a kakve zavese imas?ja imao neke plisane ,i chim je radijator iza njih ukljucen,imam smetnje na Tv-u.problem resio tako sto sam na autu stavio ceske svecice marke Brisk.
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
oce to i ako imas metalnu antenu za radio na autu , one oblozene plastikom su najbolje i sto krace , mozda da je podkratis i zamotas trakom pa da vidis dali ce biti promene .
Ne znam sta ti je smesno , apsolutno najnormalnija pojava kad imas dvoriste, kucu i kola koja blokisu te neke talase, ja sam imao slicne probleme doduse sa radiom i hvatanjem radio Luksemburga, ali ispostavilo se da nije do mene vec do komsijine metalne ograde, te kad je promenio i stavio tarabe sve je bilo normalno.
Sigurno ima jos neko neki primer blokisanja i smetnji pa ce podeliti, kao i nacin resavanja problema
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Ima cvrle. Moj pokojni komšija imao metalne zube. Kako zine, tako meni radio zakrči
Kad je umro, sa'ranili ga bez zuba - bilo babi žao, kaže - dobri zubi, šteta je da istrunu. Posle i njoj krč'o radiJo, jer ih držala na TV-u. A onda je ogluvela pa joj nije smetalo više.
Comment