ADSL robijaš, Orion telekom tužibaba

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • keza
    CBC Član
    • 20.04.2009
    • 10
    • Novi Sad
    • Opel Astra H 1.6 (Classic III)

ptt net adsl je zakon. Samo su sad uveli neku kamaticu kada se kasni sa uplatom.

ali telekom je definitivno najbolji. em dolazi sve na jedan racun, em mozes opusteno da kasnis sa uplatom mesec dana, ne iskljucuju.

(hehehe)

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Odg: ADSL robijaši pomoć me!

Još funkcionira, nisu zgasnuli Znam da neće deset dana, bar do sada nisu ali neka, ostaće zapisano,,, oni meni najku ja njima Ribok....

Bio sam kod PTT-a a mora biti najbolji kad sve drže a i teleko mi je bio neki ali sa njima se nešto dogovoriti...

A ovi iz SBB-a sve sam se lepo sinoć prijavio, ono iem prezime di sam čiji sam oba telefona itd... I jel mogu ja biti deo vaše familije? Dans urednostiže odgovr i ja al su brzi bre ko stilovka na vrbu a ono ccvrc.... Da bi vam odgovorili morate nam reći jel stan ili kuća...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• keza
        CBC Član
        • 20.04.2009
        • 10
        • Novi Sad
        • Opel Astra H 1.6 (Classic III)

bezi od sbb-a, oni su tek katastrofa. bar na detelinari kod sajma. bio sam kod njih, stalno je prekidao net, upoznao sam sve majstore.
        na kraju sam raskinuo ugovor, jer je neupotrebljivo.
        adsl je za sada zakon, ptt ili telekom.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ma ja sam na KDS-u to je sad "isto" ali očigledno nije isto
          Evidencija im je moćna čim me pita jel zgrada ili kuća... Ali ok, sad su bar odgovorili, pitao sam bar dva puta preko upitnika ili maila ali odgovora nema... Neko je upucao sovu usput

https.autogas.rs

Comment

• stevak
            CBC Senator XXL
            • 31.05.2009
            • 1215
            • Zemun
            • Saab 9000 cs 2.0T

Strpi se malo, sad će optički kabl za internet, tu je pred vratima

ex SAABotražitelj

Comment

• Ognjen
              CBC Senator XXL
              • 21.02.2008
              • 438
              • Novi Beograd
              • -

To sa Targom mi je neozbiljna priča, uveli su kabal kod mene u zgradu pre par meseci. Iz znatiželje sam ih kontaktirao prvo online, posle i telefonom. Ostalo je da provere mogućnosti, i ta provera traje evo 2 meseca, a nikakvog odgovora nema.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Da ne ostanem dužan odgovor...
                Nisu me isključili ni posle nekoliko dana, nije prošlo ono 10 koliko je do tada bilo prećutno ili kako već tolerisano. Već sam se raspitao i čekao dame ispajdaše pada odmah idem na drugo mesto ali izvukli suse ovaj put što ne znači da ćei sledeći mesec jer ide prvi a tad mi ističe pretplata

Kap na 11 je bilo obaveštenje o produženju domena imama 6 komad a tri kod njih gde je cena bila pa ono pomalo bezobrazna... Naravno to samn napisao u odgovoru na pismo obaveštenje sa sve uredno poslatom fakturom ne očekujući da se neko javi ali javio se , tačnije LA, javila se...

700 dinaranije neka para za 500 evra koliko im dajem godišnje ali je stvarprincipa. Svi su jeftiniji ako ne računam te tupane od stare civilizacije koa jje pljačkala ovaj narod jer je bila monopol, eunet i slični ofingeri...
                Sa sve migracijom ispadne jeftinije. Pogodnost od brand paketa imam co.rs i .rs mi nije ponudjena iako se uvelik oreklamira na sajtu.
                Ko ebe ovcu neka plati ako ne čita...

Na "tužubabsku" poruku je odgovoreno od njih a onda sam ih i za ovo novo saznanje napič--kao pa su i na to odgovrili da bi na kraju neko (LA) nazvao telefonom i pitao da l ibi bilo uredu da mi pošaljiu novu profakturu sa brend paketom jer je ono po automatizmu poslato i avaavaava niko nije krava...

Da ne bih jaje od dlake pristao sam da mi pošalju tu fakturu i platiću je...

Napomena je bila i jedna stvar koja mi je smetala to je promena NS-a jer selim ovo malo malo kao mačka mačiće a to traži brzu promenu NS (name servera) što mije rečeno da je jednostavno a nije. Sad makar ponovo radi servis za to ali idalje tamo stoji za jedna sajt hostgator NS-a za drugi UNA... prvi postoj iali nije tačan a drugi ne postoji odavno... Kako mi radimo niko ne zna

Uskoro se očekuje prelaak na duplo jači server pa bumo videli koliko to fercera... skoro sam uzeo dva com domena i promena NS-a je trajala svih 10 minuta dok nije izvršeno obaveštenje svih servera u okolini

https.autogas.rs

Comment

• Ognjen
                  CBC Senator XXL
                  • 21.02.2008
                  • 438
                  • Novi Beograd
                  • -

Originally posted by Ognjen View Post
                  To sa Targom mi je neozbiljna priča, uveli su kabal kod mene u zgradu pre par meseci. Iz znatiželje sam ih kontaktirao prvo online, posle i telefonom. Ostalo je da provere mogućnosti, i ta provera traje evo 2 meseca, a nikakvog odgovora nema.
                  Da se i ja ispravim, bar delimično. Nakon skoro 4 meseca su me kontaktirali iz targo telekoma i kažu da sada ima mogućnosti za priključenje. ponudili uslove koji se ne odbijaju sa dosta gratis meseci i svašta još nešto, uzeo samo internet paket bez kablovske. Za 24 sata došla cela ekipa, izbušili rube, uvukli optičke kablove , sve stavili u kanalice, izmenjao sam mnogo provajdera za internet i Tv ali ovako nešto nisam video. Odmah posle njih došao slovenac sa laptopom da poveže i namesti njihov modem, koji se inače dobija na korišćenje i u osnovnom paketu.

Da li su odjednom postali ekspeditivni zbog situacije sa Dulićem ili su stvarno odlučili da dignu uslugu na viši nivo, ne znam ali za tri klase su iznad svega sa čim sam ja imao kontakta ovde. Ovako to izgleda u praksi.
                  Last edited by Ognjen; 26.10.2012, 15:29.

Comment

• gorki
                    CBC Član
                    • 16.09.2012
                    • 34
                    • Vranje

U jebote!

Btw ne mogu a da se ne osvrnem na ovo:

Originally posted by Dora View Post
                    Ukoliko sutra servis bude iskljulen, tako će ostati zauvek. Sa poštovanjem,

Comment

• Ognjen
                      CBC Senator XXL
                      • 21.02.2008
                      • 438
                      • Novi Beograd
                      • -

To im je najjeftinija varijantu neta, 10/5 i košta 1590, ali prvih 6 meseci puštaju veću brzinu. Redovno ide između 20 i 30 mb/s download i pola toga upload.

Comment

• zoranc
                        CBC Senator XXL
                        • 31.03.2005
                        • 1313
                        • Beograd
                        • AR 147

Zvao ih juče, pokrivaju samo NBgd i to verovatno samo deo.
                        Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• Ognjen
                          CBC Senator XXL
                          • 21.02.2008
                          • 438
                          • Novi Beograd
                          • -

Samo deo NBgd i to uz autoput, taj deo su postavili optičke kablove, sada rade kroz Tošin bunar i idu ka blokovima, to im je u planu do kraja godine. Ide malo sporije jer koriste isklučivo njihovu optička mreža.
                          Usput, ako neko ima uslove i želi da se priključi na njihovu mrežu imam par kupona sa kojima se dobija 1 mesec gratis.

Comment

• zoranc
                            CBC Senator XXL
                            • 31.03.2005
                            • 1313
                            • Beograd
                            • AR 147

Ima da se načekam dok krenu ibarskom i dođu do Vidikovca , bar su mi poslali poruku da će me obavestiti kada bude bilo.

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

A tek do mene da stignu, eoni

https.autogas.rs

Comment

• zoranc
                                CBC Senator XXL
                                • 31.03.2005
                                • 1313
                                • Beograd
                                • AR 147

Računam da će okrenuti kartu naopako pa kad pređu most da shvate da su skrndačili i da je bolje da nastave, ovako si ti u boljoj poziciji samo produže i za tili čas su NS

Comment

Working...
                                X