U stanu u kom zivim imam Housel klimu 12btu. ugradjena je 2005 ili 2006, ne secam se tacno i od tada nije videla majstora za servis. Pre 2-3god. su se pojavili neprijatni mirisi iz unutrasnje jedinice i to najvise kada je ukljucen samo ventilator koji izduvava vazduh, dok kada se ukljuci kompresor i pocne sa izbacivanjem hladnog vazduha ta pojava je gotovo neprimetna ili je ja jednostavno ne osecam. Filtere redovno perem, koristio sam par sredstava za ciscenje i dezinfekciju klime ali sve bezuspesno. Neko bi rekao zasto se nisam obratio nekom od servisa!? Iz iskustva bliskih ljudi koji su radili tzv. godisnje servisiranje klima uredjaja shvatih da samo serviseri da li zbog neisplativosti ili eto sto lakse i brze zarade rade isto ono sto sam radio i ja, s tom razlikom sto za to treba jos platiti 20-tak eur.
Moje pitanje bi bilo zna li neko krsten i posten servis koji ce skinuti komplet unutrasnju jedinicu, oprati i dezinfikovati, proveriti spoljnu jedinicu i ocistiti i nju itd itd!?
Moje pitanje bi bilo zna li neko krsten i posten servis koji ce skinuti komplet unutrasnju jedinicu, oprati i dezinfikovati, proveriti spoljnu jedinicu i ocistiti i nju itd itd!?
Comment