Kako objasniti dragoj osobi da treba da vezuje pojas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maliomladinac
    CBC Senator XXL
    • 21.11.2008
    • 995
    • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Re: Kako objasniti dragoj osobi da treba da vezuje pojas

Izedju ostalog i to sto kazes. Ja sam se 2 puta polupao sa sluzbenim Yugicem, i oba puta nisam bio vezan, jelte, smeker, mrzelo me da svaki cas vezujem pojas... Prvi put sam poljubio stub toliko strastveno da je krv krenula, drugi put shoferku i retrovizor i to onako, posteno!Od tad, se vezujem i do komsije kad idem...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
    061/665-94-23

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

poznanik je u astri imao lupanje sa corsom
      nije bio vezan, nego je naleteo na jastuk, koji ga je samo sproveo ka vrhu soferke gde se pismeno opalio o istu
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Moj kum je kretao sa semafora sa Pezoom 405 i u trenutku kad je saltao u 2. brzinu udario ga je jugo koji je krenuo u preticanje.Na 405 se otvorio jastuk i skinuo mu kozu sa cela i nosa pa ga je katapultirao na suvozaca i bilo je glava u glavu.Da je bio vezan garantovano se ne bi ni ogrebao kao ni suvozac koji je bio vezan ali ga je ovaj udario glavom u glavu,sreca bez posledica.U yugu takodje nisu bili vezani pa su obojica zavrsili na usivanju glave i bez ponekog zuba.Pezo je znaci isao 20 kmh a yugo oko 40 kmh u momentu udarca.

Comment

• maliomladinac
          CBC Senator XXL
          • 21.11.2008
          • 995
          • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

@Jovane, izivini sto to kazem, ali ti je ocigledno burazer razmazen! Ako nije svojim rukama i svojim znojem zaradio taj auto, molim lepo, uzmi mu ga pa nek fura Ford Tabanusa dok se ne opameti. Nekad je jedini nacin onaj najgori. To si trebao u korenu da zaseces, sad ces tesko izaci na kraj sa njim. Znaci, moze auto samo uz pojas, prvom prilikom da ga vidis bez pojasa, oduzima se auto na 15 dana i tako u krug....

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
          061/665-94-23

Comment

Working...
          X