-U lov sad idemo mi... Zgazi severnog jelena by sri98

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Ja sam vise puta udarao divljac, vise namerno nego slucajno, ali sam jednom prisustvovao necem neverovatnom.
    Vozim ja iz Novog Sada starim putem Astru, a u kolima ortak. U jednom trenutku iz suprotnog pravca ka nama ide Kadet i vozi bar 60 km, ako ne i vise, mada je procena isla na 80 km, pas od jedno 30 kg istrcava na ulicu, Kadet ga udara svom snagom bez kocenja, pas na braniku dobija anatomski oblik vozila (kao Kojot u crtanom filmu), Auto koci, pas spada sa vozila, sve vreme cvili, dize se i nastavlja da trci. A ja mislio da ce od njega ostati pasteta. I dan danas smo ortak i ja zbunjeni kako je pas to mogao da prezivi. Kadet nije ostao ceo....
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• maki
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 878
      • Budva, CG

vjerovatno i nije prezivio,to sto je otrcao to je reflex, ali je vjerovatno malo dalje pao, ja sam gledao par slucajeva auto udari zivotinju,ova se digne i pobjegne ali nakon 50-100m padne
      HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Trivo je za sada najbolji lovac.....!!!
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Je zveknuo kokosku jugicem. Samo sam video kako se kotrlja iza mene.
          Sto je najgore, ne bi bilo sanse da pipnem kocnicu ni da je dete bilo u pitanju

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Ja ne znam odakle krenuti...

Da li od sijaseta macki i sitnih dzukaca koje sam pokupio do sada, preko malo krupnijih komada dzukaca koji su znali i maglenku da mi izbiju, preko fazana koji mi je u blizini Panceva razbio soferku, sve do punokrvnog divljeg vepra kojem sam uspeo da odvalim podebelu sniclu sa guzice na licu mesta, a ostatak jadne zivotinje nam se preterano gadilo da trpamo u gepek Naravno, krilo, hauba, far, itd us stradali
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Danilo
              CBC Senator XXL
              • 02.10.2004
              • 908
              • Beograd, Dorcol

najjaca scena je bila kada smo ja i cale udarili petla mercedesom u nekom selu kod mladenovca. zivina istrcala, on je pokupio i stao i izlazi iz kola, gleda levo desno, vidi nema nikoga i krene da ga baci u gepek, kad odnekud se pojavljuje neki starac od 300 godina koji je video ceo slucaj i kaze: "nosis li ga to u hitnu?"
              www.blindmanmotorsport.com

Comment

• mirdza
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2005
                • 2437
                • Katowice (PL) / Banja Luka
                • AGP / W126

e, da, sjetih se jos jednoga...prije nekoliko mjeseci vracam se kasno poslije ponoci sa mora (baltickog - da ne bude zabune) i lik mi blica sa suprotne strane. kontam policija i usporim...poslije nepun kilometar g*vno mi se zaledilo - stado jelena pase kraj asfalta. i to bukvalno 0,5-1m. jos bila magla jer put ide kroz sumu. a vidio sam jednog koji je imao preko 150cm u plecki.
                da sam ga zakacio ne bih vise sjedio na CBF
                Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Black Knight
                  CBC Senator XXL
                  • 13.10.2004
                  • 2020
                  • Novi Beograd, kicblo

surova tema...
                  Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Nikola
                    CBC Senator XXL
                    • 29.09.2004
                    • 975
                    • Indjija/Vojvodina

Originally posted by cosworth
                    najjaca scena je bila kada smo ja i cale udarili petla mercedesom u nekom selu kod mladenovca. zivina istrcala, on je pokupio i stao i izlazi iz kola, gleda levo desno, vidi nema nikoga i krene da ga baci u gepek, kad odnekud se pojavljuje neki starac od 300 godina koji je video ceo slucaj i kaze: "nosis li ga to u hitnu?"
                    Vec smo imali ovo.... ali u temi Zezanje....
                    http://hiitek.mine.nu/forums/cannonball ... start=1510
                    .:Cuore Sportivo:.
                    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• @lix
                      CBC Senator XXL
                      • 17.12.2004
                      • 875
                      • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

Pre 5 godina, kecom sam udario lisicu pri brzini od oko 60 km/h. Vozio sam brze, medjutim naglo sam zakocio ali nije vredelo...
                      Bila je noc, lisica je krenula da pretrcava put i zablenula se u svetla. Iza je isla moja sestra sa MB 123...

Drugi slucaj nisam ja izveo vec moj prijatelj u Audiju 80 kockici. Pregazio je crnu macku. I dok su ga drugi tesili: "Cuti, ubio si baksuza", on je sve vreme ponavljao kroz suze:"Ubio sam cica-macu".
                      Što više za što manje

Comment

• Danilo
                        CBC Senator XXL
                        • 02.10.2004
                        • 908
                        • Beograd, Dorcol

Eh, a ja taman pomislio da se to sto desilo nekome, kad ono vic...

Bas sam podsetio caleta malopre na to, mesto se zove Selevac.
                        www.blindmanmotorsport.com

Comment

• fantastik
                          CBC Senator XXL
                          • 28.07.2005
                          • 417
                          • Novi Sad

Comment

• MOSLER
                            CBC Senator XXL
                            • 27.05.2005
                            • 1064
                            • Niš

Prosle nedelje idem auto putem iz Paracina za Nis,tek je pao mrak kada sam dosao do dela auto puta kod Aleksinca koji je neosvetljen.Isao sam oko 140km/h kada sam se poceo priblizavati autu ispred mene pa sam presao u levu traku kako bih ga pretekao.U tom trenutku vozac tog vozila je naizgled bez razloga poceo naglo da usporava i posto mi je bilo sumnjivo upalim dugacka svetla i imam sta da vidim:dve ovce u obliku babe i dede polako i bez zurbe prelaze auto put(sa desne na levu stranu) kao da su na pesackom prelazu.Leg'o sam na sirenu i pocinjem naglo da kocim a oni nastavljaju da se vuku i do sredine puta dolaze malo pre nego da naletim na njih. Toliko sam poludeo da mi je doslo da zaustavim
                            auto i polomim im noge pa da se onda invalidskim kolicima krecu po putu ko sva ostala vozila.

Comment

• DejanV
                              CBC Senator XXL
                              • 19.07.2005
                              • 682
                              • Beograd

Prosle proleca, jedna macka, bezeci od navaletnog svalera, u punom trku mi se zakuca u desnu maglenku. Popravih je. First blood!

Proletos, na putu Novi Sad - Beograd, nigde nikoga i ne znam odakle se stvori neko kuce. A ja sa oko 140 km/h preticem coveka. Kocimo i on i ja, gazimo trube, kuce se okrene da klisne, ali ga odvalim levom maglenkom. Sada mi opet ne rade, a mrzi me da se vitlam kod majstora samo za to, cekam redovni servis, pa cu tada. Kuce ostade da lezi.

Pozdrav,
                              DVV
                              Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• Jakovljevic
                                CBC Senator
                                • 11.10.2004
                                • 205
                                • Paracin

A da li Vi ljudi idete u pravi lov??? Fazani, zecevi, svinje divljakuse, srndaci...
                                U lov sad idemo MI.......

Comment

Working...
                                X