ADSL robijaš, Orion telekom tužibaba

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

ADSL robijaš, Orion telekom tužibaba

Moja kuća njihovoj kući godišnje cca 50.000 dinara
    Komentar on................................................ .................................................. ..................................
    Sledeće je samo i isključivo zbog guglete da nadje ovo i indexira što bolje,,,,

Orion telekom, adsl, pretplata za adsl, brzina adsl, isp adsl, sezam isp, sezam host, oriontelekom, secikese, džeparoši, drumski razbojnici..
    komentar off............................................... .................................................. ...................................

Pa meter mu i ovi gejovi iz gasa (onog kućnog) sačekaju koji dan pre nego što počnu da prete a najgori su od sve dece i imaš rok od 15 dana da uplatiš, pa te onda tuže (ne uvek, ne većinom) pa tek.... Ovi gejovi bi da ih finansiram unapred jer ako ne bih da dobijem ovo moronsko pismo moram dati pare pre roka... Moroni bre pa ne prodajete kel za rak, ovo je običan usrani ADSL za koji dajete popust od 5 meseci ne platiš n idinara a onda platiš dogovoreno što znači da to košta 200 dinara mesečno a vi mi uzimate 2000+ i još da mi pretite??? Pa vi ste stvarno moproni.
    Orion telekom....

Treba mi hitno opcija da promenim isp-a adsla koji je sad orion telekom puta dva komada od 6 mega ili čega....
    (koji moron je napravio ovui tastaturu sa uspravnim home end tasteriam ja moron je kupio i negledao)

Preko sto godina sam korisnik Sezama, bilo je dobro i loše ali se uvek moglo dogovoriti, imali su dušu i šmek, moga osi se obratiti čak i glavnima, ko ih je znao znao a ko nije i njima su odgovarali itd... Mogao si zvati nekog telefonom i zamoliti da ti puste preko vikenda "prenos" jer si kretenski već xxxxx puta zaboravio da platiš preplatu pa te je sistem otpilio posle 15 dana a to po pravilu uvek bude petak a subotom nerade. Onda ih na*****š što subotom en rade i gle, posle nekog vremena rade i subotom, itd...
    orion telekom..
    Da ne dužim sa su Orion telekom a upao je tu i Neobi što im ne bi dao dve ovce nacrtane da mi čuvaju (zbog hostinga) ali se poštovani Chubbs ne bi složio sa tim pa ću iz pijeteta prema njemu reći samo lepo da su seronje
    Čim jen ko uspeo da to ujedini a samo sam čuo ko je, ne bih u to sad da ulazim jer me intimno ne zanima a ako ej istina onda me zaniam i odo juče jer nedam ni gram zrna žita neprijatelju a neprijatelj je presiguran u sebe i misl ida će doveka a neće. Mosad je ičkin dim za srpski DOSaD a taj će ih kad tad tražiti da i džungle amazona neće moći da ih sakriju, Ne ovaj amazon,com za ove mladje, drugi amazon....
    orion telekom adsl
    Ukratko, treba mi pomoć za bilo koji normalan ISP sa normnalnim ostatkom, Zna da nema mnogo normalno ali ono podnošljivo. Kablovska ne dolazi u obzir je r verujem da bi se sudili ok oduga od mnogo novaca koji dobiti niakd neće iz ličnih razloga.

Oni meni danas:
    -----------------------------------
    Poštovani,

Prema evidenciji u našoj bazi, danas istièe vaša pretplata za pretplatnièki broj 021xxxxx, korisnièko ime do.xxxx i paket Orion ADSL (4Mbps/512) 1 mesec.

Pošto do današnjeg dana nije evidentirana uplata, molimo Vas da do kraja dana izvršite plaæanje odnosno produženje pretplate kako bi u narednom periodu bili u moguænosti da nesmetano koristite servis. Na stranici http://moj.oriontelekom.rs možete izvršiti proveru stanja raèuna.

Podaci za plaæanje:
    • Iznos: 2117,55
    • broj tekuæeg raèuna za Orion telekom usluge: 355-1137342-77
    • poziv na broj: 95-2020124088120
    • model: 97

Ukoliko ste u meðuvremenu izvršili uplatu, molimo Vas da dokaz o uplati dostavite na email korisnicka.zona@oriontelekom.rs ili fax 011/4100011.

Ukoliko uplata ne bude verifikovana, servis æe sutra automatski biti iskljuèen.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite emailom ili pozovete Korisnièki servis.

Hvala Vam što koristite naše usluge.

Srdaèan pozdrav,
    Korisnièki servis
    Orion telekom

www.oriontelekom.rs
    + 381 11 4 100 100
    ende
    ------------------------

Ja njima ukratko:
    ---------------------------------------------------------------------

Ukoliko sutra servis bude iskljulen, tako će ostati zauvek.
    Sa poštovanjem,

Zoran Doroslovac / Bele Njive 16 / Novi Sad
    Tel: (021) 452 739 / 064 236 9992

.................................................. .....................
    -----Original Message-----
    From: Orion telekom
    Sent: Wednesday, August 01, 2012 2:33 PM
    To: dora@sezampro.rs
    Subject: Obaveštenje o isteku pretplate

Poštovani,

Prema evidenciji u našoj bazi, danas istièe vaša pretplata za pretplatnièki
    broj 021452739, korisnièko ime doxxxra i paket Orion ADSL (4Mbps/512) 1 mesec.

Pošto do današnjeg dana nije evidentirana uplata, molimo Vas da do kraja
    dana izvršite plaæanje odnosno produženje pretplate kako bi u narednom
    periodu bili u moguænosti da nesmetano koristite servis. Na stranici
    http://moj.oriontelekom.rs možete izvršiti proveru stanja raèuna.

Podaci za plaæanje:
    • Iznos: 2117,55
    • broj tekuæeg raèuna za Orion telekom usluge: 355-1137342-77
    • poziv na broj: 95-2020124088120
    • model: 97

Ukoliko ste u meðuvremenu izvršili uplatu, molimo Vas da dokaz o uplati
    dostavite na email korisnicka.zona@oriontelekom.rs ili fax 011/4100011.

Ukoliko uplata ne bude verifikovana, servis æe sutra automatski biti
    iskljuèen.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite emailom ili
    pozovete Korisnièki servis.

Hvala Vam što koristite naše usluge.

Srdaèan pozdrav,
    Korisnièki servis
    Orion telekom

www.oriontelekom.rs
    + 381 11 4 100 100
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Ognjen
    CBC Senator XXL
    • 21.02.2008
    • 438
    • Novi Beograd
    • -

Odg: ADSL robijaši pomoć me!

poslednjih godinu dana imam dobro iskustvo sa Eunetom, baš kod ovakvih stvari. Dešava mi se često da kasnim sa uplatama računa, ne koristim kartice i ove novotarije od plaćanja, čekam sve račune da se skupe, uzmem keš i paravac pošta ili banka, platim sve odjednom. Interenet račun stigne početkom meseca, a ostali kasnije pa se to ponekad razvuče i do 20-25 u mesecu. Koristim orion na poslu i kod njih nema zezanja, isključe bez pardona, doduše brzo po uplati i uključe. eunet je fleksibilan maksimalno, isključe te posle milion opomena i molbi, i to nema šanse da isključe za jedan neplaćen račun, čakaju i drugi.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Što se ovoih gejova tiče, mogu da ga duvu, samo da shvatim koji drugi su manje gej
      Eunet je skup, izgleda da opet ne gine PTT od njih sa mmigrirao jedan ADSL na Sezam

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

Re: ADSL robijaši pomoć me!

sto se chubbsa tice, samo ti opleti. cim istekne godisnja pretplata ima da se razidjemo sa jeb'te si mater. koliki tupan moras biti da ti svaki ponedeljak korisnici nemaju internet do podne...
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Ognjen
          CBC Senator XXL
          • 21.02.2008
          • 438
          • Novi Beograd
          • -

Svi su oni isti gejovi, samo trenutno neki budu veći, drugi opet malo manji, a to uglavnom zavisi samo od toga koliko smo im potrebni u tom trenutku.
          Nekada sam bio ko euneta, bili skupi i bezobrazni, prešao kod ptt-a, da bih se vratio opet kod euneta zbog ponude koja se ne odbija, bila neka akcija dupla brzina, u pola cene, pa i iptv besplatno,..... možda da istrpiš još mesec-dva, obično akcije sa adsl-om kreću oko septembra-oktobra, verujem da će biti interesantnih ponuda

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Gledam sad KDS, imaju formular za prijavu da se raspitaš koji naravno ne radi, izjavi greška blblblb a aj ponovo i tako 5 puta. Uteram im u captchu, koji je to moron izmislio da mi je znati i ubedio ceo svet da to koristi...
            Ako im tak oradi i ostalo onda ok, neka im.

Ma znam da su svi gejovi ali očekujem da kad mi neko želi uzeti novce plati bar nekog pametnog da sroči pismo,
            Dragi naš druže članu, mi moramo kupiti još jedna avion da se ima u rezervi ako treba otići do sejšela a ovaj prvi crkne ili ode na servis a time bi naša žena i deca (upisati po potrebi) strašno patila, pa Te molimo da uplatiš te parice za koji dan.... Nadam ose da uvažavaš našu muku i neprijatnost što te moramo podsetiti da izvršiš svoju obavezu a m it ne bi radili bez tog ozbiljno jakog razloga...
            itd...

Može se reći slepcu bre ebemti ono oš ti to platiti ili da te valjak prezgazi ali zamotano pa se sve duvaš kako su te napušili...
            Ovi bre ko sikiraši.... e da i to treba u tagove da dodam, drvoseče...

https.autogas.rs

Comment

• nikaragva
              CBC Senator XXL
              • 03.06.2008
              • 521
              • B. Palanka
              • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Placas 2000+ za 6M

Ja jednom bio kod neobee i nikad vise. Vise mi nije radio adsl, nego sto je radio. A sve su svaljivali na ledja jadnog telekoma, a ja kao ne znam, pa pre njih sam bio dve godine kod telekoma, sve besprekorno radilo.
              Sad opet kod beotela radi sve besprekorno. Cak se i mozes, barem malkice dogovoriti.

Meni racun stize u neki bezveze visok datum, oko 20og u mesecu - a to iz volsebnih razloga ne mogu da promene. Ja tada nemam belog cvonjka u dzepu, mora se cekati prvi i plata. Oni su mi izasli u susret, da ako me slucajno iskljuce, da im odmah po uplati posaljem sken/print skrin uplate (e-bank) i oni ce me odmah ukljuciti. Jos mi posalju i sms zahvalnosti.

Tako da sam za sad kod njih. Uz ugovornu obavezu 18 ili 24 ne secam se, ali je nula meseci, samo oni to ne znaju, jer nemaju moj potpis, ali svejedno, posten sam ja, imam 6/1M za 1445 dinara mesecno. Radi odlicno.

Comment

• stevak
                CBC Senator XXL
                • 31.05.2009
                • 1215
                • Zemun
                • Saab 9000 cs 2.0T

Dok je bio Sezampro- milina. Dođe Orion- počeše problemi. Da li je neko tatino dete dobilo firmu na poklon da se vežba biznisu, ne znam ali liči.
                Sada SBB kablovski 10/1. Plaćanje može i svaki 2. mesec.
                ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Ma nije problem u plaćanju, treba se platiti ono što uzmeš, potrošiš ili primiš uslugu, nego bre ovaj kaubojski poslvni srpski jezik. Tako može da razgovara sa njegovim tatom koji je jedini na svetu uspeo obrne proces i da turi kobasicu u mašinu na kraju izadje Vo.
                  Čuo sam ko je vlasnik ali sam samo čuo pa ne bih da lupetam...

https.autogas.rs

Comment

• nikaragva
                    CBC Senator XXL
                    • 03.06.2008
                    • 521
                    • B. Palanka
                    • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Zar opet imamo tatine sinove? Zar to nismo prevazisli petog oktobra?

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Pa ebga poženili se revolucionari stekal se deca i tako, ide to polako... Ljudi ne shvataj uda posle svakog rata ili revolucije ide period od dva veka dok ne umru prvoborci i nosioci prvog dana revolucije... A bageristu na kog su pucali ko džebe

Zato kažem karma je na našoj strani, biće Bolivija malo mesto za sve njih, lako ćemo ih naći Otišo je čegevara, Kastro, Moamer, Naser, ovog što ima ovde rodjaka neću iz pijeteta da spomenem i još mnogo njih a i ja se ne osećam nešto najbolje

https.autogas.rs

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Ja moram da primetim da si rekao PIJETET dva puta u dva dana, stvarno ti nije dobro
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Dobro je dok nisam rekao lafet

https.autogas.rs

Comment

• sErGiO
                            Moderator
                            • 30.01.2007
                            • 2769
                            • Neko selo pored Beogr
                            • Alfa Romeo 156SW

Ja imam vrlo pozitivno iskustvo sa Eunetom. Tolerišu kašnjenje sa uplatom, od početnih 1Mb su povećali na 4 za iste pare, pokvareni ADSL modem su zamenili bez ijedne reči, net radi uvek (ponekad malo sporije), tehnička podrška veoma ljubazna i trudi se maksimalno da pomogne.

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Još me nisu isključili, čekam i tapkam Pre sam bio kod PTT-a i tu je sve ok sa brzinom i ostalo ali promeniti pass ili bilo šta, katastrofa, zato sam i taj drugi prebacio na još onda Sezam ali je ubrzo prestao da bude Sezam.

https.autogas.rs

Comment

Working...
                              X