Ma da, već vidim paradajz turista stane negde u lad borovinu i povadi štek slanine i malo paradajza pa uživa u pogledu na more... Taj auto je za nekog ko ode na more sa parama, kupi tamo šta mu treba, potroši i vrati ili ne vrati pare kući ali ga kući čekaju pare i nečeka sledeću platu....
Čak i da kolegi prevlači tu prikolicu, sram da ga bude
kamp prikolica je stil zovota tj nacin na koji vecina italijana ide na odmor ili to ili onaj homecamper vehicle. tako da ne vidim sto je debil... dal znate kolko kostaju te kamp prikolice? to sto kod nas camper automatski znaci ciganska cerga je nesto drugo...
Kamiončić kamper razumem kao stil života ali Maserati i ipak obična kamp kućica (pogledao sam ponovo) ne ide. Uz maserati ide jahta istaneš gde hoćeš a jahtu odnese kamion ili je parkirana u marini negde sa posadom koja dodje gde treba....
I da to se vidja svaki dan čim je završilo na jutubetu... Onako hiljade maseratija hrle nezaustavljivo put jadranskog mora i svi vuku kamp prikolicu. Italijani su svikli na taj prizor, sasvim bi bilo neobično da ne vuče prikolicu, takoreći za osudu
koko bre kosta taj maserati... uostalom ko zna zasto je covek zakacio prikolicu. drugo, ne znaci ako vozi maserati da ima pare i za jahtu... sto ste toliko iskljucivi ko da je ne znam koji auto. maserati, jaka stvar
Vi nemaci nemate pojma šta znači puno srce sporta, razigranih konjića, zvuk vrišteće mašine i ostalo u tom rangu. Btino je da je masivno, ide do kraj sveta i vremena i to je dobro, zato nikad nećete razumeti zašto neide maser i prikolica na istom užetu Po vam bi bilo normalno i da je plug zakačio, di će onoliki konji da stoje neiskorišćeni
Meni je stvarno auto kanta lima ali ima neki koji nisu čak i za takve kao ja
sta je za cudjenje , i ja bih je vukao sa njim da ga imam .
ovde u usa se nebi cudili koja je marka auta , nego bi se cudili kako li moze da vuce tu kamp kucicu , ovde mora da bude sto veca trokcina da bi tako nesto vukla , i ja kada sam imao onaj camac vukao sam ga sa volvom i svaki put kada sam ga pustao u vodu i izvlacio ljudi su stajali i cudili se kako volvo moze da izvuce toliki camac iz vode .
Takodje ne znamo sta je kanal, dizalica, kljuc, cekic a ne znamo ni za cvrcanje, skripanje, cicanje, u svakom trenutku mozemo da odemo do kraja sveta i nazad, pun gas, nisu nam ruke masne do lakata, nemamo cvoruge na glavi od haube jer nismo stalno ispod nje i da bi se otkljucao nemac potrebno je par minuta i majstor za plin a da bi se otkljucao 'talijan dovoljne su dve varjace i malo jaci pljusak.
a nemamo ni viska bregastih.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
a realno, vuce kamp kucicu jer ne zna gde ce nesto crci pa da moze lepo da prespava a ne da se grci na sedistu.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment