Smrdibube....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Moram da napišem i kontra, jedan danas nije bio smrdibuba, uvažio je da sam sa tudjim autom, da u telefonu imam uklucano sve zamo jauto i da sam tupi glupi da pošaljem pravilan SMS a i zadržaću se samo 15 minuta jer idem samo jednu stvar da kupim i begam, što je bilo istina. Nije mi pisao kaznu a bilo mi je bitno jer nije moj auto pa da čovek ne bi imao problema, mene bole uvo...

Uglavnom njega mama ne mora da se stidi... Ne smem reći gde i kada jer možda i nastrada što nije smrdibuba ali ko ima malo pamti znaće gde i kada...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Cp6uH
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2008
      • 553
      • Beograd
      • Corolla TSn

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Obzirom da su cene saobracaja MTS sa BiH iz ove tabele totalno pogresne, postavlja se pitanje koliko su tacni i ostali podaci.

Ali, svejedno su smrdibube
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Cp6uH
          CBC Senator XXL
          • 22.09.2008
          • 553
          • Beograd
          • Corolla TSn

Nije navedeno koji je operater m:tel je samo "smesno jeftin" druga dva operatera nisu

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad

Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad..

Znači brate gora filijala ne postoji na svetu... Odeš tamo i poneseš kamp opremu da uradiš bilo šta.. Uveli vrajeri brojeve kad ulaziš kao da si u konc logor ušao, očekujem sledeće da me onaj šturmfirer na ulazu zaustavi i istetovira mi broj na čelu... No to i da kažem kao imali su dobru nameru ali brate tamo rade 3 čoveka na sat a sala puna kao oko. Jedna radi na šalteru i lično mislim da joj je rekord 5 na sat, nemože više od toga da je pita... druga radi sa ozbiljnim stvrima oko računa i reklama i kraj priče... Pitam šturmfirera gde je šef sale da se požalim što imam 50. broj od trenutno prozvanog što znači da će me izbaciti napolje jer do kraja radnog vremena ima samo satipo...

Banka koja se reklamira kao "NIJE U REDU DA ČEKAŠ U REDU" ja ne verujem u taj slogan, to je toliko mizerno i licemerno da nemam reči, znači tretira nas kao stoku koja je tupa i glupa i dvoljno je slogan a što sediš u banci ali minimum sat vremena kad nema gužve do 4 sata kad ima gužve, nije bitno...

Neposredni povod za odlazak u banku je bio što su me idioti naterali da promenim šifru i naravno da sam je zaboravio a zaboravio sam je jer ih imam mnogo bitnih i sve su različite a ovde ne sme da počinje sa brojem sa xxx sa yyy sa ... Jedite bre ovna majmuni maloumni pisači softvera.

Sad ide deo kao ja zovem cool centar, turim ih na henis a i ostale koji imaju te cool centre... Zvrrrr i onda čekaš pola sata da maloumni automat maloumnim glasom izdeklamuje sve opcije. Tu se naravno većina z**** i stisne neki broj od ponudjenog a onda ih maloumni glas maloumnog govornog aparata Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad opet smara čitanjem novih 30 opcija i opet se s****š pa stisneš i tako do kraja... Onda još bezobrazno pita jel sam vam pomogao, ma ****j ga bre...
            Uglanom školu sam davno platio i ništa ne stiskam, čekam i mislim se u sebi kako mi lepo skida sa računatelefona Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad a besplatno je...

I konačno posle trideset upozorenja da će mi se agent javiti konačno se javi agentica, nije bond nego bondica... Šta imate... pa zaboravio sam šifru i blokirao mi je glupi aparat nalog i kako da to rešim... Lako kaže agentica Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad, napravite novi nalog i tako... (moram priznati da mi je ovo treći nalog) ali sad ne znam LIB (ma šta to bilo ) i nema šanse da ga napravim zbog toga...
            Pitam pa što nemate ono kao sav normalna svet forgoten du passworden pa ja kažem jajaja i vi mi pošaljete na mail... A pa nemože to je ako neko provaljuje pa zbog vas je blokirano... More znam zašto, to odobravam nego što svaki put moram praviti nov nalog... Pa šta je problem samo napravite novi nalog.. Pa problem je što više neznam kako da se nazovem, nedozvoljava stari naziv, sad sam Slikno guma... dobro kako da dodjem do LIB-a Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad.. pa lepo, odete u Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad i tamo vam otvore novi nalog... Pa idem sad zbog ****na 4 broja u banku?? Pa da to je zbog vaše sigurnosti a onda onako malo drsko " a što niste sačuvali LIB" ?? pa zato ćurko što ne pišem šifre jer to nije dobro a svugde ima forgoten moj pasvord pa kad zaboravim ja ih forgotujem a oni meni nov pasford i to... A pa ne može tako, to je zbog vaše bezbednosti u Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad a onda ja opet nabijem na henis pisca softvera i pravila jer od svega što nije javno dostupn je ebeni LIB koji ima 4 cifre... Matematičar sa malo mozga lako izračuna koliko ima kombinacija sa 4 cifre a za divno čudo kad kreiraš nalog (****mti nisam znao da sam DIor) onda nema ograničenja u pogadjanju, probao sam...
            Iditizam na kvadrat...

Uglavnom odgovor panzer divizije od jednog člana na ulazu u Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad je bio sledeći...
            Šef sale je na godišnjem (uvek tražim šefa sale, baš tim rečima) a on ima samo dve devojke... baš tim rečima.. Ne šef naravno nego panzer general... Pa što si ga pustio na odmor, vidi gužvu.. a za devojke rekoh ja vidim i treću piše nešto već više od pola sata i ne zove nikog na šalter... A ta je od do 17 sato (vreme je oko 18 sati) i ona sredjuje papire prekovremeno... Aaaa kažem ja, neću da je napadnem jer je jedina koja zna nešto oko čekova i uvek mi je činila dok sam primao čekove iz inozemstva i za divno čudo od više filijala jedina je znala šta su čekovi uopšte (devizni, korporacijski).. Kažem ja panzer generalu Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad pa što ne uzmeš više devojaka, mlad si jak si možeš ti to, kaže on bi on rado ali neda uprava, nema para... kako nema para pa bre uzmete mi proviziju na svaki kjurac, maznuli ste mi 20 evra sa račuan i niko ne zna gde su otišle pare a vidi sala sedi 40 ljudi (stvarno bez preterivanja) a ima satipo do zatvaranja.. pa jeste kaže on ali... A ne vredi da čekaš nećeš sigurno stići na red....

Ukratko Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad nabijem vas na henis sa "NIJE U REDU DA STOJITE U REDU" lepo je to što ste vi samokritični ali to meni ne pomaže jer ja moram ići najmanje dva puta u usranu banku da saznam 4 broja, uplatim 50 evra i 1000 dinara. Čekanje u redu minimum 2 sata a tri stavke za obaviti cenim oko 25 minuta... Dotle mi 40 ljudi i ženja pa i dece buši ledja i strelja me po ko zna koji put.. smrdibbo sad si našao da uplaćuješ evre a mi nema pemziju da dignemo itd... 21 vek u eropu??? Ma jedite bre ovna i vi i evropa sa sve žutom crtom kao u konc logoru, ko predje ili turi ruku preko crte, panzer divizija seče ili puca u potiljak... Znači na ****nom Bulevaru oslobodjenja Novi sad ima 42 banke i slovima 42 banke od Ž stanice do mosta od toga najmanje TRI INTESA banke sa sloganom "NIJE U REDU DA STOJITE U REDU" i u sve tri naročio u Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad ćeš da stojiš kao bela lala i to sve dok ne postaneš crna lala, ali ova domaća Lala mirna i stokasta, ne onaj tulipan lala jer je taj crni tiulipan lala mnogo skup.

Uglavnom EXTRA JADNO Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad...

Sve to isto u Zmaj Jovinoj je kao da si otišao na drugu planetu, puna sala ali se čeka kao u socijalzmu pokvarenom što je bilo, max pola sata a kad ima desetak ljudi to je stvarno par minuta...

Oni koriste slogan "NIJE U REDU DA STOJITE U REDU" stvarno onako kako je zamišljen i ne stojim u redu više nego što moram dok Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad rade obrnuto, njima je žao ali ko te **** kad si blesav...

Moram zatvoriti račun u Smrdibube Intesa banka bulevar oslobodjenja 32 novi sad a otvoriti ga u Intesa Zmaj Jovina, usput i slušam decu kako piče harmnoniku i svi veseli...

https.autogas.rs

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

Šta će kad se plaše da se ne desi ovo:
              У моменту када је преводио 64 евра на рачун неког пензионера службеник је задремао, притиснувши тастер 2, па је пензионер уместо 64 евра добио 222 милиона.
              ex SAABotražitelj

Comment

• Paranoid
                CBC Senator XXL
                • 13.01.2009
                • 622
                • Beograd
                • Fiat 131 1300

Panzer general h odlicno
                Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Nekad sam pisao vesele vesti iz nesvesti a sad se ozbiljno razmišljam da otvorim podforum SMRDIBUBE jer ima materijala na tone. Napravimo konkurs meseca za smrdibubu pa onda tih 12 učestvuje u izvlačenju ili glasanju za SMRDIBUBU godine.
                  U medjuvremenu sam bio kod Intesa Banke u Zmaj Jovinoj da dobijem taj LIB i napravim taj E nalog da ispoštujem ono "NIJE U REDU DA STOJITE U REDU"... Kaže mi teta sva srećna izvolite broj coooool centra (srpski prevod podrška), moraju oni prvo da vam odblokiraju račun ....

Ja počnem da plačem.. Pita me ona šta vam je a ja kažem vi ste najgluplja banka na svetu... Zašto? Pita ona? Zato što mi je colovni (bukov) centar rekao da moram doći u banku i tražiti od vas LIB jer NEMOŽE DA ME ODBLOKIRAJU VEĆ MORAM PRAVITI NOVI NALOG a za to mi treba LIB koji sam zaboravio...
                  Posle sam skapirao da ga ustvari i nisam zaboravio samo su oni izmenili umesto partije da se piše JMBG ali to softverski nisu pohvatali kako treba... No nebitno... Uglavno pošto sam baš počeo teško da ridam kaže teta daj ličnu kartu možda su vas odblokirali... Da ne davim da sam zaboravio novčanik kod kuće a pomislio sam da sam ga zaboravio na seduštu auta a auto je bio parkiran na dobrom mestu na pijaci Uglavnom nije i trk kući po novčanik i nazad. Dajem ličnu kartu a ona me gleda belo, već je zaboravila kako sam ridao i ostalo a bio sam ubedjen da je na mojoj strani... Podsetim je da sam ja onaj što ej rekao da s unajgluplja banka na svetu i tada turi karticu u tastaturu. Fina tastatura ima čitač kartica u njoj, moram nabaviti takvu... Sve je trajalo 30 sec i dva papira ispadnu iz štampača, jedna da potpišem ka sam primio novi LIB koji je sada 6 brojeva (prate hulje forum i znaju da sam kritikovao da je samo 4 cifre) a drugi papir je taj famozni LIB...

Sav srećan i deb'o odem do šaltera da uplatim tih 50 jevreja i da stavim neku kintu na običnu karticu jer sam sirma nezaposleni nemam platu.. Opet stojim u redu ali ajd to jesad opravdano i posle nekog vremena ta što mi dade papire pita jel ima neko uplatu a kolega iza meen kaže imam ja i ode preko reda... e pa... Srećom bio je brz pa se i ja utrpam i poplaćam sve što je trebalo i odem kući da najzad rešim to životno pitanje i otvorim taj novi E bank račun da plaćam od kuće ko sav normalan svet..

Sad dok ovo pišem razmišljam se koju sam bre šifru izabrao i bez sve šale ako je znam da me ubiješ ne znam je

Nema veze, sad imam LIB i pravim nove nalogo do besvesti... Ubiću im server ko lovac zeca ...

https.autogas.rs

Comment

• sErGiO
                    Moderator
                    • 30.01.2007
                    • 2769
                    • Neko selo pored Beogr
                    • Alfa Romeo 156SW

TOP SHOP pizdarije

Evo da i ja podelim svoju malu avanturu sa Dormeo dušekom koji kod nas prodaje lanac prodavnica Top Shop. Pre nekih 7 godina, pod jakom medijskom kampanjom, kupljen je Dormeo dušek za bračni krevet. Dušek sa memorijskom penom, 15 godina garancije itd. Pomislio sam kome treba 15 godina garancije na takvu stvar kao što je dušek ali na kraju se ispostavilo da je trebala. Naime nakon nekoliko godina korišćenja dušek je popustio pod mojom težinom koja se kretala od 110-118 kg i bez obzira koliko ga rotirao ujutru me bole leđa od njega. Naročito vikendom kad bi hteo da odspavam malo duže, to je pakao. Svaki mišić na leđima boli kad ustanem. Setim se ja da to čudo još ima garanciju i odem u Goldsvortijevu ulicu u Beogradu gde je dušek i kupljen i tamo mi ljubazna gospođa objasni da slikam dušek i da pošaljem slike i tekst na mail pa će onda tamo neko da odluči o mojoj reklamaciji. Uradim ja tako i posle par da na na moje iznenađenje mi se javi gospođa da mi kaže da je reklamacija odobrena i to tako da dobijamo dušek koji je 20-ak hiljada dinara skuplji od našeg te da će me naknadno obavestiti kada da donesem moj dušek i preuzmem drugi. Prošlo je od tada neke 3 nedelje i juče konačno spakujem dušek nekako u 147 i odnesem. E tu me ljubazne gospođe iz radnje obrlatiše i dadoše mi drugi dušek, završismo sve za 10 minuta, ja ne veruem Međutim vidim da su mi spakovale dušek koji je već formiran, odnosno izvađen iz vakumskog pakovanja i odstojao neko vreme dok se nije potpuno formirao. Gospođa iz radnje mi napomenu na brzinu da su kolege formirale dušek za nas da bi mogli da ga koristimo odma. Meni to bilo malo sumnjivo ali nisam dovoljno obratio pažnju na to i odvezem se ja do garaže gde držim auto tokom radnog vremena. Kad sam javio svojoj gospođi da je dušek zamenjen ali da je formiran ona odmah posumnja da je korišćen i nazove radnju u Goldsvortijevoj gde joj sad već "ljubazna" gospođa odbrusi da je dušek bio izložbeni primerak i da je potpuno ispravan. Ne bude supruga lenja pa pozove drugu Top Shop radnju gde joj objasne da izložbeni primerci dušeka idu na otpis jer po godinu dana stoje u radnjama i da se nikako ne daju ni u reklamaciji niti na bilo koji drugi način kupcima. Ja opet pozovem "ljubaznu" gospođu iz Goldsvortijeve i ona me na keca od**** da je dušek ispravan i da smo dobili mnogo skuplju varijantu (koju nismo tražili). Ja onda pozovem Top Shop reklamacije u Novom Sadu i oni mi objasne da to moram da rešim direktno u radnji u kojoj sam kupio dušek te da su morali unapred da me obaveste da je dušek bio izložbeni. Ja ondaK popizdim i opet pozovem "ljubaznu" gospođu ali se javlja radnik u prodavnici koji mi objašnjava da će da se čuje sa šeficom ("ljubaznom") te da će me naknadno obavetiti o ishodu. Vidim ja da nema od toga ništa te posle radnog vremena odem pravo sa dušekom u radnju u Goldsvortijevoj i unesem dušek unutra na iznenađenje radnika u radnji. Da ste im videli face "Ljubazna" gospođa šefica je radila pre podne i sad nije u lokalu obajašnjava mi radnik i kaže hteo sam da vas pozovem sutra. Ja mu kaže da je pozove te da inisitiram da dobijem nov dušek. Nakon obavljenog poziva ode čovek u magacin i donese mi nov neraspakovan i neformiran dušek
                    Da nisam odneo pravo tamo dušek istog dana verovatno bi natezanje trajalo ko zna do kad i pitanje da li bi ikada dobio nov dušek. Znači samo bezobrazno i nema problema

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

E dobro je, već sam se zabrinuo da jedino ja imam posla sa smrdibubama

https.autogas.rs

Comment

• sErGiO
                        Moderator
                        • 30.01.2007
                        • 2769
                        • Neko selo pored Beogr
                        • Alfa Romeo 156SW

Kupih auto nedavno i to u Zemunu. To mi je već treći auto iz tog dela Beograda. Prethodna dva puta sam porez na prenos apsolutnih prava završavao za pola sata, bukvalno. Odem u zgradu opštine, na sprat, predam ppi obrazac, ugovor i sve ostalo što treba. Čovek mi odmah izračuna koliko treba da platim, odem sprat niže i dok sačekam u redu i uplatim rešenje je već gotovo. Predam uplatnicu i dobijam rešenje i pečat na ugovoru. E sada kada je nastalo digitalno doba i kada svi stalno tupe o digitalizaciji ili što bi rekao glavni arhivator o digitronizaciji sada se čeka 3 nedelje Odem na sajt ministarstva i pogledam šta je potrebno, nigde se ne spominje kopija lične karte kupca a i šta će im kad ionako prodavac plaća porez formalno. Spremim svu dokumentaciju, odem do poreske uprave u Glavnoj ulici (jer tako piše na sajtu), preko puta Madlenijanuma a oni me pošalju u zgradu opštine koja je 500 metara dalje. Prošetam do zgrade opštine, tamo vidim da moram i moju lk da kopiram. Izađem, napolje i iskopiram lk. Kad sam se vratio nema nikog u kancelariji Sačekam par minuta da se vrati službenik, uđem tamo, on pogleda papire, izračuna mi porez i kaže idite sada u Glavnu br 30, preko puta Madlenijanuma da predate na pisarnici I tako opet šetnja do zgrade poreske uprave da predam za porez Rešenje će biti tek za 3 nedelje i što je najgore mora vlasnik vozila lično da dođe da preuzme rešenje
                        I sada zamislite da vlasnik vozila recimo otputuje u inostranstvo jer niste znali ni vi a ni on da mora lično da preuzme rešenje
                        To je valjda ta digitronizacija, šta li.

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

ja sam cerki kupio Clia pre 10 dana.mora kopija LK prodavca. 3 puta se dolazi ako imas sve papire.prvo predas,drugi put platis odma.i sutradan dobijes resenje. da ga podigne moze bilo ko.ne mora ni prodavac ni kupac. samo da se ima uplatnica i ona cedulja sa brojem resenja.sve ukupno oko 5 dana zezanja.opstina Cukarica.
                          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Nelson
                            CBC Senator
                            • 01.08.2017
                            • 211
                            • selo
                            • Fiat Stilo 1.9 JTD

To rešenje može da se plati ranije recimo 6 meseci ?
                            I onako vrednost vozila opada tako da je država na dobitku.

Comment

• zoranbg
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2005
                              • 4098
                              • Rooster's Hill , Beog
                              • Grande Punto 1.2

kako mislis ranije?
                              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Nelson
                                CBC Senator
                                • 01.08.2017
                                • 211
                                • selo
                                • Fiat Stilo 1.9 JTD

Recimo sad platim, i posle 6 meseci kad vratim auto iz Nemačke (a treba bi zbog bukvalno selidbe i funkcionisanja) nema da čekam gluposti već samo prenesem auto. Da li bi to moglo tako ? Država bi za malo bila u plusu.

Comment

Working...
                                X