Ne bih da generalisem, nisu svi, ali ima ih dosta kojima bih oduzeo dozvolu. Naime, svaki put kada sam imao neku losu situaciju na drumu, bio je neki Audi. Sumanuta voznja i pre sve bahatost, ali ona najgora. Mislio sam da je slucajnost, ali i moj drugar ima slican stav tj. slicno mu se desavalo.
Prvi put me jedan skoro izgurao sa puta, zapeo covek da me obidje i obidje, krene u obilizak i upadne u makaze i krene da me zatvara, a tada se radio put i sa desne strane su bili blokovi, masine i sl. Mogao je da me skrsi samo tako. Drugi me je skoro pocistio pijan, izleteo covek iz kafane i po gasu
Nazalost moram da stavim ITD. Izvinjavam se zbog prozivanja, verovatno ima ovih sto okej voze, ali su poprilicno gadna sorta. Bas me zanima sta ostali misle i kakva iskustva imaju.
Prvi put me jedan skoro izgurao sa puta, zapeo covek da me obidje i obidje, krene u obilizak i upadne u makaze i krene da me zatvara, a tada se radio put i sa desne strane su bili blokovi, masine i sl. Mogao je da me skrsi samo tako. Drugi me je skoro pocistio pijan, izleteo covek iz kafane i po gasu

Comment