Bojkot hipermarketa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Pa Ponedeljak je, naravno da je prazan
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

pa bice prazan i sutra ali ne zbog bojkota...

optuzuju me da sam matoro gundjalo i da u svemu vidim zaveru. Da se razumemo, nisam mator a ostalo...

Protesti se, kažu u sindikatu, odlažu, jer su cene životnih namirnica zbog kojih su i planirali protest - pale.Za sada od vruće sindikalne jeseni nema ništa. Jedino je sigurna hladna zima. U Savezu samostalnih sindikata dugo se većalo, ali je na kraju ipak pala odluka da protesta ne bude.,

"Protest u ovom momentu, ovoga trenutka nije baš svrsishodan iz razloga što su naši zahtevi oko poskupljenja, oko cena, oko skoka svih energenata - devalvirani", kaže Dragan Zarubica, potpredsednik SSSS

"Znate kako, nekad treba doneti pravu odluku, možda nešto ne treba uraditi što smatrate da nije dobro. Možda smo mi pre mesec dana procenili da treba da uradimo protest koji bi bio dobro organizovan, i mi u to ne sumnjamo da bi bio dobro organizovan, ali morate slušati i neke signale sa strane, pa i neke ankete sa građanima", kaže Zarubica. U Ujedinjenim granskim sindikatima Nezavisnost smatraju da je situacija isuviše ozbiljna da bi mogla da se reši protestima.
      sindikati su najavljivali silne proteste pa onda su mesec dana najavljivali datum kada ce odluciti da li ce biti protesta, da bi na kraju, kao sto se vidi u citiranom delu, odustali. Zasto? Zato sto nema revolucionara vec samo ljigavci sa istaknutom cenom.

zasto je bojkot najavljen za dane kada ce imati najmanje efekta? zasto nije petak, subota i nedelja?
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

To sam i rekao, nije zbog bojkota nego zbog ponedeljka i isto je u utorak i nešto bolje u Sredu kad je dan penzionera itd...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X