KO SAD KRSI ZAKON I PROPISE? (plavi u prekrsaju)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

KO SAD KRSI ZAKON I PROPISE? (plavi u prekrsaju)

Ovaj "majstor se lagano parkirao u suprotnom smeru da bi sa plavusom kerusom,kupovao nesto u dragstoru "Soko" odmah pored Banker TV-a(oni iz nisa znaju gde je to) glavna ulica pored poste.Sta je bre ovo koja je ovo kaubojstina,kome to prijaviti,inace iz pomenutog dragstora su izasli razdragani ako da su u subotnjoj groznici a ne na dezurstvu u drzavnoj sluzbi,dokle ovako

Inace da sam kojim slucajem vozio aleka a ne astru tako bih se lepo zakucao u njega i to namerno,
    30.10.2005 oko 00:10h
  • Wartburg
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2005
    • 663

Nazalost Wiz, ti nesto da uradis ne mozes.
    I da ga recimo prijavis on bi dobio opomenu (ako i to) i nista vise. Ovo jeste zloupotreba sluzbenog polozaja, ali to nije nista.
    Vec sam u jednoj temi rekao da sam stajao na semaforu, normalno bilo crveno, iza mene marica stoji, odjedanput uplai sirenu i rotaljke, ja se sklonio, oni prosli i ugasili rotaljke i sirenu.

Mada doduse, drugaru je jedanput ovaj iz intervente lupio samar, ovaj mu zapamtio broj znacke, tuzio ga i dobio odstetu 5000 din, a ovaj je ostao bez posla.

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Ne mogu da verujem da je na sred glavne niske ulice stao ovako....to prevazilazi stavno svaku meru

Majku im seljacku...

Kome da se zalis, pa nemam pojma, najbolje da odneses tamo u muriju, ima valjda neko ko je zaduzen za zalbe gradjana ? A mogo bi da posaljes i nekim medijima...

Mada, bice sigurno kao i obicno - pojeo vuk magarca, znajuci kakvi rade u saobracajnoj u Nisu...

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Pa bitno da je sada na netu a i videcu sta cu sa time,juce sam pricao sa jednim likom kaze da je prijavio pandura sto mu je pisao za tablice a trebao je da mu pise za prekoracenje brzine i taj pandur je dobio 6 meseci suspenzije,mislim i lik je bio bezobrazan ali 6 meseci su 6 meseci =]

Comment

• zec
          CBC Senator XXL
          • 05.01.2005
          • 450
          • bgd

Mozda da posaljes jedan email na adresu ministra policije ili nekog slicnog ko je zaduzen recimo za saobracajnu policiju ili nesto slicno.
          Jednom prilikom sam ja pisao i trazio neke informacije u vezi registracije i odgovorise mi posle 2-3 nedelje. Nisam ocekivao odgovor uopste ali ipak su mi odgovorili. Probaj i ti.
          "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Svrati u saobracajnu policiju, i trazi da ides kod nacelnika ili zamenika....nemoj da razgovaras sa prasinarima. Ja sam jednom iso kod zamenika da se zalim sto su mi digli auto...naravno da nista nisam uradio, ali sam bar pokusao

E, da - odi pridvece, kad bas nemaju guzvu...

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

Svi aparate u ruke i chim primetite nesto blesavo, samo kacite slike sa dokumentacijom na jedan topic koje cete otvoriti .. dakle kolekcija sa dokazima protiv kaubojstine koju sprovode na putevima Srbije..

Kad mi date dovoljno materijala, znam sta cu sa njim...
              Ako zele da mi radimo po zakon treba da budu za primer!
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

probacu sve varijante,nego ko obrisa ovu drugu sliku optuzenog da se na zaboravi to se desavala 30.10.2005 oko 00 10

Comment

• BOOST
                  Founder - Admin od Začetka
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by Wartburg
                  Nazalost Wiz, ti nesto da uradis ne mozes.
                  Videces da posle akcije koju cemo da sprovedemo i tekako moze da se izmeni situacija.

Jednostavno kad se dokaza napuni u dovoljnoj meri i lepo posalje sve u ministarstvo saobracaja i nekim dnevnim listovima u isto vreme koji ce da se potrude da ozive u medijama temu.. sve se moze.. medije su hijene i nebiraju zrtvu , samo im treba gurnuti nesto pod noz
                  Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                  move your mind

Comment

• Wartburg
                    CBC Senator XXL
                    • 01.02.2005
                    • 663

Slazem se Boost, al treba puno materijala za to sto mislis da uradis. No vredi pokusati.

Comment

• zec
                      CBC Senator XXL
                      • 05.01.2005
                      • 450
                      • bgd

I nas ima punooo!
                      Od sad nosim svoj aparat stalno.
                      pocinjemo...
                      "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• DejanV
                        CBC Senator XXL
                        • 19.07.2005
                        • 682
                        • Beograd

Da li bas ne moze nista?

Nisam siguran da je tako ...

Probajte jednostavan test - imajte uvek uz sebe foto aparat ili mobilni sa kamerom. Pokusajte jednom kada nekoga dizu sa ulice, nije bitno da li je ispravno ili ne, da sve to slikate, ali posebno pokusjate da slikate pandura. On je taj koji odlucuje, vozaci Parking Servisa su samo izvrsioci koji na osnovu njegove prijave izvrsavaju. Da vidite kako ce da skoci na vas. Za neverovati!

Kao divlja plemena Amazona, i pubovi veruju da im slika krade dusu, sta li, ali se i boje onoga sto je na njoj.

[b]VRLO BITNO - FOTOGRAFIJA NIJE DOKAZ AKO NEMA UTISNUT DATUM![/b]

Jos nesto - treba slikati ne samo kada nesto zabrljaju, nego i kada ih nikada nema tamo gde je i budali jasno da treba da ih ima. Odlican primer - raskrsnica kraj Skupstine, gde se iz smera od Vuka masovno krse propisi prilikom skretanja u Milosa Velikog.

Ako vam odnesu kola, oni krse zakon, jer vas time onemogucavaju da koristite privatnu imovinu, sem ukoliko nemaju sudski nalog, koji mora vaziti za vas evozilo po marki i tablici. Imaju pravo da vam onesposobe auto zbog pogresnog prakiranja, ali ne i da ga nose. Zakon je tu izricit, a oni to rade jer ih niko ne tuzi.

Ako idete po auto, obavezno povedite bar dva svedoka. Trazite da vidite fotku - vise ih ne prave, a po zakonum duzni su da ih prave. Svedoci vam trebaju da vas podrze.

Obavezno zahtevajte da vidite dokumentaciju o kalibraciji radara, i obavezno zapisite broj. Ako je proslo vise od 6 meseci, oni su u prekrsaju, bez obzira sto je njihov generalissimus potpisao INTERNU odluku da to vazi godinu dana - i njega treba tuziti zbog krsenja zakona, niko od njih NEMA pravo na to, zakon vazi jos od 1983 godine. Prepisite datume i potpis generala.

Ako se skupi malo dokumentacije, sa zadovoljstvom cu pustiti moje advokate sa lanca na njih. Uostalom, ja sam vec podneo krivicnu prijavu zbog nezakonitog oduzimanja vozila sa mesta koje su oni proglasili zabranjenim za parkiranje.

Oni ce nam milu majku kako god hoce sve dok im se ne stane na rep, shvatite to. Logika "mi tu ne mozemo nista" je JEDINA tacka oslonca njihove samovolje.

Ali, moramo i to da shvatimo, sve to ce na kraju rezultirati i njihovim ostrijim stavom prema nama. Tek toliko da se zna.

Pozdrav,
                        DVV
                        Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Originally posted by BRABUS
                          Svrati u saobracajnu policiju, i trazi da ides kod nacelnika ili zamenika....
                          E, da - odi pridvece, kad bas nemaju guzvu...
                          I tada ces tamo da zateknes samo dezurnog jer su svi rukovodioci zapalili home.
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dintel011
                            CBC Senator XXL
                            • 12.03.2005
                            • 348
                            • Beograd, Vidikovac

Originally posted by Wartburg
                            Mada doduse, drugaru je jedanput ovaj iz intervente lupio samar, ovaj mu zapamtio broj znacke, tuzio ga i dobio odstetu 5000 din, a ovaj je ostao bez posla.
                            Ako se nekome nesto slicno dogodi, moze da prijavi na:
                            sluzba generalnog inspektora 011/300-81-83

Comment

• Eon
                              Moderator
                              • 10.03.2005
                              • 4225
                              • Beograd-NBG-44
                              • Superb 2.0 4x4 DSG

I sta ce da uradi sa prijevom sluzbi generalnog inspektorata? Nista.... Ma ta funkcija i sluzba su izmisljene zbog nekih ljudi! Ovo je po meni borba sa vetrenjacama, ali bar sluzi za dizanje morala.
                              Mada cu se pridruziti akciji u svakom slucaju!!!!
                              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                              X