2011: Koji mobilni operater, VIP ili Telenor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Viper
    CBC Senator XXL
    • 25.11.2004
    • 700
    • Kać

Re: 2011: Koji mobilni operater, VIP ili Telenor?

Originally posted by srdjanissan
    preporodio se sa VIPom ,pravi primer kako treba brinuti o klijentima...npr za rodj su mu poslali cestitku i obavestili me da tokom dana besplatno pozive i poruke mogu slati,sitnice,ali znace,racun uvek onoliki kolikim ga napravim.....samo VIP od sada

Takodje otkako sam presao na VIP preporodio sam se, racuni uvek tacni u dinar usluga vise nego odlicna, od Lelekoma i Lelenora bezim sto dalje.
    I DONT NEED SEX
    goverment fucks me every day!

Comment

• [darkside]
      CBC Veteran
      • 19.03.2009
      • 107
      • Beograd

Telekom je državno, lopovsko udruženje ološa čiji je jedini cilj dodatna krađa od naroda. Jednostavno rečeno, ta kompanija ne bi trebalo da postoji, a kamoli da je neko uzima u obzir prilikom izbora mobilnog operatera! Ovo pouzdano znam jer supruga mog druga tamo radi u Call centru... priče su horor
      od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

od 96 godine telenor to jest mobtel samo sto je tada broj kostao sitnicavih 2300dem a najbolji telefon bio motorola d160 sa akumulatorom u sebi i fizikalcem koji ce da ga nosi, i dalje telekom ali do kada videcemo!
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

@ada, prvi telefoni su bili AUDIOVOX onaj krivi i Siemens S10 pa tek onda motorola

sto neko rece , svi su isti...

mts drzavna firma, sta ste ocekivali. mora se narani mnoooogo guzica a kasica ipak ima dno. Telenor preskupi ali profi. da se razumemo, roming je kod svakog operatera skup. VIP... diletanti, trude se nesto kao ali od toga slaba vajda. Ovo sto je sergio reko za telenor ja mogu da kazem za VIP. dakle, dve godine bez dana zakasnjenja, sa rominzima od po ne znam koliko K dinara svako leto, da bi na kraju imao isti status kao da prvi put dolazim kod njih + sto u pismu koje su mi poslali sa ponudom ono sto je pisalo nije bilo tacno . Cao bre... trenutno sam na Telenoru a kad bi bio neki cetvrti i njih bi terao u K.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

nije neko, vec ja

mislim, realno ne mogu ustedeti drasticno, ako mi je racun 2000, hoce li biti 1900 ili 2100 je totalno nebitno. A taman su takve razlike. ako hocete da ustedite, gledajte da se ubacite u neki od grupnih paketa. preko 300 clanova mozes da biras uslove i to je jedini nacin ustede na mobilnom telefonu. nema starta poziva, razgovor se tarifira u sekundama, nema pretplate.... sve ostalo je isto ili jako, jako slicno. razlike u nijansama.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• maliomladinac
              CBC Senator XXL
              • 21.11.2008
              • 995
              • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Chubbs, nije problem u 200-300din...
              Razlika je kako se ophode prema tebi i naravno koliko te podkradaju... Ja znam minimum 4 osobe koje su isle da se bune u MTS da ih kradu, dok ne poznajem ni jednu da se zali na tako nesto na VIP ili Telenor... Mozda jednostavno ne poznajem dovoljno ljudi...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
              061/665-94-23

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

javna je tajna da u mts ima ekipa koja je zaduzena da duplira pozive i dodaje sms-ove. uglavnom se dupliraju pozivi za brojeve koje najcesce zovete tako da i kad dobijes listing nema nepoznatih brojeva...

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

kad bi napravili anketu i sabrali prevarene verovatno bi bili tu negde. vip je najmladji pa bi imao najmanje. a i ne mogu da lazu korisnike da su pricali kad su uglavnom nedostupni h
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

kazem ja diletanti... ni svoju tehniku nemaju...

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

@ada & zverko

Prvi dan kad je počela slobodna prodaja kartica pričam o GSM tehnologiji (bez telefona), cena kartice 400DEM, jedino od telefona što je moglo da se nađe u to vreme je bio ericson 318 koji nije imao sms i imao je jednoredni ekran i nokia 1611 koja je bila malo veća ali je opcijama i ekranom ubijala eriksona (cena identična 900DEM), vrlo brzo je tržište shvatilo i posle par meseci se prešlo na nokiu 2110 (1200DEM) i nokiu (kasnije zvanu matrix) 8110 bananicu (1800 ili 2100DEM ne sećam se tačno)... dalje ne bi sad mi je već muka kad se setim

Telenor i može da priča ko šta hoće
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

Dal se secas ovog telefona

sa strane kad se gleda ima anatomski da ne kazem nepravilan oblik

Comment

• Cvagen
                          Banovan
                          • 17.04.2010
                          • 122
                          • Beograd

VIP. Odmah po pokretanju postpaid-a su uveli proveru stanja, MTS i Telenor još uvek muljaju.

Postpaid pokazuje stanje kao prepaid kod druga dva, povratni SMS stiže u 5 sekundi.

Roaming ume da kasni 24h, ali nema laži i nema prevare. Call centar se ne naplaćuje. Do detalja sve objasne i pitaju da li treba još.

Telefone iz kataloga izbegavaj, jer ako ti uleti pokvaren, načekaćeš se do zamene. Izgleda da jedan isti servis "vrši usluge" za sva tri operatera i verovatno ga drži neki političarčić, te mu kvalitet nije ni u snovima.

Comment

• ASTRAOPC
                            CBC Član
                            • 16.06.2010
                            • 70
                            • Cacak

E ne bih rekao.

Ja sam u VIP mrezi

Kad sam bio na moru u Crnoj gori, okrenem ja info kredit cisto onako da proverim stanje pa onda uzmem okrenem jos jedanput cisto onak iz dosade.

I kad ono rece manju cifru nego prvi put kad sam nazvao, za jedno 20-tak dinara otprilike.

Comment

• Marcus
                              CBC Senator XXL
                              • 19.10.2007
                              • 631
                              • Novi Beograd - B62

U porodici koristimo 5 vip postpaid brojeva i za sada smo svi zadovoljni... Meni je pretplata oko 2000 i za moje potrebe taman, a imam i oko 1,5gb mesecno u toj ceni... Internet radi savrseno, a do sada mi se nije desavalo da nemam dometa... Najveci racun mi je bio 14500, al da tako kazem - totalno zasluzeno... Od tada ne prelazi pretplatu

Pored tog vip-a, koristim i jedan telekomov 064 postpaid broj... Do pre par godina mi je bio sasvim ok, al onda su racuni poceli da stizu sve veci i veci, za otprilike isto koriscenja kao i ranije... Tako da ga sada koristim samo kad mi iz nekog razloga 060 nije pri ruci, prazna baterija i sl.

Moj glas ide Vip-u... Nisam Telenor koristio, tako da nemam sta da kazem na to...

Comment

• Eon
                                Moderator
                                • 10.03.2005
                                • 4225
                                • Beograd-NBG-44
                                • Superb 2.0 4x4 DSG

Ajde i ja nešto da dodam. Mobtel/Telenor sam koristio 10 godina, do pre dve i po godine, od 2000 na post paidu. Telekom koristim oko 7 godina na post paidu. Službene sam imao Telenor i Telekom. VIP nikada nisam ni probao. telenor sam ugasio pre 3 godine zbog cene i bezobrazluka. Inače, nikada nisam dobio benefit zbog dugogodišnjeg postpaid ugovora.

Meni je Telekom, ako se izuzmu manji problemi, stvarno zadovoljavajući. Provera stanja je problem numero uno, a ostalo su sitnice!
                                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                                X