"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
U mom dvorištu ima i na ulici ima oko 40cm ali ima i "smetova" od vetra i padavine sa krova i do 60 cm.. Probio sam stazu do kraja kuće da mogu mace i okolo ići nazad, drvo se rascepilo Tuja, natovario je sneg a vetar dokrajčio...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
sad mi pade na pamet da su mozda vrata od garaze zatrpana....
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Imam lopatu ali nije za sneg biće zanimljivo duže vreme kez
Ja sam se juče probio do mesare, natovario sam slanine, sušenog mesa, čvaraka i tako te potrepštine, kiso kupus, pečene paprike, cvekle i tad ot tih potrebština, na slikama se nevidi ali neki znaju, levo je izlaz iz kuće ima oko 8 metara do kapije a pekara je prkoputa mada i brašna ima... Tako da lopata sem ako nije od slanina table mi ne pada na pamet
Zaboravih, ima i 5 kila hrane za macice ali jedu ko prave mačketine... :j
I pobedili su, prespavali noćas unutra Mislim znao sam odma ali moral je moja da bude zadnja i gotovo... Da draga
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Zimska idilaKroz moju ulicu jos uvek nije prosao ni jedan automobil,a i da hoce ne moze,morace prvo lopate da rade,posto grtalice ne zalaze u moj kraj.Ljudi namontirali wintere,ali ne pomazu u ovakvim uslovima
Comment