imam problem da mi auto dok je u dvorištu pravi smetnje u slici na TVu.jel to možda do svećica,mislim da ona oznaka R na svećicama znači resistor što ja tumačim da smetnji ne bi trebalo biti.ili grešim.zna li neko nešto o tome?
svećice i TV smetnje
Collapse
X
-
-
Re: svećice i TV smetnje
Originally posted by kristina990imam problem da mi auto dok je u dvorištu pravi smetnje u slici na TVu.jel to možda do svećica,mislim da ona oznaka R na svećicama znači resistor što ja tumačim da smetnji ne bi trebalo biti.ili grešim.zna li neko nešto o tome?
Prikaži nam smetnje sa tva pomoću video snimka. Ali samo kada turiraš auto, na leru se verovatno slabo primećuje!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Loše svećice izazivaju detonaciju a vi se sprdate, šta ako mu detonira TV, ko će da odgovara?
Comment
-
-
pa kablovska. samo moze da bude nezgodno ako ima i kablovski net, pa se detonacija prosiri na forum, ipak je brz taj kablovski netKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Cesto puta mi se javljaju takve smetnje,recimo svaki peti auto koji prodje ulicom napravi mi smetnje na ekranu,a ima perioda kada se nista ne desava,u svakom slucaju nemoj da te to brine,ne moze da skodi nicemu.
Comment
-
-
Rešenje je kvalitenija antena sa filterima ili popravka auta da ne šalje rentgenske zrake okolo. mada ja to ne bi dirao, kao dijagnostika je dobra stvar.
Imao sam sličan primer u praksi, davež je dolazio trista puta na štelbanje jer detonira i nije hteo nikako da shvati kako treba promeniti kablove ili bobinu. Na kraju sam mu poklonio jedan mali pijačni unimer koji je merio napon od 18.000 volti kad se prinese motoru a nema na sebi utaknute žice. Rekoh da se vrati kad unimer ne meri ništa a stoji na glavi motora. Vratio se od električara, unimer ne meri, detonacija nema i pošteno je vratio unimer.
Comment
-
-
...nemam ja nikakvih problema sa kolima u smislu detonacija ili nešto drugo...moguće je do kabla,jedan završni deo metalni što ide na svećicu je pukao,ali pošto je u gumenoj luli spojen ima kontakt,ali nije zalemljen pa ću to uraditi tj.zalemiti...
ili je do antene pošto je u pitanju sobna...
Comment
-
-
A da prvo premestis sobu, pardon, taj televizor i tu sobnu antenu u drugu sobu, mozda bude bolje, a ako ne ja bi razvukao produzni kabal i uterao tv sa sve antenom u auto, pa da se vidi kome sta tu zapravo smeta, neko mozda i popusti od silnog naboja...mada nemoj sad kad je kisno vreme il bar obuj gumene cizme za svaki slucaj
Comment
-
Comment