Ulazna vrata - šta uraditi ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • veljko
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2006
    • 476
    • Backi Jarak, NS
    • Volvo V50 DRIVe

na ono "sa 3 metra" nisam mislio na pogresnu podelu ( to se vidi iz aviona ) nego na onih 4 mm razlike u gornjoj zoni na dodati deo. naravno, bilo bi lepo da zamene to sve, ali ne znam kako to planiraju da izvedu ( a da ih ne zaboli jako). postoji jedna "pošalica" u gradjevinskoj majstoriji: aj da se posvadjamo sa gazdom . pa razmisli i o tome
    Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• gorky
      CBC Senator XXL
      • 08.06.2007
      • 860
      • Vojvodina,Kikinda

mi smo se naravno malo prvo salili na tvoj racun,sto si i ocekivao,razocarao bi se da propustimo penal
      a sad salu na stranu,ja sam ti to i telefonski rekao,a sad cu i ovako zbog drugih,dakle ti si u pravu jedan kroz jedan
      dakle ko nije pogresio taj nije ni radio,to je normalno,ali greske su nesto na cemu ucimo i one su jedini nacin da dobro naucis,sto te reklamacija vise kosta to si sigurniji da vise takvu gresku neces napraviti...kad prvi put skines menjac zato sto nisi lepo namestio semering,ne boj se da ga vise neces staviti kako valja,da ne kazem kad skines glavu zbog kaisa...ako u kvalitetu svog rada ne pravis kompromise,onda ih moras i od drugih zahtevati,uostalom sta te bre briga koliko ce to da kosta nekoga,ti si platio i treba da dobijes to sto si platio. reci mi da si kupio recimo nov auto(sto znam da nikad neces) da li bi reklamirao vrata koje imaju lose zazore ili je lasna kriva na vratima? naravn da bi,u cemu je onda razlika

Comment

• Boki Ar
        CBC Senator XXL
        • 11.11.2004
        • 2827
        • Aranđelovac
        • Vektra

Jasno sve, šalu sam prihvatio, nema problema. Što se tiče reklamacije, neće to njih da boli mnogo. Oni su već toliko dobri, da mi mogu pokloniti ceo panel, a da ne budu u minusu, cenim...

veljko: na ono "sa 3 metra" nisam mislio na pogresnu podelu ( to se vidi iz aviona ) nego na onih 4 mm razlike u gornjoj zoni na dodati deo.
        Na moju žalost, tih 4mm se primećuju iz dvorišta. "Optika" je čudo, veruj da kad pogledaš, ne znaš šta je krivo... Trokut, pravouganik, cela vrata... :/

Comment

• veljko
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2006
          • 476
          • Backi Jarak, NS
          • Volvo V50 DRIVe

onda se radi o cistom uzimanju para (varijanta, imam viska para, aj da pravim ukrasne panele , a ima toga i u auto bransi), posto ni jedna ozbiljna firma, ili bar majstor, ne moze tako da zabrlja.
          Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• stevak
            CBC Senator XXL
            • 31.05.2009
            • 1215
            • Zemun
            • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Boki Ar View Post
            Na moju žalost, tih 4mm se primećuju iz dvorišta. "Optika" je čudo, veruj da kad pogledaš, ne znaš šta je krivo... Trokut, pravouganik, cela vrata... :/
            Neko tih 4 mm ni ne primeti, a možda mu ne smeta ni 4 santimetra jer su ljudi različiti. Ako tebi smeta, ne postoji ni jedan razlog da sledećih 10-ak godina svakodnevno, gledaš u nešto što te iritira a iritiraće te sve više jer se nećeš navići. Mislim da nema dileme šta uraditi pogotovo što si to, pretpostavljam, pošteno platio a ne dobio na poklon.
            ex SAABotražitelj

Comment

Working...
            X