Jbte, pa igranje za Srbiju pored takve "podrske" "navijaca" dodje kao kazna najgore vrste.

Najbolji trenutak, ulazi Pantelic a prate ga komentarom tipa gde ovog chupavog kre*tena ubacuju itd..? A dechko zabada gol posle 10 minuta igre. Da ne komentarisem gadjanje (cini mi se) Lukovica od strane nasih navijaca, SRAMOTA koji je to shljam.

Svi koji PLJUJU IGRACE su klasichni instant navijachi. Ok je biti tuzan zbog izgubljene prilike, traziti resenje, pruziti im podrsku. Ali biti besan i mrzeti sve redom..? Tu nesto nije u redu, ali ne sa igracima i trenerom.
                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Cherokee_NS
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2009
                  • 802
                  • Novi Sad

Koliko smo imali srece protiv Zi Dzermansa, toliko smo imali peha juce protiv Kengura....

A ne moze se reci da su igrali lose...... Nisam ocekivao da ce doci do preokreta nakon onakvog prvog poluvremena, vecitih prilika sa nase strane, poseda lopte itd......

Ne treba pljuvati ih, jer nakon onakvog nepotrebnog kiksa od Gane stvarno su igrali odlicno.... Ako nista drugo, makar nije bruka i sramota kao sto je u Nemackoj i Holandiji bilo, kada su nas punili redom.....

Da su pametni ovi iz saveza, trebali bi da se potrude da zadrze Antica jos dugo....
                  Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• skyline
                    CBC Senator XXL
                    • 31.07.2007
                    • 3149
                    • Cacak

Ovo nije adresirano ni na cije ime, ali me je celokupna fudbalska svest kod nas podsetila na ovaj vic

Resili Budista, Musliman i Hriscanin da testiraju svoju veru tako sto dok skacu sa jedne visoke stene izgovaraju ime svog Boga koji treba da im pomogne da se ne razbiju, ukoliko je njihova vera iskrena i jaka !!!

Prvo skace budista i govori:Buda buda buda buda i na 5 metara od zemlje poce da lebdi.....
                    Zatim skace musliman i izgovara: Alaaah alaaah alaaah i razbije se ko pi*ka
                    Gleda to sve hriscanin, zatim se zalece, skace i igovara : Isuse pomozi mi, Isuse, pomozi mi , Isu... buda buda buda buda
                    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• 1nsane
                      CBC Senator XXL
                      • 28.05.2007
                      • 388
                      • Umcari - Grocka

Koliko su im lopti oduzeli na centru? I to s'ledja? Pa mi sredinu nismo ni imali, bre. Onaj idiot Vidic ume u Manchesteru da ujeda i podmece testise na volej, a ovde bezi od prosecnog suta sa 30 i kusur metara (i usput zaklanja putanju lopte od golmana). Zigic je bio ko balvan, ali je barem konstantno bio udvojen, pa je bar zamajavao njihovu odbranu.......... Jedini koga mogu da izdvojim je Bane Ivanovic - covek je za celu utakmicu napravio mozda 1-2 greske, pretrcao koliko i ostatak tima zajedno, grizao za svaku loptu.........ali dzabe, kad nema s'kim. Ocekivao sam na poluvremenu bar dve izmene.........jos kad sam video da su kenguri promenili taktiku - ladno sam cekao 3:0. Ovbako racunam da smo jos i dobro prosli.
                      NO BRAIN
                      NO PAIN
                      1_N_S_A_N_E

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Selektor ima vecu platu nego sabrana (zvanicna) godisnja primanja Predsednika, Premijera, i kompletne Vlade. Obzirom da ne mogu da se odlucim ko svoj posao obavlja traljavije, ne mogu a da se ne zapitam ko je tu lud?

A kad zamislim da kojekakvi trupci za pimplanje lopte imaju nedeljna primanja veca nego prosecna desetogodisnja plata prosecnog sljakera u Srbiji, onda mi je jasno ko je tu lud. Ako si glup i lenj da ucis skolu, mars na livadu pa juri loptu, vece su sanse da se obogatis nego da znojis **** ceo zivot.

E zato ne gledam fudbal.
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

realno, svaka njima cast, svim sportistima, jer to ne moze biti bilo ko, posebno ne vrhunski sportista, ali neoprostivo je da imaju toliko puta vecu platu od nekog neurohirurga, nuklearnog fizicara, profesora matematike, vrhunskog umetnika.....

Comment

• srdjanissan
                            CBC Senator XXL
                            • 20.11.2008
                            • 720
                            • beograd

ja to govorim vec godinama,kako neko ko NISTA ne doprinosi napretku,razvoju ,dostignucu,moze da ima para toliko??? ne moze niko ni od cega da stvori tolike pare,to je jedan od uzroka ove krize i ostalog,neko ko nema skole 3razreda i citanku ima 40miliona platu godisnje.Jel radi na nekom napretku covecanstva-NE,jel izumeo nesto-NE,jel bar pomaze drugim ljudima-NE

davno sam proctao da su nekad sirotani igrali fudbal,a budzovani gledali,sad je obrnuto
                            kad koči,cepa gume i prevrće se!
                            papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Potraznja diktira cenu. Sta ce oni mucenici kad su trazena roba?
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• kuntalo
                                CBC Senator XXL
                                • 02.03.2007
                                • 342
                                • Predgradje

Originally posted by X9
                                al brate Ameri idu dalje pa oni jos i ne igraju fudbal vec soccer
                                Ameri igraju možda i najlepše na celom prvenstvu- napadački, bez kalkulacija i potpuno zasluženo idu dalje. Onyewu i Donovan vrhunski igrači, cela ekipa kompaktna i disciplinovana.
                                E sad, to što oni igraju soccer, a mi (šatro) fudbal, sigurno je vrlo, vrlo bitno...
                                Save the Panda!

Comment

Working...
                                X