100% se slažem! (sa prethodnim stavom)
a u medjuvremenu, negde u Srbiji...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
-
-
ma to su uobicajne doze zracenja , evo za Svajcarsku na primer :https://www.naz.ch/en/aktuell/tagesmittelwerte.shtml
PS : nikad vise skolovanih, a nikad manje obrazovanih ljudi u SrbijiLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Mislim da je ovo čisto preterivanje... Puno je to banana
Comment
-
-
Skup podrške projektu "Beograd na vodi", održan juče ispred Skupštine Srbije u vreme rasprave o tom projektu, bio je spontan i nije prijavljen policiji, kažu za Danas u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ne odgovarajući na pitanje zašto nije onemogućen imajući u vidu da zakon propisuje obavezu prijave svakog skupa. Oni, međutim, dodaju da se taj skup ni u jednom trenutku nije odvijao na saobraćajnicama, već isključivo na trotoaru, te stoga nije ni bilo ometanja saobraćaja i građani su se mirno razišli. Sudeći prema fotografijama, ipak, deo okupljenih građana nalazio se i na ulici ispred Skupštine.
Comment
-
-
skup podrske projektu....
pa stvarno nemam reci.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Jbga ljudima se zuri da kupe svoje kvadrate... A to sto nema ker za sta da ih ujede i sto je pola njih krezavo jer nemaju kintu da odu kod zubara to nema veze...EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
-
Nadrealizam. (i nadrealistički performans)Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Teški pederluk, stvarno treba neko to motkom da razjuri... Nema više Džoa a ni ameri nedaju pare jer im sad odgovara...
Ja sam dobio 200 kvadrata za gradjevinsko, to ču da im tražim kad budu rušili jer piše da imam a nemam, 126 kvadrata za njivu a ulica se zove Bele Njive i ima više od 126 kvadrata.
Znači neko je totales paušalno odvalio neke cifre i ajd sad da uzmemo pare, 482,69 dinara. Iskreno i toplo ima želim da im doktor vadi svaku paru posebno... Na rektum naravno... Sa bodljkavom rukavicom naravno... Svaki put ispočetka naravno... Sve dok imne bude 126 kvadrata naravno...
Comment
-
-
Banda! (paraziti)Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Ane verujem šta sam pročitao. Ali nije to ništa, imam ja bolju priču. Pozvaše mene pre nekog vremena da budem član nekakve komisije, radi se o izdavanju poljoprivrednog zemljišta u zakup. Kod mene na opštini inače, nakon izvršene nacionalizacije svo zemljište je pretvoreno u gradsko građevinsko zemljište i zvanično nema poljoprivrednog zemljišta. Međutim po tamo nekim katastrima se još uvek sve vodi kao njive 3. ili 4. klase, voćnjaci, pašnjaci ištatijaznam iako su uglavnom u pitanju izgrađene parcele. Dobijem ja spisak od 32 tisuće parcela da ispregledam i odvojim ono što je izgrađeno pa da ono što ostane ide u zakup. Meni bilo malo sumnjivo što ima toliko parcela, ali pošto su računate i površine pod objektima posebno zapravo ima 32 tisuće redova u ekselu...U jednom trenutku provalim da su neke od parcela koje obrađujem privatne!. Pogledam u evidenciji Republičkog geodetskog zavoda i tamo lepo piše Pera Perić - pravo korišćenja - državna svojina. Naime nacionalizacijom posle drugog rata zemljište je iz privatne svojine prešlo u državnu bez nadoknade ali faktički vlasnici koji su i upisani sa pravom korišćenja i korisnici su fizička lica a ne država. Priupitam ja kolege iz komisije da li znaju da će da daju u zakup parcele čiji su vlasnici fizička lica, koja baj d vej nisu nikada bila u obavezi, ni po jednom zakonu, da izvrše konverziju iz prava korišćenja u pravo svojine? Dobijam odgovor da su oni toga svesni ali da tako piše u zakonu i da mogu i oni sami da se jave da bi uzeli svoju zemlju u zakup od države!
Samo me zanima šta će da se desi kad neki tamo Perin komšija uzme Perine parcele, parcele koje Pera obrađuje ili ima voćnjak na njima u zakup od države. Ko će koga tu prvi da rokne.
Da sve bude još gore u novom Zakonu o planiranju i izgradnji piše da će automatski svo to zemljište preći u pravo svojine danom stupanja na snagu Zakona.Last edited by sErGiO; 14.04.2015, 08:42.
Comment
-
Comment