Prvo da se ogradim, nisam meteorolog, ali neke stvari mogu da objasnim. Kompozitna radarska slika predstavlja prikaz poslednjih osam radarskih slika sa više radara, ujedinjenih u jednu sliku, u vremenskom intervalu od po 15 minuta. Na osnovu toga se pravi animacija pretapanjem slika. Inače kada se pogleda legenda sa desne strane slike, jasno je, da je što veći radarski odraz u dB boja prelazi iz plave u zeleno, žuto ka crnom. Crno na radarskim slikama ne bih voleo da vidim, čak ni crveno.
Zimske gadosti ili evo snega eboo njega...
Collapse
X
-
I ja da se ogradim, nisam ginekolog ali mogu da pogledamI ništa tu ne mogu da objasnim
Ako ste ozbiljni bolje da otvorimo normalnu temu
Comment
-
-
-
Nigde snega?
Ja samo da kažem:
- Evo novog snega 3x eboo njega !!!
(30cm i još veje, temp. oko nule, možda -1°C, sneg mokar, nikakav osim za grudvanje i sneška, ne može se ni sankati ali može NASANKATI ... lako se čisti, ali ima ga ... vala; Wintera dolazi do izražaja, za ovakav je pravljena, čak i bolje gume dostiže u ovakvim uslovima)
Nema slika ... dok ne napunim baterije! (baš baksuzan ovaj sneg)
Inače ovde kod mene je putare (komunalce) IZNENADIO (izišli na glavne ulice tek kada ga je bilo već 20cm).
Dobro normalno je to ... 18. januar ...Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Samo da potvrdim konstatacije Expendable-a, bio sam ceo dan u Boru, mokro bljuzga vratio se pre sat vremena. Sve vreme puta vejavica, preko Čestobrodice prohodno i bez većih naslaga na putu do Paraćina a auto put čist manje više u zavisnosti od jačine vejavice.Ebo njegaMoj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Nešto mi se javlja da ga neću otkopavati a plus toga ovde je samo zaprljao malo, nema ni za dve grudve poštene...
Comment
-
-
Originally posted by stevak View PostExpendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
Comment