2011: Koji mobilni operater, VIP ili Telenor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JeepClub
    CBC Član
    • 08.03.2011
    • 42
    • Beograd
    • Jeep Cherokee

Re: 2011: Koji mobilni operater, VIP ili Telenor?

Originally posted by Cvagen
    VIP. Odmah po pokretanju postpaid-a su uveli proveru stanja, MTS i Telenor još uvek muljaju.
    Hm, čudna tvrdnja... Na MTS-u samo kucaš *797# i dobiješ stanje.

Krenuo sam davnih dana, čini mi se da je bila 1999, sa tadašnjim Mobtelom i posle jedno godinu dana se prebacio sa njih na MTS iz dva razloga: zato što su mnogo kraduckali i zato što je MTS imao primetno bolji prijem u ruralnim krajevima (pošto se i po potrebi posla i hobija puno krećem po bespućima i vrlo često zalazim u područja bez dometa mobilne telefonije, za mene je to ključni kvalitet mobilnog operatera). Do današnjih dana primećujem da se ništa nije pomerilo ni za pedalj. Službeni broj mi je sa Telenor karticom i pri kretanju kroz granična područja u divljini recimo da se u 9/10 situacija desi da on daleko pre ostane bez signala nego moj privatni MTS broj. VIP nisam probao, ali znam više ljudi koji jesu, i što se tiče dometa u divljini njima je situacija čak gora nego kod Telenora.

Tako da oni kojima je bitno da imaju domet svuda gde je to makar i teoretski moguće, dileme nemaju - MTS je još uvek jedina opcija koja ima smisla.
    Jeep nije automobil, nego način života

Comment

• TheWickerMan
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2007
      • 791
      • DE
      • AR Giulietta TCT

Originally posted by JeepClub
      ...koje kasni od 1 do 5-6 dana... zapamtim stanje,4-5-6 dana pricam normalno,proverim stanje opet, ono isto korisnik sam mts pripaida od 2001. a postpaida od 2003.a li je konacno doslo vreme da ih menjam...cekam samo migraciju brojeva jer mi je broj previse bitan...

Comment

• milanlipu
        CBC Početnik
        • 31.03.2011
        • 1
        • Beograd

Ili na telenoru *311# i nisam primetio da muljaju

Comment

• kristina990
          Banovan
          • 13.04.2009
          • 1066
          • Srbija

Originally posted by JeepClub
          Originally posted by Cvagen
          VIP. Odmah po pokretanju postpaid-a su uveli proveru stanja, MTS i Telenor još uvek muljaju.

Krenuo sam davnih dana, čini mi se da je bila 1999, sa tadašnjim Mobtelom i posle jedno godinu dana se prebacio sa njih na MTS iz dva razloga: zato što su mnogo kraduckali i zato što je MTS imao primetno bolji prijem u ruralnim krajevima (pošto se i po potrebi posla i hobija puno krećem po bespućima i vrlo često zalazim u područja bez dometa mobilne telefonije, za mene je to ključni kvalitet mobilnog operatera). Do današnjih dana primećujem da se ništa nije pomerilo ni za pedalj. Službeni broj mi je sa Telenor karticom i pri kretanju kroz granična područja u divljini recimo da se u 9/10 situacija desi da on daleko pre ostane bez signala nego moj privatni MTS broj. VIP nisam probao, ali znam više ljudi koji jesu, i što se tiče dometa u divljini njima je situacija čak gora nego kod Telenora.

Tako da oni kojima je bitno da imaju domet svuda gde je to makar i teoretski moguće, dileme nemaju - MTS je još uvek jedina opcija koja ima smisla.
          Sve je tačno po pitanju dometa i jasno,MTS je tu neprevaziđen,ja sam putem korisničkog servisa predložio da pokriju signalom jedan deo uz bugarsku granicu,i nakon mesec dana je to selo bilo pokriveno signalom,verovatno je bilo više poziva i oni su to odradili.
          Telenor ni dan danas u tom selu nema dobar signal već se mora ići na određena mesta dalje gde kači..

Comment

• zvrle
            CBC Senator XXL
            • 01.11.2005
            • 961
            • Beograd, Batajnica
            • Golf 4

Uskoro uzimam smartphone pa će mi trebati neki paket sa mb, ko od naše trojke ima najbolji internet?
            “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• JeepClub
              CBC Član
              • 08.03.2011
              • 42
              • Beograd
              • Jeep Cherokee

Ja sam za sada sa MTS-ovim MixNet L paketom prilično zadovoljan. Gde god sam pristupao internetu po nekim vuko***inama nisam primetio da nešto ozbiljno glibavi, odnosno uspevao sam relativno komforno da pokupim i poštu, i da surfam, pa čak i da bez prevelikog laga po****m Google mape za teren na kome se nalazim (sve je uglavnom išlo sa brzim protokolima, retko gde bi pao na Edge). Koliko kapiram sa VIP-om to ne bi bilo moguće, jer oni imaju internet samo u velikim gradovima.
              Jeep nije automobil, nego način života

Comment

Working...
              X