a u medjuvremenu, negde u Srbiji...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • expendable
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2009
    • 3662
    • Bor

100% se slažem! (sa prethodnim stavom)
    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

ma to su uobicajne doze zracenja , evo za Svajcarsku na primer :https://www.naz.ch/en/aktuell/tagesmittelwerte.shtml

PS : nikad vise skolovanih, a nikad manje obrazovanih ljudi u Srbiji
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Mislim da je ovo čisto preterivanje... Puno je to banana
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

fali papagaj u sredini, i ananas kao kruna
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• sErGiO
              Moderator
              • 30.01.2007
              • 2769
              • Neko selo pored Beogr
              • Alfa Romeo 156SW

Skup podrške projektu "Beograd na vodi", održan juče ispred Skupštine Srbije u vreme rasprave o tom projektu, bio je spontan i nije prijavljen policiji, kažu za Danas u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ne odgovarajući na pitanje zašto nije onemogućen imajući u vidu da zakon propisuje obavezu prijave svakog skupa. Oni, međutim, dodaju da se taj skup ni u jednom trenutku nije odvijao na saobraćajnicama, već isključivo na trotoaru, te stoga nije ni bilo ometanja saobraćaja i građani su se mirno razišli. Sudeći prema fotografijama, ipak, deo okupljenih građana nalazio se i na ulici ispred Skupštine.

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

skup podrske projektu....

pa stvarno nemam reci.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo
                  • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Jbga ljudima se zuri da kupe svoje kvadrate... A to sto nema ker za sta da ih ujede i sto je pola njih krezavo jer nemaju kintu da odu kod zubara to nema veze...
                  EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• rekordan
                    CBC Član
                    • 31.05.2009
                    • 99
                    • Nis

skup podrske projektu...
                    Ne može da se zaborave počeci "Milošević&comp"

Kad pogledam iz sadašnjeg ugla, možda i nije da nije bio u pravu.
                    Last edited by rekordan; 09.04.2015, 00:02.
                    Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!

Comment

• expendable
                      CBC Senator XXL
                      • 04.11.2009
                      • 3662
                      • Bor

Nadrealizam. (i nadrealistički performans)
                      Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

Пореска решења Републичке пореске управе у којима се од грађана наплаћује накнада за одводњавање, јуче су резултовала редовима у Филијали 2 Пореске управе на Булевару Михајла Пупина.
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Teški pederluk, stvarno treba neko to motkom da razjuri... Nema više Džoa a ni ameri nedaju pare jer im sad odgovara...
                          Ja sam dobio 200 kvadrata za gradjevinsko, to ču da im tražim kad budu rušili jer piše da imam a nemam, 126 kvadrata za njivu a ulica se zove Bele Njive i ima više od 126 kvadrata.

Znači neko je totales paušalno odvalio neke cifre i ajd sad da uzmemo pare, 482,69 dinara. Iskreno i toplo ima želim da im doktor vadi svaku paru posebno... Na rektum naravno... Sa bodljkavom rukavicom naravno... Svaki put ispočetka naravno... Sve dok im ne bude 126 kvadrata naravno...
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• expendable
                            CBC Senator XXL
                            • 04.11.2009
                            • 3662
                            • Bor

Banda! (paraziti)

Comment

• stevak
                              CBC Senator XXL
                              • 31.05.2009
                              • 1215
                              • Zemun
                              • Saab 9000 cs 2.0T

Od ovakvih boodalaština meni svaki dan pritisak sve veći. Bukvalno.
                              ex SAABotražitelj

Comment

• sErGiO
                                Moderator
                                • 30.01.2007
                                • 2769
                                • Neko selo pored Beogr
                                • Alfa Romeo 156SW

A ne verujem šta sam pročitao. Ali nije to ništa, imam ja bolju priču. Pozvaše mene pre nekog vremena da budem član nekakve komisije, radi se o izdavanju poljoprivrednog zemljišta u zakup. Kod mene na opštini inače, nakon izvršene nacionalizacije svo zemljište je pretvoreno u gradsko građevinsko zemljište i zvanično nema poljoprivrednog zemljišta. Međutim po tamo nekim katastrima se još uvek sve vodi kao njive 3. ili 4. klase, voćnjaci, pašnjaci ištatijaznam iako su uglavnom u pitanju izgrađene parcele. Dobijem ja spisak od 32 tisuće parcela da ispregledam i odvojim ono što je izgrađeno pa da ono što ostane ide u zakup. Meni bilo malo sumnjivo što ima toliko parcela, ali pošto su računate i površine pod objektima posebno zapravo ima 32 tisuće redova u ekselu...U jednom trenutku provalim da su neke od parcela koje obrađujem privatne!. Pogledam u evidenciji Republičkog geodetskog zavoda i tamo lepo piše Pera Perić - pravo korišćenja - državna svojina. Naime nacionalizacijom posle drugog rata zemljište je iz privatne svojine prešlo u državnu bez nadoknade ali faktički vlasnici koji su i upisani sa pravom korišćenja i korisnici su fizička lica a ne država. Priupitam ja kolege iz komisije da li znaju da će da daju u zakup parcele čiji su vlasnici fizička lica, koja baj d vej nisu nikada bila u obavezi, ni po jednom zakonu, da izvrše konverziju iz prava korišćenja u pravo svojine? Dobijam odgovor da su oni toga svesni ali da tako piše u zakonu i da mogu i oni sami da se jave da bi uzeli svoju zemlju u zakup od države!
                                Samo me zanima šta će da se desi kad neki tamo Perin komšija uzme Perine parcele, parcele koje Pera obrađuje ili ima voćnjak na njima u zakup od države. Ko će koga tu prvi da rokne.
                                Da sve bude još gore u novom Zakonu o planiranju i izgradnji piše da će automatski svo to zemljište preći u pravo svojine danom stupanja na snagu Zakona.
                                Last edited by sErGiO; 14.04.2015, 08:42.

Comment

Working...
                                X