Pozdrav!
Pošto mi se zbog obaveza javila potreba za mobilnim internetom te sam prinuđen da ga uzmem, i već sam se opredelio za postpaid alternativu, zanima me vaše iskustvo sa istim, pogotovo pokrivenost - meni je bitno da radi na relaciji Nova Galenika - Zemun. Na sajtu jednog i drugog operatera prikazana su područja pokrivenosti, međutim iz iskustva jednog mog druga znam da to nije baš tako, pa me interesuje ima li neko iskustva baš na tom području. Naravno, i kojeg mi operatera preporučujete?
Pošto mi se zbog obaveza javila potreba za mobilnim internetom te sam prinuđen da ga uzmem, i već sam se opredelio za postpaid alternativu, zanima me vaše iskustvo sa istim, pogotovo pokrivenost - meni je bitno da radi na relaciji Nova Galenika - Zemun. Na sajtu jednog i drugog operatera prikazana su područja pokrivenosti, međutim iz iskustva jednog mog druga znam da to nije baš tako, pa me interesuje ima li neko iskustva baš na tom području. Naravno, i kojeg mi operatera preporučujete?
. To mi se desilo nekoliko puta da bih na kraju trazio da mi povecaju na maksimum od 15GB mesecno i sada je sve OK, samo sto sada po brojacu i dalje trosim izmedju 4 i 5 GB iako non-stop visim na netu.
. Inače signal je na Galenici odličan pogotovo što je u pitanju podrumska garsonjera. Rekoše mi tamo, znaćeš da radi ako ti radi 3g telefon, isprobano sa mts-om ok a telenor nema šanse. Sad mi samo ostaje da vidim koliko će da ukradu prilikom obračuna za sada sam potrošio oko 35 mb...
Ok ima drugo rešenje?
Comment