Šta mislite o ovoj robnoj marki, tačnije o njihovoj obući. Ja sam fan, sinoć sam ponovo uzeo nešto. Zanima me vaše mišljenje.
Caterpillar
Collapse
X
-
Re: Caterpillar
Kupio sam pre 10-tak godina ove CAT cipele i evo i dan danas ih nosim, mada, samo za neke hard šetnje i poslove po dvorištu. Potpuno su izgrebane i prilično neugledne, ali su potpuno u funkciji. Mazao sam ih svim i svačim, počev od namenskih masti(u prvo vreme), pa do raznih krema za ruke , silikona za održavanje guma, neke hemije koja se proizvodila uz lateks(do se to pravilo u Čačku) i šta sve još ne.Odlična obuća!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
neznam tacno koja firam radi neke modele cipela i tako CAT samo udara svoje ime na njih , dosta tih cipela se moze kupiti pod drugim imenom i to u pola cene , barem je ovde u usa tako , ja sam imao jedan par prosle godine i nisam bio toliko zadovoljan za sada za posa samo koristim john deere koje imaju puno kvalitetnije kozi i puno su lakse sve cipele koje sam do sada probao nisu mi mogle preziveti vise od godinu dana , inace na poslu jako puno hodam i cipele stvarno prolaze kroz sve i svasta tako da sam nasao john deere da mi je najpovoljniji sada
jeste da je john deere malo skuplji ali se isplati inace dobre CAT cipele ovde se krecu oko 80-100 $
COLARADO su im jedna od najnizih klasa
Comment
-
-
jeste da je john deere malo skuplji ali se isplati inace dobre CAT cipele ovde se krecu oko 80-100 $
COLARADO su im jedna od najnizih klasa
Comment
-
-
Najudobnije japanke koje sam ikada nosio. A na prvi pogled ne izgledaju tako.
Comment
-
Comment