Vozim Bmw ne ubijam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Odg: Vozim Bmw ne ubijam

Dopusti neka Te ti loši primeri uče, a i sve nas. Sve dobronamerne kritike, koje si dobio, biće na svom mestu ako ih se setiš kada sedneš za upravljač. Saobraćaj je postao vrlo opasna stvar.

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Evo bas u mom komsiluku juce klinac od 20god koji nema vozacku i nikad nije imao auto,kupio BMW 525i za 1700e.Meni sad nije jasno zasto je deckonja uzeo bas taj auto a ne nesto do 1300ccm i 75ks kad ima platu 350e nego tog BMW od 190ks?
      Kako ja razmisljam,ako mu je bitno da ne ide peske i da se jeftino vozi uzeo bi nesto skromno i ekonomicno.Medjutim njemu je verovatno vazno to da ce,kada primi platu,napuniti rezervoar i divljati tokom vikenda.A ishod njegovog neiskustva za volanom,jakog auta sa zadnjom vucom,zelja za dokazivanjem i jos uz to neko pivce i dzoint,mogu biti pogubni ne samo za njega vec i za nekog neduznog.
      Hocu da kazem da je verovatno unapred isplanirao divljacke vikend voznje cim je uzeo takav auto sa takvom platom.

Comment

• Dzoni_mkv
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2007
        • 875
        • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ti zaista imas problem sa BMW-om zar ne? Kupio je zato sto kosta 1700eur. Eto zato. Za tako malo para dobio je mnogo konja i mnogo metara lima, ako je za utehu ima 2 metra haube ispred sebe ako ne daj boze napravi neko sranje. Da je mogao za te pare da kupi jaci kupio bi BILO KOJU marku. Ima 20 godina neizivljen je i sigurno nece kupiti Corsu, Punta ili Fiestu. Krpice se polovnim gumama ili ce boziti celaston nece odrzavati auto i sve ono sto rade momci u njegovim godinama. OPET to ne znaci da ako mu taj BMW od 1700 bio nedostupan, da ne bi kupio neku drugu marku i divljao.
        A ti ako si vec toliko zabrinut i znas da nema dozvolu (sto je u stvari i problem a ne BMW), svaki put kada vidis da izadje iz dvorista prijavi policiji. Za to nemas opravdanje ako ne uradis. Bas me interesuje da li ces to uraditi.
        You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• kuzmar
          Moderator
          • 18.12.2009
          • 783
          • Lazarevac
          • Pezo 207 1.6 HDI

Originally posted by Dzoni_mkv View Post
          Za tako malo para dobio je mnogo konja i mnogo metara lima, ako je za utehu ima 2 metra haube ispred sebe ako ne daj boze napravi neko sranje.
          A koga pa zabole ako napravi sranje i tih 2 metra haube ga ostavi u životu? Jel a neko tera da pravi sranje? Jbg bratac ja sam to uvek gledao na ovakav nacin: seo u kola glupirao se i nastradao i sta tu ima da se zali kad je sam sebi slomio vrat. Ali ako je seo u kola pa se glupirao i ubio ili invalidom nacinio neko dete, porodicu, nekoga ko je tek trebao da zivi e to je onda potpuno druga prica. Ako vec hoce da se izivljava posto kazes mlad i neizivljen, ako hoce da rizikuje neka skoci sa Brankovog mosta ili Gazele. tako ce samo sebe ugroziti a ako bude imao srece mozda mu se ukaze jos neka prilika za isto.

O tim celavim gumama, odrzavanju i slicnim stvarima koje pominjes i koje opravdavas time sto je mlad i neizivljen necu da trosim tastaturu.

P.S

Ali da ne bude da sam samo tebe kritikovao evo da napisem i ovo: to sto je neko kupio BMW-a a ima malu platu ne znaci po defaultu da ce da pravi probleme. Mozda i nece iako crna hronika veoma cesto govori suprotno. Isto je to kao kada bi svakoga ko ima oruzje odmah smatrali ubicom i kriminalcem. Znam dosta momaka od 20-ak godina koji voze dobra kola ali se ne glupiraju, opet znam i neke znatno starije koji bi se glupirali sa bilo kojim kolima od trabanta pa nadalje.
          www.paluba.info

Comment

• Dzoni_mkv
            CBC Senator XXL
            • 29.04.2007
            • 875
            • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Procitaj malo bolje. Uopste ne opravadavam takvo ponasanje, vec ukazujem na obrazac tog ponasanja. Mlad je lud je i tako ce se ponasati. Ja i ti mozemo da dubimo na trepavicama i tu pomoci nema. To je ono sto pricamo. Edukacija koja ne postoji i ne edukuju se samo vozaci vec i oni koji ce to jednog dana postati, kao i oni sto ne voze ali su ucesnici ili ce biti.
            Komsija koji je primetio to pa napisao na forumu moze da pomogne tako sto ce pozvati policiju svaku put kada ovaj izadje na ulicu jer bez vozacke dozvole NEMA STA DA TRAZI NA DRUMU.
            To sto vozi BMW, Audi, Mercedes, Ladu, Zastavu, Reno itd ne znaci nista. U svakom tom autu moze nekog ubiti. Isto tako ni godine nisu bitne. Ko je odgovaran odgovoran ce biti i sa 20 i sa 50 i obrnuto.
            You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• gorans
              CBC Senator XXL
              • 09.03.2010
              • 1525
              • Beograd

Originally posted by Dzoni_mkv View Post
              Ti zaista imas problem sa BMW-om zar ne? Kupio je zato sto kosta 1700eur. Eto zato. Za tako malo para dobio je mnogo konja i mnogo metara lima, ako je za utehu ima 2 metra haube ispred sebe ako ne daj boze napravi neko sranje. Da je mogao za te pare da kupi jaci kupio bi BILO KOJU marku. Ima 20 godina neizivljen je i sigurno nece kupiti Corsu, Punta ili Fiestu. Krpice se polovnim gumama ili ce boziti celaston nece odrzavati auto i sve ono sto rade momci u njegovim godinama. OPET to ne znaci da ako mu taj BMW od 1700 bio nedostupan, da ne bi kupio neku drugu marku i divljao.
              A ti ako si vec toliko zabrinut i znas da nema dozvolu (sto je u stvari i problem a ne BMW), svaki put kada vidis da izadje iz dvorista prijavi policiji. Za to nemas opravdanje ako ne uradis. Bas me interesuje da li ces to uraditi.
              1.Nemam apsolutno nista protiv BMW-a
              2.Necu ga sigurno prijaviti policiji,jer nisam taj tip.
              To sto je kupio taj auto sa takvim primanjima dokazuje da je decko kreten i da mu je bitno da ima BMW od 200ks.
              U prilog mom prethodnom postu ide i to da sam jutros video da mu je udareno desno krilo i da je ceo kvart isaran tragovima guma,sto znaci da je divljao i negde zveknuo.
              Ja samo hocu da kazem da se tu radi o kombinaciji neiskusnog,neizivljenog ludaka i auta od 200ks.A takva kombinacija moze da donese samo zlo i nesrecu.
              Samo se plasim da opet ne osvane vest /Pijani mladic u BMW izazvao nesrecu/
              A sto se tice snage auta,da mu je to bilo presudno,mogao je da uzme i Sieru 2.8 XR4i,Omegu 3000 V6,Renault 25 V6,SAAB 9000 2.3 turbo itd ali to onda nebi bio BMW i on nebi bio mangup.

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

Re: Vozim Bmw ne ubijam

a kakav je to tip ljudi sto prijavljuje takve stvari policiji, posto ti nisi taj?
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zorz
                  CBC Član
                  • 16.10.2009
                  • 40
                  • Beograd

Slazem se sa Gorans-om,to je poenta cele price.

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

Re: Vozim Bmw ne ubijam

meni se cini da je poenta da svi znamo nekoga ko pravi sranja ali okrecemo glavu, pravimo se blesavi. Kad se desi nesto onda se zgrazavamo i osudjujemo.
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• gorans
                      CBC Senator XXL
                      • 09.03.2010
                      • 1525
                      • Beograd

Odg: Re: Vozim Bmw ne ubijam

Originally posted by Chubbs View Post
                      a kakav je to tip ljudi sto prijavljuje takve stvari policiji, posto ti nisi taj?
                      Ne kazem da ja ispravno postupam ali,jednostavno,ne guram nos tamo gde mu nije mesto i gledam svoj put i svoja posla.

Comment

• banekg
                        CBC Senator XXL
                        • 06.09.2010
                        • 1274
                        • Nis
                        • Toyota Carina e 2.0

Statisticki gledano, BMW nije auto koji pravi najvise nesreca u saobracaju. BMW je isto sto i svaki drugi auto, samo malo kvalitetniji

..i da, postojimo i mi, koji bi pre kupili BMW star xxx godina, nego za iste pare nesto novo...to se zove ljubav prema necemu, npr. prema metalu, a zgrazavanje prema plastici. BTW, imam 42 godine.
                        Long Live CBC!!!

Comment

• MagicMaster
                          CBC Član
                          • 22.01.2011
                          • 77
                          • Požarevac

2.Necu ga sigurno prijaviti policiji,jer nisam taj tip.
                          Greška u startu. Ja brate imam decu, i kada neko pravi probleme po ulici, prvo ga ljudski opomenem, pa onda i prijava policiji. Pa ako i to ne pomogne, ima i drugih načina.

Ja NEĆU i NE ŽELIM da ikada dodjem u situaciju da moram da pomislim: Možda da sam prijavio, da mu oduzeli, možda se ne bi desilo X X X ( X X X je teško sranje sa zajebanim ishodom , ne daj Bože nekom mom ukućaninu)

I najviše mrzim ono: E, kako vozio nije ni čudo! Čekaj, ako mogu da utičem, neću da dozvolim da se to desi ....

A slažem se za ovo da je BMW nepravedno izvikan kao smrt na točkovima .....

Comment

Working...
                          X