Motociklista ubio dečaka na pešačkom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Volvo Ocean Race
    CBC Član
    • 15.07.2010
    • 38
    • Novi Sad-Srbija, Kamnik-Slovenija, Doha-Qatar, Daka-Bangladesh...

Re: Protest

Ma ocistio sam ja Miseluk i par puta i sredili da uskoro Grad postavi kante
    a dok su bile vrece bacali su u njih...ali to nije izgovor kao ni za protest.
    Motoriste vidi veoma uljudne, kulturne, zavesne u prometu posebno jednu
    devojku koga se vozika po NS. Petkom u 21.00 sam na Miseluku kad mogu.
    Poznam ja NS i socio ponasanja samo znaj NS je uvek bio cist grad i sa
    kulturnim ljudima. Zao kriza, izbeglice i ljudi prisiljeni da dodju trbuhom za
    kruhom doneli su sa sobom i navike koje se nisu ovde nikada tolerirale niti nece.
    U Rimu budi Rimljanin u selu seljak.
    Znam nemozes nekoga ko ga nije mama i tata nauciti ali mozes ga kaznjavati da
    placa pa ce se nauciti. Motoristi neka uzivaju u voznji a sami bi mogli uraditi
    protest protiv svih takih koje poznajete koji luduju a o zakonima koje sprovodi
    vlada radje ne komentiram. Absurd naravno da ocene motor kao luksuz.
    A sta je onda avion privatni ili jahta? Ako je motor luksuz?

p.s. necu vise komentirati, zao mi deteta za ciju smrt je kriv zao motorista. A boli me to
    sto sam vise puta javno napominjao ta dva pesacka prelaza gde niko pazi niko ne staje.
    Ajde budite posteni VI svi koji ovo citate kad ste tamo stali? Na svakom prelazu posebno dva puta?
    Najvece bogatstvo na ovom svetu je imati prijatelje...Familiju nemozemo birati...Ali prijatelje itekako... Branko
    Volvo for Life Lexus Forever

Comment

• Volvo Ocean Race
      CBC Član
      • 15.07.2010
      • 38

EVo danas sam prvo malo kasnije navratio do Miseluka
      i oko 22.45 pocela velika racija, akcija policijaca...
      prvo su dosla 3 na motorima pa nestala, pa onda
      jedno jos desetak na motorima i djip i policijska kola...
      cak su od mene trazili pregled dokumenata.
      Sve su opkolili ko da smo nacisti. Smrt fasizmu.

ovo sto pisem je samo moje misljenje pa molim
      da ga tako i shvatite. :-o

JAAAAAAAAAADDDDDDDDDDD i BEDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAA
      Novosadske Policije i nacelnika koji ceka smrt 10 godisnjeg deteta
      da uradi to sto bi davno morao da te divljake pohapsi i zapleni
      te divlje motore.

Sta sad vredi da pravite raciju?> Sta sad vredi kad nema deteta?
      Da je bilo vase dete mogu da mislim sta bi uradili ne samo nocas na Miseluku
      nego opcenito bi nam svima ni krivim ni duznim drndali pamet...
      posebno motoristima.

To je sad KASNO, KAsno dragi Nacelnice Policijske uprave NS.
      To sto je tebi sada neko naredio da racijom maltretiras nevine ljude.
      To ti ja pisem sa potpunom odgovornoscu, jad i beda, sad
      kad je neko pogino sad ste se nasli pametovati.Sramite se.

Taj dan kad je mali decko stradao od tog motocikliste, taj dan
      sva ta ekipa, svi dezurni bi morali dobiti otkaz, jer svoj posao
      NISU odradili. Nisu dobro kontrolirali saobracaj u gradu...
      NISU da je jadno dete poginulo...revoltiran sam itekako,
      da malo pre mene pregledavate i trazite dokumente i sta sad?

Sva ekipa otkaz, odite radite u rudnik pa tamo gresite kad
      spajate plinske cevi...ljut? Itekako jer svoj posao NISTE odradili.
      Napravio bi vam ja raciju da je moje dete stradalo.

Znam niste mogli naci tog maniaka...cete reci...mogli ste da ste hteli,
      kao sto ste mogli danas uraditi u 23.00 nocu angazirati 30 policajaca
      angazirati kamione za odvoz motora sa Miseluka i ko to sad placa?
      Itekako mozete zatvoriti pola grada i pohvatati te manijake na motorima
      sto luduju gradom. A ne vi sad dodjete na MIseluk u 23.00 nocu...WOW.
      VIP. Very Idiotic Pol...i pravite Spanske limunade sa blokadama.
      Mora da gledate na Njemackom SAT1 Americke filmove iz 1976 godine.

Vama koji cete dobiti nocne dnevnice, vama koji niste uradili
      svoj posao kako treba sad jos placaju da radite nocu.
      Sramite se Vi koji ste taj dan skupa sa sefom bili na poslu.

Ovakva akcija kosta porezne platise jedno 8000 eura ako ne i vise.
      Bez ikakve svrhe i koristi.
      Najvece bogatstvo na ovom svetu je imati prijatelje...Familiju nemozemo birati...Ali prijatelje itekako... Branko

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Koji si ti faktor da tebi ne smeju da pregledaju dokumenta?!? Nema nevinih

Gde se skupljaju motoraši koji se trkaju nego na mišeluku... (ne kažem da su svi, ali uvek ima "klinaca" koji hoće da se dokažu i pobede stare asove)

Nema dnevnice za policiju, nisi dobro informisan...

Revoltiran si najviše što su tebe zadržali i pitali za dokumenta, a ne zbog razloga i povoda za to...

(i dalje čekamo odgovor za tošibu i bios)
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Volvo Ocean Race
          CBC Član
          • 15.07.2010
          • 38

Nisi dobro razumio. Ja na Miseluk dolazim godinama.
          Niti sam revoltiran jer dok nisam otisao nisu me dirali.
          REvoltiran sam jer je moralo dete da umre da su se sefovi
          setili da prave racije ovog tipa. Zadnja ovakva je bila
          kad su ubili Djindjica.

Zato polako drugar. Za Toshibu cim mi drugar da podatke
          saljem sve sa ser. brojevima desetine takih kojima je novi update
          to uradio. Tu smo off topic pls. ne mesaj kruske i jabuke.Hvala.

Dobri motoristi nadrljaju zbog takih maniaka i zato ne odobravam
          represiju na taj nacin.
          Ko je vrsio duznost taj dan, da nije sa svim snagama koje je imao
          taj dan na raspolaganju pohvatao te koji luduju po gradu je kriv za smrt
          deteta. Svaki takav motor cim vide ludovanje po gradu zaplena i prodaja bez pardona.

Hvala. Lep pozdrav svima i sretno. Stajite na prelazima za pesake jer
          i vasi najdrazi hodaju preko njih a i vi.

p.s. Motoristi NS i Srbije su savesni soferi i svaka cast a psihopata je bilo uvek...
          Detinjstvo sam proveo u Puli gde su mornari dovozili teske motore za one godine 1975-85 sto je bilo
          mission imposible za drugi deo Jugoslavije...na camcu smo ga prevezli sa broda nocu do obale.
          Kawasaki secam se u delovima nov novcat. I znam sta se onda radilo policiji sa motorima...
          Legenda je i danas Marino iz Pule.

Comment

• uglavnom.bezopasni
            - 42 -
            • 03.02.2005
            • 2235
            • Novi Sad

Prvo si protiv divljaka i onda u zaključku LEGENDA == onaj koji ******** policiju na nelegalnom/ne registrovanom motoru?!? i šta klinci da misle posle tvoje izjave, svi bi da budu legende.

Prvo se usaglasi pa onda napiši

Što se tiče toshibe i mentaliteta, problem je u "ja sam updateovao bios, ja sam kupio drugarici, ja sam..." (taj mentalitet hvaljenja tuđim poslovima srećem svaki dan), a onda kad treba više informacija pitaću Rašu, Peru, Žiku, (ali sam im dužan, pa sad ne smem da im se javim, ili se oni pravi previše zaposleni zato što sam ih prošli put udavio pa beže od mene - ovo poslednje je lično moje mišljenje na osnovu iskustva i ne mora da ima veze stvarnim događajima ili ljudima)
            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Nekako nije isto kad lik tutnji bulvarom 80km/h uz bučan auspuh ili kad, kao sinoć, boodala zviždi gore-dole Prvomajskom 200km/h.
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.04.2007
                • 1018
                • Zemun

Iskljuci radare... pa spavaj... nije ti Prvomajska tolko blizu...
                Dr. Fritz Indra

Comment

• Volvo Ocean Race
                  CBC Član
                  • 15.07.2010
                  • 38

Originally posted by [b
                  uglavnom_bezopasni[/b]]Prvo si protiv divljaka i onda u zaključku LEGENDA == onaj koji ******** policiju na nelegalnom/ne registrovanom motoru?!? i šta klinci da misle posle tvoje izjave, svi bi da budu legende.

Prvo se usaglasi pa onda napiši

Što se tiče toshibe i mentaliteta, problem je u "ja sam updateovao bios, ja sam kupio drugarici, ja sam..." (taj mentalitet hvaljenja tuđim poslovima srećem svaki dan), a onda kad treba više informacija pitaću Rašu, Peru, Žiku, (ali sam im dužan, pa sad ne smem da im se javim, ili se oni pravi previše zaposleni zato što sam ih prošli put udavio pa beže od mene - ovo poslednje je lično moje mišljenje na osnovu iskustva i ne mora da ima veze stvarnim događajima ili ljudima)
                  Slusaj ti uglavnom_bezopasni ajde otkaci se bre i to odmah.
                  Sta hoces? Nemoram se ja ovde niti nigde drugde nekome pravdati niti cu se tebi jos manje.
                  Ko si TI, da mene ovde ocenjujes, pljujes i cinicno prozivas? KO? Bog i batina? Samo citam tvoje
                  postove? Gde je jedan tvoj kvalitetan tehnicki post nego samo kritiziranje i pljuvanje?

Znaci obesis se na jednu rec, temu ko pijan plota i napadas ljude bez razloga i ocekujes da ce neko
                  da suti na tvoje prozivke? Hebe se meni koliko si ti BIOSA updatao ili nisi i dali TI ili neko drugi meni
                  veruje dali sam JA, DA JA, uradio ovo ili ono. Sve ti se svodi na kritiziranju i pljuvanju
                  a resenja imas veoma inteligentna-meni se to nikada nije desilo. WOW.
                  Reguliram hidro centralu 3 puta vecu od Djerdapa u Kini pa nam se desi greska
                  a ne jedan ****ni Bios...Ili debatiraj na kulturnom nivou bez ovakvog cinizma
                  ili preskoci moje teme. Sta ces sad ti MENE ovde da peres, sta pisem, sta ne pisem nemas pametnija posla?
                  JA, da JA sam sta te to smeta?
                  JA sam da JA toj gospodji kupio NOVI laptop, sto TI sigurno nebi nikada zato kratko i jasno VOZI sa ovakvim
                  provokacijama. Hoces telefon da ti dam Rase, njegove majke kojoj je update TOshibe sjebao laptop?
                  Hoces kopiju poslanog novca iz Dubaija da si kupi novi?
                  Ko si ti majke ti da ces TI mene prozivati? Da se ja tebi pravdam. Bolesno razmisljas, neko je nekome
                  duzan...pocinjes isto ko jadni moder. na VG pljujuci po nepoznatoj osobi, sudeci po svojim zivotnim
                  iskustvima...strasna inteligencija nema sta. Ajde brzo udruzi se sa takima...
                  Pun si frustracija pa te smeta kad neko napise istinu. A da si toliko sposoban sam bi nasao na
                  internetu upisujuci : When I update Toshiba BIOS laptop die...i takih imas stotine postova za tacno taj model.
                  A na racunarima sam ponavaljam od 1979 godine ako znas sta je onda uopce bilo.
                  Ispao si smesan. Izvinjavam se moder. sto je off topic ali samo odg. na provokacije.

A sad bi te zamolio da se otkacis od mojih tema ako mislis ovako nastaviti cinicno pisanje.Hvala.

Motoristi ispastaju zbog par pojedinaca i policija je sinoc napravila raciju koja nije imala svrhe. To je poanta.

Comment

• Volvo Ocean Race
                    CBC Član
                    • 15.07.2010
                    • 38

Originally posted by GSi
                    Iskljuci radare... pa spavaj... nije ti Prvomajska tolko blizu...
                    Ha ova je dobra... da nekad je potrebno samo iskljuciti se i hrk hrk...spavanac
                    Idem i ja, danas sam JA, da JA bre, ko? JA, zar necujes? imao rodjendan pa celi dan ludovanje...sad vreme za iskljucenje radara kako kaze figurativno nas drug GSi. Laku noc.

Comment

• kristina990
                      Banovan
                      • 13.04.2009
                      • 1066
                      • Srbija

...hebo onog ko izmisli motor,zbog motora nemam miran san...

Comment

• tomamega
                        CBC Senator XXL
                        • 19.03.2009
                        • 715
                        • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                        • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

@Volvo,

Nov si na forumu, prvo se raspitaj ko je ko pre nego što saspeš onako nekulturne i za forum neprihvatljive reči. Ako ne možeš da se kontrolišeš, onda nemoj ni da učestvuješ u raspravi. Čak i pod pretpostavkom da si u pravu, postoji način na koji se osoba izražava. Tvoj način je potpuno neprihvatljiv. I tvoj opis iskustva od pre neku noć je toliko nabijen emocijama i toliko "opinionated" da se vidi da unapred imaš tvrde stavove koje samo želiš da namećeš ovde.

Već će se neko oglasiti povodom ovoga...

P.S. I ja sam bajker, i razumem tvoju isfrustriranost, ali u svim državama je neophodno veliko sr... da državne institucije krenu u velike promene. Tako to ide.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                          - 42 -
                          • 03.02.2005
                          • 2235
                          • Novi Sad

Originally posted by tomamega
                          I tvoj opis iskustva od pre neku noć je toliko nabijen emocijama i toliko "opinionated" da se vidi da unapred imaš tvrde stavove koje samo želiš da namećeš ovde.

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Volvo Ocean itd...

Slusaj ti uglavnom_bezopasni ajde otkaci se bre i to odmah.
                            Sta hoces? Nemoram se ja ovde niti nigde drugde nekome pravdati niti cu se tebi jos manje.
                            Ko si TI, da mene ovde ocenjujes, pljujes i cinicno prozivas? KO? Bog i batina? Samo citam tvoje
                            postove? Gde je jedan tvoj kvalitetan tehnicki post nego samo kritiziranje i pljuvanje?
                            Taj uglavnom bezopasni je onaj kome si se žalio unapred da će neko da te progoni samo ti je kratko pamćenje. Što se tiče kompjutera, šta god da radiš u životu on je to radio dok si ti iškio u prašinu, bio je moderator sa 14 godina za hardver i igre a to je bilo pre 20 godina, ako kaže da lupaš, onda lupaš, ako ti tvoj ponos ne dozvoljava da se lagodno izvučeš onda promisli pre nego nešto napišeš. Ovo jeste autoforum ali ima itekako autoriteta iz svih oblasti života tako da nije zgodno presipati iz šupljeg u prazno.
                            Usput on je tehnički admin na ovom forumu i sve što vidiš od foruma funkcioniše zahvaljujući njemu, možda to tebi ne izgleda nešto bog zna šta ali ja se time bavim godinama a usput vidim i druge forume i znam koja je razlika i koliko je ko uradio da bi forum funkcionisao kako treba.

Zbog rečnika ćeš odsustvovati 2 nedelje. Ma koliko misliš da sve znaš i imaš, ima ih ovde koji više znaju i više imaju samo im nije bitno da to drugima nabijaju na nos.
                            Svaka seledeća poruka u bilo kom nepristojnom kontekstu će značiti trajni ban.
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Re: Motociklista ubio dečaka na pešačkom

Problem je u svima nama. Kada se desi tragedija, svi smo nevidjeno pametni da osudimo nesto sto je ocigledno a u 99% slucajeva i sve one koji upadaju u taj profil - pa makar se i setali ulicom u moto opremi. Gde su bile osude i prijave kada konkretno vidimo nasilnicku voznju i "tockiranje" po ulicama?

Zhali Bozhe izgubljenog mladog zhivota i porodica zavijenih u crno.
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Dzoni_mkv
                                CBC Senator XXL
                                • 29.04.2007
                                • 875
                                • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: Motociklista ubio dečaka na pešačkom

Sto je najgore-nista se nije promenilo. U petak vece sam sedeo u kaficu "Pub" na par desetina metara gde se ova nesreca odigrala. Sedimo u basti, gomila motora parkirana ispred kafica, ma sve do jednog su dosli bez kacige, ili kacige okacene o ruku. Po ulici standardno PUN GAS. Svakih desetak minuta prolazila je patrola policije, ali NISTA cim prodju evo ih zvrrrrrr i ode u tacku ma kao da se nista nije desilo. Lik sa crveno-belom Agustom bez opreme stoji na semaforu, turira i na zeleno.........pun gas i odeeeeeee. Kao na filmu. Komentarisem sa tim drustvom sto smo sedeli oko tog problema kazu ima previse "divljaka" kradenih, nelegalnih, neregistrovanih motocikala koji se bud zasto prodaju, neizivljeni kupuju i eto belaja.
                                You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

Working...
                                X