Moja kuća njihovoj kući godišnje cca 50.000 dinara
Komentar on................................................ .................................................. ..................................
Sledeće je samo i isključivo zbog guglete da nadje ovo i indexira što bolje,,,,
Orion telekom, adsl, pretplata za adsl, brzina adsl, isp adsl, sezam isp, sezam host, oriontelekom, secikese, džeparoši, drumski razbojnici..
komentar off............................................... .................................................. ...................................
Pa meter mu i ovi gejovi iz gasa (onog kućnog) sačekaju koji dan pre nego što počnu da prete a najgori su od sve dece i imaš rok od 15 dana da uplatiš, pa te onda tuže (ne uvek, ne većinom) pa tek.... Ovi gejovi bi da ih finansiram unapred jer ako ne bih da dobijem ovo moronsko pismo moram dati pare pre roka... Moroni bre pa ne prodajete kel za rak, ovo je običan usrani ADSL za koji dajete popust od 5 meseci ne platiš n idinara a onda platiš dogovoreno što znači da to košta 200 dinara mesečno a vi mi uzimate 2000+ i još da mi pretite??? Pa vi ste stvarno moproni.
Orion telekom....
Treba mi hitno opcija da promenim isp-a adsla koji je sad orion telekom puta dva komada od 6 mega ili čega....
(koji moron je napravio ovui tastaturu sa uspravnim home end tasteriam ja moron je kupio i negledao)
Preko sto godina sam korisnik Sezama, bilo je dobro i loše ali se uvek moglo dogovoriti, imali su dušu i šmek, moga osi se obratiti čak i glavnima, ko ih je znao znao a ko nije i njima su odgovarali itd... Mogao si zvati nekog telefonom i zamoliti da ti puste preko vikenda "prenos" jer si kretenski već xxxxx puta zaboravio da platiš preplatu pa te je sistem otpilio posle 15 dana a to po pravilu uvek bude petak a subotom nerade. Onda ih na*****š što subotom en rade i gle, posle nekog vremena rade i subotom, itd...
orion telekom..
Da ne dužim sa su Orion telekom a upao je tu i Neobi što im ne bi dao dve ovce nacrtane da mi čuvaju (zbog hostinga) ali se poštovani Chubbs ne bi složio sa tim pa ću iz pijeteta prema njemu reći samo lepo da su seronje
Čim jen ko uspeo da to ujedini a samo sam čuo ko je, ne bih u to sad da ulazim jer me intimno ne zanima a ako ej istina onda me zaniam i odo juče jer nedam ni gram zrna žita neprijatelju a neprijatelj je presiguran u sebe i misl ida će doveka a neće. Mosad je ičkin dim za srpski DOSaD a taj će ih kad tad tražiti da i džungle amazona neće moći da ih sakriju, Ne ovaj amazon,com za ove mladje, drugi amazon....
orion telekom adsl
Ukratko, treba mi pomoć za bilo koji normalan ISP sa normnalnim ostatkom, Zna da nema mnogo normalno ali ono podnošljivo. Kablovska ne dolazi u obzir je r verujem da bi se sudili ok oduga od mnogo novaca koji dobiti niakd neće iz ličnih razloga.
Oni meni danas:
-----------------------------------
Poštovani,
Prema evidenciji u našoj bazi, danas istièe vaša pretplata za pretplatnièki broj 021xxxxx, korisnièko ime do.xxxx i paket Orion ADSL (4Mbps/512) 1 mesec.
Pošto do današnjeg dana nije evidentirana uplata, molimo Vas da do kraja dana izvršite plaæanje odnosno produženje pretplate kako bi u narednom periodu bili u moguænosti da nesmetano koristite servis. Na stranici http://moj.oriontelekom.rs možete izvršiti proveru stanja raèuna.
Podaci za plaæanje:
• Iznos: 2117,55
• broj tekuæeg raèuna za Orion telekom usluge: 355-1137342-77
• poziv na broj: 95-2020124088120
• model: 97
Ukoliko ste u meðuvremenu izvršili uplatu, molimo Vas da dokaz o uplati dostavite na email korisnicka.zona@oriontelekom.rs ili fax 011/4100011.
Ukoliko uplata ne bude verifikovana, servis æe sutra automatski biti iskljuèen.
Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite emailom ili pozovete Korisnièki servis.
Hvala Vam što koristite naše usluge.
Srdaèan pozdrav,
Korisnièki servis
Orion telekom
www.oriontelekom.rs
+ 381 11 4 100 100
ende
------------------------
Ja njima ukratko:
---------------------------------------------------------------------
Ukoliko sutra servis bude iskljulen, tako će ostati zauvek.
Sa poštovanjem,
Zoran Doroslovac / Bele Njive 16 / Novi Sad
Tel: (021) 452 739 / 064 236 9992
.................................................. .....................
-----Original Message-----
From: Orion telekom
Sent: Wednesday, August 01, 2012 2:33 PM
To: dora@sezampro.rs
Subject: Obaveštenje o isteku pretplate
Poštovani,
Prema evidenciji u našoj bazi, danas istièe vaša pretplata za pretplatnièki
broj 021452739, korisnièko ime doxxxra i paket Orion ADSL (4Mbps/512) 1 mesec.
Pošto do današnjeg dana nije evidentirana uplata, molimo Vas da do kraja
dana izvršite plaæanje odnosno produženje pretplate kako bi u narednom
periodu bili u moguænosti da nesmetano koristite servis. Na stranici
http://moj.oriontelekom.rs možete izvršiti proveru stanja raèuna.
Podaci za plaæanje:
Ukoliko ste u meðuvremenu izvršili uplatu, molimo Vas da dokaz o uplati
dostavite na email korisnicka.zona@oriontelekom.rs ili fax 011/4100011.
Ukoliko uplata ne bude verifikovana, servis æe sutra automatski biti
iskljuèen.
Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite emailom ili
pozovete Korisnièki servis.
Srdaèan pozdrav,
Korisnièki servis
Orion telekom
www.oriontelekom.rs
+ 381 11 4 100 100
Komentar on................................................ .................................................. ..................................
Sledeće je samo i isključivo zbog guglete da nadje ovo i indexira što bolje,,,,
Orion telekom, adsl, pretplata za adsl, brzina adsl, isp adsl, sezam isp, sezam host, oriontelekom, secikese, džeparoši, drumski razbojnici..
komentar off............................................... .................................................. ...................................
Pa meter mu i ovi gejovi iz gasa (onog kućnog) sačekaju koji dan pre nego što počnu da prete a najgori su od sve dece i imaš rok od 15 dana da uplatiš, pa te onda tuže (ne uvek, ne većinom) pa tek.... Ovi gejovi bi da ih finansiram unapred jer ako ne bih da dobijem ovo moronsko pismo moram dati pare pre roka... Moroni bre pa ne prodajete kel za rak, ovo je običan usrani ADSL za koji dajete popust od 5 meseci ne platiš n idinara a onda platiš dogovoreno što znači da to košta 200 dinara mesečno a vi mi uzimate 2000+ i još da mi pretite??? Pa vi ste stvarno moproni.
Orion telekom....
Treba mi hitno opcija da promenim isp-a adsla koji je sad orion telekom puta dva komada od 6 mega ili čega....
(koji moron je napravio ovui tastaturu sa uspravnim home end tasteriam ja moron je kupio i negledao)
Preko sto godina sam korisnik Sezama, bilo je dobro i loše ali se uvek moglo dogovoriti, imali su dušu i šmek, moga osi se obratiti čak i glavnima, ko ih je znao znao a ko nije i njima su odgovarali itd... Mogao si zvati nekog telefonom i zamoliti da ti puste preko vikenda "prenos" jer si kretenski već xxxxx puta zaboravio da platiš preplatu pa te je sistem otpilio posle 15 dana a to po pravilu uvek bude petak a subotom nerade. Onda ih na*****š što subotom en rade i gle, posle nekog vremena rade i subotom, itd...
orion telekom..
Da ne dužim sa su Orion telekom a upao je tu i Neobi što im ne bi dao dve ovce nacrtane da mi čuvaju (zbog hostinga) ali se poštovani Chubbs ne bi složio sa tim pa ću iz pijeteta prema njemu reći samo lepo da su seronje

Čim jen ko uspeo da to ujedini a samo sam čuo ko je, ne bih u to sad da ulazim jer me intimno ne zanima a ako ej istina onda me zaniam i odo juče jer nedam ni gram zrna žita neprijatelju a neprijatelj je presiguran u sebe i misl ida će doveka a neće. Mosad je ičkin dim za srpski DOSaD a taj će ih kad tad tražiti da i džungle amazona neće moći da ih sakriju, Ne ovaj amazon,com za ove mladje, drugi amazon....
orion telekom adsl
Ukratko, treba mi pomoć za bilo koji normalan ISP sa normnalnim ostatkom, Zna da nema mnogo normalno ali ono podnošljivo. Kablovska ne dolazi u obzir je r verujem da bi se sudili ok oduga od mnogo novaca koji dobiti niakd neće iz ličnih razloga.
Oni meni danas:
-----------------------------------
Poštovani,
Prema evidenciji u našoj bazi, danas istièe vaša pretplata za pretplatnièki broj 021xxxxx, korisnièko ime do.xxxx i paket Orion ADSL (4Mbps/512) 1 mesec.
Pošto do današnjeg dana nije evidentirana uplata, molimo Vas da do kraja dana izvršite plaæanje odnosno produženje pretplate kako bi u narednom periodu bili u moguænosti da nesmetano koristite servis. Na stranici http://moj.oriontelekom.rs možete izvršiti proveru stanja raèuna.
Podaci za plaæanje:
Ukoliko ste u meðuvremenu izvršili uplatu, molimo Vas da dokaz o uplati dostavite na email korisnicka.zona@oriontelekom.rs ili fax 011/4100011.
Ukoliko uplata ne bude verifikovana, servis æe sutra automatski biti iskljuèen.
Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite emailom ili pozovete Korisnièki servis.
Srdaèan pozdrav,
Korisnièki servis
Orion telekom
www.oriontelekom.rs
+ 381 11 4 100 100
ende
------------------------
Ja njima ukratko:
---------------------------------------------------------------------
Ukoliko sutra servis bude iskljulen, tako će ostati zauvek.
Sa poštovanjem,
Zoran Doroslovac / Bele Njive 16 / Novi Sad
Tel: (021) 452 739 / 064 236 9992
.................................................. .....................
-----Original Message-----
From: Orion telekom
Sent: Wednesday, August 01, 2012 2:33 PM
To: dora@sezampro.rs
Subject: Obaveštenje o isteku pretplate
Poštovani,
Prema evidenciji u našoj bazi, danas istièe vaša pretplata za pretplatnièki
broj 021452739, korisnièko ime doxxxra i paket Orion ADSL (4Mbps/512) 1 mesec.
Pošto do današnjeg dana nije evidentirana uplata, molimo Vas da do kraja
dana izvršite plaæanje odnosno produženje pretplate kako bi u narednom
periodu bili u moguænosti da nesmetano koristite servis. Na stranici
http://moj.oriontelekom.rs možete izvršiti proveru stanja raèuna.
Podaci za plaæanje:
Ukoliko ste u meðuvremenu izvršili uplatu, molimo Vas da dokaz o uplati
dostavite na email korisnicka.zona@oriontelekom.rs ili fax 011/4100011.
Ukoliko uplata ne bude verifikovana, servis æe sutra automatski biti
iskljuèen.
Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite emailom ili
pozovete Korisnièki servis.
Srdaèan pozdrav,
Korisnièki servis
Orion telekom
www.oriontelekom.rs
+ 381 11 4 100 100
Comment