Moram da napišem i kontra, jedan danas nije bio smrdibuba, uvažio je da sam sa tudjim autom, da u telefonu imam uklucano sve zamo jauto i da sam tupi glupi da pošaljem pravilan SMS a i zadržaću se samo 15 minuta jer idem samo jednu stvar da kupim i begam, što je bilo istina. Nije mi pisao kaznu a bilo mi je bitno jer nije moj auto pa da čovek ne bi imao problema, mene bole uvo...
Uglavnom njega mama ne mora da se stidi...
Ne smem reći gde i kada jer možda i nastrada što nije smrdibuba ali ko ima malo pamti znaće gde i kada...
Uglavnom njega mama ne mora da se stidi...
Ne smem reći gde i kada jer možda i nastrada što nije smrdibuba ali ko ima malo pamti znaće gde i kada...

h odlicno
Uglavnom nije i trk kući po novčanik i nazad. Dajem ličnu kartu a ona me gleda belo, već je zaboravila kako sam ridao i ostalo a bio sam ubedjen da je na mojoj strani... Podsetim je da sam ja onaj što ej rekao da s unajgluplja banka na svetu i tada turi karticu u tastaturu. Fina tastatura ima čitač kartica u njoj, moram nabaviti takvu... Sve je trajalo 30 sec i dva papira ispadnu iz štampača, jedna da potpišem ka sam primio novi LIB koji je sada 6 brojeva (prate hulje forum i znaju da sam kritikovao da je samo 4 cifre) a drugi papir je taj famozni LIB...
"Ljubazna" gospođa šefica je radila pre podne i sad nije u lokalu obajašnjava mi radnik i kaže hteo sam da vas pozovem sutra. Ja mu kaže da je pozove te da inisitiram da dobijem nov dušek. Nakon obavljenog poziva ode čovek u magacin i donese mi nov neraspakovan i neformiran dušek 

Odem na sajt ministarstva i pogledam šta je potrebno, nigde se ne spominje kopija lične karte kupca a i šta će im kad ionako prodavac plaća porez formalno. Spremim svu dokumentaciju, odem do poreske uprave u Glavnoj ulici (jer tako piše na sajtu), preko puta Madlenijanuma a oni me pošalju u zgradu opštine koja je 500 metara dalje. Prošetam do zgrade opštine, tamo vidim da moram i moju lk da kopiram. Izađem, napolje i iskopiram lk. Kad sam se vratio nema nikog u kancelariji 

Comment