Kupovina nove ves masine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vojislavbb
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2009
    • 373
    • Novi sad
    • Forester Turbo

upravo tako, a s obzirom da u svakom zitu ima kukolja, najbolje je u danasnje vreme uzeti stvar koja ima sto duzu garanciju za iste pare..
    SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
    http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Dodao bih kod tih kabastih stvari oko reklamacije i da ima što bolju servisnu mrežu.

Ja sam počeo da se zbavljam sa tim, uzmem nešto pa ako ne valja će ih maltretiram dok ne vrate pare
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• markofpi
        CBC Senator XXL
        • 27.07.2006
        • 1552
        • Bezanijska Kosa

Zato i naginjem ka Gorenju izmedjuostalog...no kako vec rekoh videcemo sta ce vreme reci, ja vise nisam pametan

Comment

• vojislavbb
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2009
          • 373
          • Novi sad
          • Forester Turbo

veruj mi da me iskustvo sa uredjajima u poslednjih godinu-dve naucilo da je zaista potrebna sto duza garancija.

uzeo FOX TV - radio 2 nedelje i stao! sad je resen i evo radi vec godinu dana!
          uzeo Acer laptop - radio 6 meseci, posle 6 meseci ustanovim kvar - zamena maticne i evo sad sve fercera lepo..
          SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi

Comment

• nikaragva
            CBC Senator XXL
            • 03.06.2008
            • 521
            • B. Palanka
            • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Evo ja sam uzeo vivax tv, najjeftiniji moguću koji je mogao da se kupi. I to išao u hrvatsku po njega, da mi vrate pdv. Ne znam ni jel me izašao 90e.
            Evo radi već 12 godina besprekorno. Ne da nije ništa crklo, nego nema ni najave da će crći. Doduše nije neki kvalitet, ali je pouzdan.
            Dok je mojima filips crkavao već tri puta, kupljen negde posle tog vivaxa.
            Tako da robovanje markama i brendovima nema smisla.

Beko kupujem isključivo jer mi je prijatelj serviser u mom mestu za beko. I kada kupujem tako nešto, odem do njega da ga pitam šta da kupim. To je po meni najbolja varijanta.

Comment

• zoranc
              CBC Senator XXL
              • 31.03.2005
              • 1313
              • Beograd
              • AR 147

Originally posted by vojislavbb View Post
              beko firizider se pokvario odmah po isteku garancije kod mene. kompresor gecvrk!

U narednom periodu treba da opremim novi stan elektro uredjajima. Plan mi je kupiti sve u gorenju, daju 5 godina gorepomenute garancije, a za iznos preko 100 000 srpskih novaca daju 10% popusta.

E sad, ubedite me da to ne uradim
              Da probam, nemam Gorenje - nemam problema
              Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• vojislavbb
                CBC Senator XXL
                • 04.05.2009
                • 373
                • Novi sad
                • Forester Turbo

a sta ti imas? misleci na kuhinju u kompletu, sve elektro uredjaje

Comment

• zoranc
                  CBC Senator XXL
                  • 31.03.2005
                  • 1313
                  • Beograd
                  • AR 147

Boš rerna , Virpul frižider i ugradna ploča, Midea sudomašina i Samsung mikrotalasna
                  Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• Paranoid
                    CBC Senator XXL
                    • 13.01.2009
                    • 622
                    • Beograd
                    • Fiat 131 1300

Jel ima neko da je kupio aparat od 80-100 hiljada da iznese iskustvo...

Evo nesto o gorenju...

Fridges and freezers are on all the time and can use a lot of energy. If you are buying a new one make sure you get an energy-efficient model. Check out the run

The kitchen is full of appliances which use energy and/or water so think about how you use them, and when you need to replace them buy the most energy, and wate
                    Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• Williams
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2006
                      • 556
                      • Beograd- Cerak

LG sa inverter motorom. Ne cuje se a radi!

Comment

• ada
                        CBC Senator XXL
                        • 04.06.2005
                        • 2375
                        • Novi Sad
                        • Svasta nesto

Ja uzeo pre 5 godina nekog samsunga i radio ekstra do skoro. Uglavnom otisao lezaj bubnja koji se menja sa kompletnim bubnjem cirka 15000 din + kada se skida cepa se guma na vratima koja je jos 5000 din. naravno na sve to idu i ruke. uglavnom masina je 1400 obrtaja digitalna mama tata i ostalo. Pogledaj cene delova i odrzavanja pre svega pa onda kupuj!!!
                        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Sad kad ovo sve polako iščitam dolazim do zaključka... Ma nek pere na ruke, taštu mi ko joj džebe...
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• nikaragva
                            CBC Senator XXL
                            • 03.06.2008
                            • 521
                            • B. Palanka
                            • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Evo sad gledam neke mašine za suđe, u winwin, Beko naravno , i oni daju 60 meseci garancije, ako to nekom znači, pošto se to navodila kao glavna prednost gorenja. Sad je i tu prednost izgubio.

Comment

• markofpi
                              CBC Senator XXL
                              • 27.07.2006
                              • 1552
                              • Bezanijska Kosa

Tehnicki gledano kakav vam je stav i misljenje za Inverter Direct Drive tehnologiju Lg ves masina!? Osim toga imaju i opciju 6 motion-6 novih pokreta bubnja!?

Comment

• Puzo81
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2009
                                • 687
                                • Novi Sad/Prijepolje

Originally posted by nikaragva View Post
                                Imam beko mašinu i beko šporet. Mašinu 6 godina, nikad problema nisam imao sa njom, pere minimum jednom dnevno, a barem 2,3 puta mesečno pere i 2,3 puta na dan.
                                Šporet isto tako, žari i pali, najeo sam se pita i pita iz njega. On je 1-2 godine stariji od mašine.
                                Od sad samo Beko.

Ovima što trule mašine za veš, možda ih drže u hladnom (ne grejanom) kupatilu ili drugoj takvoj prostoriji. Onda će sigurno struliti.
                                Kod mene je kupatilo ugrejano i izolovano prilično dobro, tako da nemam tih problema.

E vidis a mene beko hebeni urnise.Masina nova WKL 60811EM a za ovih 17 meseci zamenjen bubanj sa kederom,ceo programator (crkla 3 programa) ,oba amortizera,remenica,teg na bubnju..znaci sve to i nije otkonjen kvar tj lupa kao sto se cuje na snimku.Evo i sledece ned ce doci da je uzmu pa kao nose za BG i hebacu ih svo vreme dok ne rese to lupanje.

A sestra i svastika imaju identicnu marku i model i njima radi kao sat.

I serviser kome je muka vise da dolazi kaze aj da je sklapana u Poljskoj ili Slovackoj bese li odakle i dolaze za nase trziste nego je ova moja direkt iz Turske po sifri kako rece.

Last edited by Puzo81; 09.12.2012, 22:55.

Comment

Working...
                                X