Vozim Bmw ne ubijam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • b_samardzic
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 1557
    • Smederevo

Odg: Vozim Bmw ne ubijam

Mediji su u pravu sto se tice BMW-a. Recimo da je covek vozio neku vektru ili pasata 200 na sat niko nebi bio povredjen.

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

Pa jes' meksa limarija na opelu
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• banekg
        CBC Senator XXL
        • 06.09.2010
        • 1274
        • Nis
        • Toyota Carina e 2.0

Jeremy Clarkson - Top Gear: "Sada mogu sa zadovoljstvom da kupim BMW, jer su bumbari prestali da ga kupuju, sada kupuju Audi".

Ovako je i u mom kraju, a najopasniji po zivot su klinci iz kraja sa Yugom, Corsom, Clio, Pezo 205, onaj mali Citroen C-nesto...
        Long Live CBC!!!

Comment

• -Miloš-
          CBC Senator
          • 16.12.2007
          • 269
          • Beograd, Karaburma
          • yugo tempo 1.1

Meni su najjači novopečeni vlasnici bmw koji su pre toga vozili nešto na prednji pogon, zadnja vuča u kombinaciji kupiću gume sledeće godine prevari ko dobar dan

Drugar mi je poznavao jednu od sestara, kaže da one nisu poznavale dotičnog vozača već je bio sistem dogovora za vožnju.

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

Kada se desi nesto ovako,onda se prica o tome,kako to nije dobro,nekoliko dana traju price i sve ode u zaborav!Niko se ne bavi uzrocima problema,a visoke kazne nisu nacin pomocu kojeg bi se smanjile ovakve nesrece.

Comment

• legenda
              CBC Senator XXL
              • 28.03.2009
              • 1345
              • Beograd

Kazem da treba napraviti stazu ili iskoristiti ovu Navakov-u,naplacivati po satu,pa nek se BMW-isti isprobavaju do besvesti...a ne svaku noc da debili od 20god u najboljem slucaju divljaju preko Mirijevskog bulevara,pa sve precicom do B.Kralja Aleksandra i to bas upravo sa e46...ne znam gde taj klinac radi,ko mu je kupio e46,ko mu daje za gorivo i ko mu ga odrzava,ali vidim da ima 17-tice minimum...ulazi poprecke u svaku raskrsnicu i meni hoce redovno da podleti pod kombi...da znam da nece nista da mu bude,poprecio bi mu kombi,kod okretnice 16-tice,a onda bi ga tuk'o sve do stanice policije...nista nisu bolji ni ovi sa alfama...u Batutovoj lik sa 147-micom,pretice nizbrdo,prelazi u moju traku,otkida mi retrovizor i cese vrata na astri...stajem,palim sva 4 i izlazim iz auta...lik se zaustavlja na semaforu,otvara prozor i pokazuje mi srednji prst...sutradan mi njegov tata nudi 500e da se dogovorimo,uz opasku da mi ni auto ne vredi toliko...ja sam se dogovorio sa njegovim osiguranjem,a on neka se dogovara sa sudijom za prekrsaje...mora da se stane bahatosti na kraj,kako nisam siguran,ali nesto mora da se preduzme...ne zelim vise da gledam slike mladih devojaka po naslovnim stranama novina...

Comment

• YUgisa
                CBC Senator XXL
                • 05.06.2008
                • 793
                • Subotica
                • Yugo 1.1 EFI

Najopasnije su budale koje ne znaju svoje mogucnosti a ni mogucnosti svog auta, a sta voze je totalno svejedno... I problem je sto se kod nas sve pripisuje neprilagodjenoj brzini a sigurno 2/3 prekrsaja ovakog tipa je ustvari krivac alkohol...
                Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• Boki Ar
                  CBC Senator XXL
                  • 11.11.2004
                  • 2827
                  • Aranđelovac
                  • Vektra

Originally posted by YUgisa View Post
                  Ja danas vozio skoro neprekidno oko 50km/h i u jednom trenutku 74km/h u gradu bez ikakvih problema Ali pazi, nije sve tako crno na belo sa zimskim gumama kod mene, cale ima zimske sa 7-8mm a ja letnje za 4mm i njegove su godinu dana stare a moje 3.5 godine...

Comment

• boban1982
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2010
                    • 1106
                    • Batajnica
                    • SAXO VTS-BIC

Danas na studiju B izasla reklama,u pitanju je bmw koji jurca gradom,u autu dve devojke i dva momka koji na kraju izaziva udes sa drugim autom!Na kraju parola,postujte saobracajne propise...

Comment

• YUgisa
                      CBC Senator XXL
                      • 05.06.2008
                      • 793
                      • Subotica
                      • Yugo 1.1 EFI

Boki Ar:

i?
                      Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• banekg
                        CBC Senator XXL
                        • 06.09.2010
                        • 1274
                        • Nis
                        • Toyota Carina e 2.0

Boki, bravo za osvrt, bas sam na takve i mislio, kad ono, ima ih i medju nama
                        Long Live CBC!!!

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Boki Ar:

i?
                          Hoće čovek da kaže da to što ti misliš da si tenk i kad te grune autobus jer nisi mogao se zaustaviš je tvoj problem ali ako pri tome nastrada još neko onda to nije samo tvoj problem. Dovoljno je da neko u autobusu samo razbije nos prilikom nepotrebnog kočenja... ali ne, ti si superman sa letnjim gumama po snegu, imaš rendgenski vid i vidiš iza ćoška ko ide, predvidjaš kao baba Vangla dete od 7 goduna koje ne vidiš jer je niže od auta da neće istrčati iza parkiranog auta itd...

Zato postoje zakoni da bi štitili sve podjednako mada se to nekom ne svidja ali u tom slučaju nema subjektivne procene i greške.
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• YUgisa
                            CBC Senator XXL
                            • 05.06.2008
                            • 793
                            • Subotica
                            • Yugo 1.1 EFI

Kao sto sam rekao, treba znati svoje mogucnosti i mogucnosti auta, naravno i mesto gde je to moguce... Do sada sam se vozio sa vise ljudi koji brzo voze i nisam se nikad uplasio za svoju bezbednost, ali sam se zato vozio sa vise ljudi koji voze i ispod ogranicenja pa da strahujem za svoj zivot... Jer sem ogranicenja brzine, crveno svetlo i izbacivanje zmigavaca kad hoce da skrene na nekoj od raskrsnici pod 90 stepeni, za ostala pravila nema pojma da postoje a za osnovne zakone fizike nije ni cuo... A 80% ljudi ne zna najobicnije propise u saobracaju a 99% ljudi nema pojma o zakonima fizike na ponasanje vozila...

A to da li ce dete da istrci, najbolje onda da odmah icepam dozvolu i da svi prestanemo voziti auto, verovatnoca da istrci dete kad vi vozite 50 je ista kolika i da ja vozim 100 i da skontam dete i da se zaustavim... Najbanalniji primer za verovatnocu cu da iznesem iz svog iskustva, dan kad sam rekao sebi, ajd, danas za probu, vozicu polako, postujuci sve propise, stigao sam do prvog semafora koji je manje od pola km od moje kuce gde se lik zabio u mene od pozadi... Da sam vozio kako obicno vozim, prosao bih davno taj semafor...

Sto se tice moje supermenske voznje po snegu, pa mogu samo da se hvalim kako sam imao priliku da vozim na pravcu Kula-Backa Topola prekrivenim snegom za vreme vejavice i da sam preticao kola po kola koja voze 30-40km/h (od kojih je vecina imala zimske gume, bas sam obracao paznju) i da su onda svi odjednom dobili muda i poceli mene da prate u koloni pa sam na kraju skupio 10-15 kola iza sebe... Naravno, sem sto smo vozili 60-80km/h, ni jedan od tih nije znao da drzi vece odstojanje, nego su se nabili svi jedni drugima na manje od 10m... Sto je cist dokaze tog sto ja govorim, ljudi nemaju pojma o svojim mogucnostima a ni mogucnostima auta koji voze... Nisu znali da mogu bezbedno da voze duplo brze a nemaju ni pojma da sam ja naglo zakocio, svi bi se nasadili jedan na drugog... Pa sam ja ko ****** morao svaki put kad hocu da usporim da 100m ranije levom nogom drukam kocnicu da bi moron iza mene poceo da koci pre mene...

Ja postujem sve odredbe zakona sem ogranicenja brzine. Ali ja obecavam da cu i to da postujem, onda kada se budu postavila ogranicenja logicki, kada ce policija sve vozace jednako da kaznjava i kada ce da kazni i onog ko usporava saobracaj... a ne da vozim putem koji ima ogranicenje 80 iako moze bez problema da se vozi 100 i da moram da usporavam na 50 jer je sa leve strane neciji poljski WC...

A sto se tice tih guma, kada ljudi nauce, da je dubina sare na gumi jedna od sporednih osobina i da je bitan sastav tj kvalitet gume i njena starost, onda cu ja da se zalazem za to da svi koristimo zimske i letnje gume... A dok 90% ljudi bude kupovalo najocakstije nove gume i polovne (koje su ustvari otpad u Evropi), onda se necu bojati za svoj zivot sto ja vozim sa letnjim gumama... A zasto tako mislim, zato sto iz licnog iskustva znam kako se ponasaju matore gume, kako se ponasa jedna kvalitetna letnja guma i kako jedna ***** od nove zimske gume i imam i neke testove koji podkrepljuju moju pricu, samo ja nemam nameru da se natezem sa ljudima cije se iskustvo meri samo sa time ko ima vise godina i ciji je duzi... Do sad sam naucio da mnogi koji su radili nesto ceo zivot i sad su u penziji nemaju pojma i dalje o tome, a znam i da u Srbiji svi imaju minimum 25cm a sad vec cesce i skoro 30cm, a ja ne mogu tu da se takmicim sa svojim...

Ovo sto se desilo sa tim vozacem BMWa je samo zato sto je dozvolio sebi da bude tolika ****** i idijot pa da pijan vozi auto. Da je bio trezan, sigurno ne bi prelazio preko crvenog pa se ne bi nista desilo...

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Ja postujem sve odredbe zakona sem ogranicenja brzine. Ali ja obecavam da cu i to da postujem, onda kada se budu postavila ogranicenja logicki, kada ce policija sve vozace jednako da kaznjava i kada ce da kazni i onog ko usporava saobracaj... a ne da vozim putem koji ima ogranicenje 80 iako moze bez problema da se vozi 100 i da moram da usporavam na 50 jer je sa leve strane neciji poljski WC...
                              Da me ne razumeš pogrešno, nisi ti najgori od sve dece samo si se ovde exponirao. Ima mnogo gorih od tebe i kao dugogodišnji učesnik u saobraćaju razumem svu tvoju frustraciju ali to ti ne daje za pravo da sam odrediš šta ćeš činiti u saobraćaju jer se tebi nešto ne svidja ili ti se čini glupo.

Narod nema para, banke ga imaju na tone, da li je to nepravda pa jeste ali nije ok ušetati u banku i štrpnuti malo (ili puno) iako si sposoban za to...

Spomenuo sam dete iza parkiranih auta jer je to česta realna situacija kao i mnoge druge i ti nisi u mogućnosti da predvidiš sve radnje koej će se neplanirano dogoditi kao ni sposobnosti svih ostalih učesnika u saobraćaju, zato postoje zakoni da bi se to ujednačilo.

Da automobil i parazit koji sedi u njemu nisu opasna stvar, ne bi bilo toliko mrtvih na putevima. Verovatno kijavica ili nešto slično odnosi više života ali na ovo može da se utiče.

Nisam siguran ali mislim da je za ovog bio mali procenat alkohola i da ejste ne podnose ga svi isto ali da niej bio iznad svojih mogućnosti ne bi vozio 200 na sat ni pijan ni trezan. Kako god da se završi on će živeti sa tim da je kriv za smrt tri devojke... 2 sekunde...
                              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• kuzmar
                                Moderator
                                • 18.12.2009
                                • 783
                                • Lazarevac
                                • Pezo 207 1.6 HDI

Ovo sto se desilo sa tim vozacem BMWa je samo zato sto je dozvolio sebi da bude tolika ****** i idijot pa da pijan vozi auto. Da je bio trezan, sigurno ne bi prelazio preko crvenog pa se ne bi nista desilo...

Vidis, zvanicno je saopsteno da je taj imao 0.39 promila a do skoro je bilo dozvoljeno 0.5 promila. To samo moze da znaci da je doticni bio u stanju koje je do nedavno tretirano kao dozvoljeno pa prema tome nemoj kao novinari da pisese kako je bio pijan kao da je imao 1,5 ili 2 promila alkohola u krvi. On je sa tom kolicinom alkohola sigurno bio svestan mogucih posledica prolaska kroy crveno i voznje sumanutom brzinom. Ne branim ga, taman posla, samo skrecem paznju na izjave pojedinih moralista da je ovaj bio pijan, da su te devojke pogresile sto su uopste sele u kola sa pijanim vozacem itd.

P.S

Predvidjena kazna ya tu kolicinu alkohola u krvi je 5000 dinara odnosno 6000-18000 ako je izazvana nezgoda ili ugrozena bezbednost. A ista kazna je predvidjena i za nepropisno parkiranje, voznju zutom trakom itd. Pa bi onda trebalo da bude jasno koliko i zakonodavac taj prekrsaj smatra ozbiljnim.
                                www.paluba.info

Comment

Working...
                                X